• r1oma
    1.5k
    9ugysj1vh7y2kcaf.jpg
    Hrt 1 u 22:00
  • SAS1987
    18.6k
    Pokušam shvatiti koje su kompetence bivšemu ravnatelju USKOKa i odvjetniku cigana da pričajo o tome ako je Mamić više naštetio / koristio Dinamu? Što oni znaju o dugoročni strategiji nogometnog kluba, rasti kluba itd? Bit će rasprava tipa "prodao je igrače za 300 milijona € a ukrao samo 10 milijona €". Jedino što me zanima je Antolić, baš me zanima kako će se postaviti.
  • Neki tip
    21.3k
    Dakle, uopće nasloviti emisiju na ovaj način je besramno glupo.

Zamislimo sljedeće - ekonomija cvjeta, a premijer zbog korupcije bude osuđen za višegodišnju zatvorsku kaznu.

Hrt napravi emisiju - je li premijer više naštetio Hrvatskoj ili joj donio koristi?

I onda njegov odvjetnik te potpredsjednik vlade dobiju priliku trabunjati o rastu BDP-a i visini državnog proračuna te sagrađenoj brzoj željezničkoj pruzi.

Eto, toliko je besramno, besprizorno, idiotski.
  • Markelo
    3.4k
    Trebao je bit i neko iz Dtsm. Valjda bi i netko iz opozicije isto trebao sudjelovat u emisiji
  • Neki tip
    21.3k
    ne, nego ovakva emisija ne bi trebala postojati.

Osobito ne dan poslije pravomoćne presude.
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Očekujem od Antolića govor o tome kako je "Županijski sud u Osijeku korumpiran, da im se sudilo u Zagrebu, bili bi osloboditi"

Naravno tu očekujem i standardno njegovo pričanje gluposti i klevećenje DTSM-a i njezinih članova. Jer ne vidim neki drugačiji "argument" kojim ih pandur može odbranit
  • Tom Hanks
    4k
    To je danas u 22h?
  • Gelipter
    4.3k
    To je čisto relativiziranje pravomoćne presude. Dobro da pitanje nije glasilo: je li Mamića uopće trebalo osuditi u kontekstu svih njegovih dobročinstava prema Dinamu? Uopće me ni ne čudi što u emisiji neće biti "opozicije" odnosno ljudi iz DTSM, a kad Smrtić uređuje Otvoreno na "nogometne teme" , kao što je to bilo i u slučaju Nacionalnog stadiona prije koji mjesec, onda su gosti redom oni koji su na poziciji, a u te se teme Smrtić razumije ko Mamić u vođenje tribine.
  • Ludovic IX
    9.7k
    Mamić kad tvrdi da dinamo ako ne uđe u ligu prvaka ,da će propast..znači čim ne budemo prvaci , ključ u bravu.

A možda, kad zaradimo 40-50 miliona od Europe i transfera, neće troškovi te sezone biti 49 i pol miliona već 30 miliona pa će ostat 15-20 za sezonu kad sjebemo Europu.

Znači oni svake godine imaju 3-7 miliona viška ( ali kad je bio manjak onda je bio deset puta veći) čisto da pokažu kako su u plusu a ne objašnjavaju detaljno troškove.
  • Dudu
    2.6k
    Emisija u fazonu: je li Hitler se žrtvovao u korist nacista?!

Šokantno da se ovakva emisija na državnoj televiziji, banana država.
    Za sljedeću temu Otvorenog predlažem: Zavladav, nevino splitsko dite, oslobodio grad od dilera.
  • BlauDivision
    464
    u90j2mum2weur2ys.jpg
    Imam pitanje za sportske novinare koji se deklariraju kao Dinamovci da li doći kakav odgovor na ovo orgijanje ove tovarske sitne duše i to iz centra Zagreba a ne ST ili BG gdje pripada. Ako ništa onda zbog svih oni desetaka tisuća Dinamovih navijača koji su proveli više od desetljeća u borbi protiv braće.Ovakvo sijanje laži i mržnje se samo može vidjeti kod tovara i četnika .Sramotno i sve to radi i piše iz grada pod Sljemenom.
  • db-izbjeglica
    18.3k
    a jadan holiga, meni njega čak i malo žao.
  • NB86
    17.1k
    Holiga je uvijek bio ogranicen, sta ocekivat nego ovakav tekst od njega.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet