• vjeko1701
    17.7k
    Sa SNeta, od lika sa jednim postom pa treba uzeti s dozom sumnje...ali:

"Snimajući Kahlinu ljudi iz Ludogoreca uočili i Dambrauskasa.Uglavnom,posao je dogovoren i dečki su već u Bugarskoj.Gorici za trenera oko 100 tisuća € odštete,a Kahlinina se penje s bonusima i preko milion €.

Traži se novo ime na klupi.Razmišlja se o Toplaku i Mariu Cvitanoviću,a nije isključeno da Nikoličius posegne ponovo za strancem."
  • LovroZG
    1.3k
    zgleda ko hrpa pizdarija nabacana olo interesa Ludogorca za Kahlinu
  • Eduardo
    25.6k
    Ovo bi bila šteta.
  • deda
    39.8k
    To bi bio iznimno glup potez što nismo naučili od Nikoličiusa.
  • Neki tip
    21.3k
    To bi bio iznimno glup potez što nismo naučili od Nikoličiusa.deda

Daj pojasni pls. Ne razumijem ovu rečenicu. Što nismo naučili od Nikoličiusa?
  • xavier
    12.1k
    A nadam se da nije istina. U pravilu takvi koji se tek registriraju i odmah u prvom postu imaju nekakve "insajderske" informacije, samo trolaju. No nikad ne znaš. Što bi nam Brend rekao, "uvijek ima žita u kukolju".
  • Neki tip
    21.3k
    Snimajući Kahlinu ljudi iz Ludogoreca uočili i Dambrauskasa.vjeko1701

Ovaj uvod nije baš "obećavajući". Čuj gledali Kahlinu pa uočili trenera. :roll:

Naravno, ne znači da nije istina. Dambrauskas je, složili smo se i na Zoni, vrlo dobar trener. Sigurno ga čeka veći klub od Gorice.
  • deda
    39.8k
    Htjedoh reći da je do sada vukao dobre poteze
  • Neki tip
    21.3k

Aaaa, jasno. Naučili kao naviknuli, u posve drugom pravcu otiđoh. :smile:
  • immerwieder
    1.6k
    a i nikoličius je rekel da je imal već i za sebe neke ponude, pogotovo sad kad je par puta streslo,
    bez njih dvojice bojim se da bude gorica stopama tšk, mladost 127, kamen ingrad,..
  • Neki tip
    21.3k
    bez njih dvojice bojim se da bude gorica stopama tšk, mladost 127, kamen ingrad,..immerwieder

Ma Gorica je solidniji projekt. Pa neće je srušiti odlazak trenera i golmana..

Naravno da je to zbilja veliki gubitak, ako se dogodi, ali nema tog kluba koji bi propao par liga niže zbog odlaska dvojice, a da nisu investitori.
  • immerwieder
    1.6k
    mislim sam na dambrauskasa i nikoličiusa ako oba odu, onda projekt gubi solidnost, ne kahlinu
  • Neki tip
    21.3k
    mislim sam na dambrauskasa i nikoličiusa ako oba odu, onda projekt gubi solidnost, ne kahlinuimmerwieder

Jasno, još si i napisao Nikoličius..
    Ma ne znam kaj mi je, zujim ko muha bezveze.

Prvo dedu ne kužim, a poslije mi jasno ko dan, sad blejim čak i kad je sve eksplicitno pa nisu potrebni ni posve jednostavni zaključci.

Jest da sam na GO i da je mozak na paši, ali izgleda da je moj lijen čak i za ispašu.
  • Mali dioničar
    17.9k
    Ne znam da li je ostalo zle krvi zbog odlaska tandema Klafurić/Prelec u Legiu, ali mi se Klafurićev CV i odnos sa ljudima u klubu čini vjerojatnijim rješenjem za klupu Gorice nego Cvitanovićev.

U slučaju da Valdas digne sidro.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube