• Krizy
    61.3k
    Ružno je reći ali očito je idiot.
    Samo ispravi 37.kolo hahah
  • Kwedi
    3.9k
    Ante Žigman, predsjednik Hanfe u dresu BK Dinama, vjerojatno jedinog preživjelog iz originalne fiskulturne sekcije i uz par prigodnih stickera
    qatr6pdnceaq2a3w.jpg

https://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/sef-upravnog-vijeca-hanfe-strastveni-je-biciklist-upravo-sam-odradio-turu-zagreb-vir-300-km-15016085
  • NORTE
    19.9k
    Najbolji poslovni potez bi bio prodati SVE igrače. Zamisli oduševljenje kad Olivari krene kalkulatorom zbrajati sve odštete plus sve plaće koje neće morati isplatiti.xavier

I to ušteđeni iznos u kunama, da je veća brojka. Upravo to nekad i rade, kad tako paše savjetniku.
  • Bosna86
    12.4k
    Gvardiol u Leeds... bye bye

According to transfer expert Fabrizio Romano, Leeds United are in talks with Dinamo Zagreb to sign centre-back Josko Gvardiol.

Leeds are in talks with Dinamo Zagreb to sign Josko Gvardiol. Price tag around €20m for the Croatian centre back.
  • NB86
    17.1k
    https://twitter.com/FabrizioRomano/status/1300163711513104390?s=19

Romano kaze da trazimo 20 mil eura, inace vrhunski novinar nista ne promasuje
  • JJ44
    23
    Oko 20M € navodno... Brijem da će to prihvatiti...
  • Dragon1Warrior123
    4.6k
    Ako 20 milja eura možemo dobit sad, zamisli za godinu dvije koliko bi mogli dobit, ovo bi bio promašaj stoljeća da napravimo, no u Dinamu me više ništa ne može iznenaditi...
  • Crusades
    18.9k
    Navodno je i Leipzig bio u igri prije Leedsa
  • Kwedi
    3.9k
    20 milja eura za igrača koji iz penala zna pogoditi malu mrežicu, odigrao prvu europsku utakmicu protiv uvijek neugodnog Cluja, a kontinuitet igara za seniore imao u rezultatski najgorem periodu zadnjih 15 godina.

Ak Leeds hoće takvog za te pare, u nekom normalnom klubu bi rekao - prodaj.

Ovako svejedno hoće li ić ili ne, odnosno hoće li ići za kunu ili dvadeset tona zlatnih poluga
  • og1986
    2.9k
    Poznavajući posljednje transfere, bit će 20 milja, ali sa bonusima koji će se isplatiti za 10 godina...

Meni je žao jer sam se baš radovao Gvardiolu u prvom sastavu Dinama, veliki potencijal i sada sa 18 već ozbiljan igrač.
  • Carrasco
    6.4k
    Prodat ce ga za 20 milijuna eura I onda ćemo iduće godine u ovo doba saznati da na racunu imaju 50 tisuća eura :lol:
  • NB86
    17.1k
    Ne vidim kako bi netko dao 20 milja za igraca s 13 seniorskih utakmica
  • Kwedi
    3.9k
    Ne vidim kako bi netko dao 20 milja za igraca s 13 seniorskih utakmicaNino Bule

Kupuju potencijal igrača ako se razvije sukladno predviđanju i procjeni
  • Navijač Dinama
    10.5k
    20 milja za igrača koji je tek toliko odigrao u seniorskom je sasvim pristojno, ali kao što netko gore napisa, još sezonu dvije da ga ostavimo i mogli bi ga za vjerujem ozbiljniju lovu prodat...

Ali očito je netkome zafalilo para pa daj šta daš, isto kao i sa Kadziorom...

Ako je istina,sretno Joža.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube