• Mali dioničar
    16.3k
    A Vilibald Vuco nula bodova?
  • Majki2111
    3.5k
    Ja evo jedva čekam vidit trojac iz Lokse kod nas. Baš su bili dobra ekipica prošle sezone. Bombončić. Plus ne znam ko je reko službeno da Karačič ostaje u Loksi. Vidit ćemo. A imati Moru i Jakića skupa u ekipi bi bilo vrhunski. Za mene jeMoro još uvijek igrač Dinama.

Plus,Moro je stavio na instagram da je u nekom dućanu koji mi baca na Metro ili Getro u Zg. Kupuje neko čudo od par metara. Ikea je to ipak.
  • Kwedi
    3.9k
    Jurišić laže kak je Dinamo platio Karačića 0 eura.

lv435wumefrgvgb9.jpeg
    b5rh8c9lcfamiur9.jpeg
  • Nino Bule
    14.8k
    Nisam pratio je li stavljeno vec ali vrijedi i ponovit tekst.

https://www.bbc.co.uk/sport/football/52970612
  • Dudu
    2.6k
    Dinamo II: Josipović – Parger (58. Antovski), Jelenić (46. Kim H.), Leš, Jurišić – Duvnjak; Karrica (46. Hajrović), Julardžija, Janković (46. Tomek), Kapitanović – Tueto

Postava jučerašnje utakmice Ravnice - Dinamo 2.. Hajro stvarno nastupa i u pripremnim utakmicama, Dinamo dobio 2-0 zabili Tueto i Duvnjak :D
  • Crusades
    14.2k
    Vlado Kasalo uhićen zbog pucnjave na Žitnjaku
  • Neki tip
    21.3k
    jesam ja nešto pomiješao ili je on već jako dugo u krugovima u kojima ovo nije iznenađenje?
  • Crusades
    14.2k
    Pa iskreno ne znam ali moguce da je :lol:
  • Krizy
    48.7k
    Je je, čuo sam dosta priča koje i nisu izašle u javnost :lol:
    Možda ga @marcioamoroso zna i osobno :chin: :joke:
  • marcio amoroso
    38.4k

Ne poznajem ga osobno, i drago mi sto takve mutne likove ne poznajem :nerd:
  • Krizy
    48.7k
    Naravno da je bolje, samo eto iskoristio priliku da pitam pošto je Bugojanac haha
  • Morales7
    184
    GNK Dinamo će u ponedjeljak, 10. kolovoza 2020. objaviti odluku o godišnjim ulaznicama za sezonu 2020./21. vodeći se svim relevantnim informacijama vezanim uz mjere zaštite od epidemije COVID-19 virusa te aktualnog stanja stadiona Maksimir.
  • Dudu
    2.6k
    Čitam ovi iz Šibenika zazivaju posudbe iz Dinama, Hajduka i Osijeka.. Ne znam šta čekaju naši, šalji im odma u svakoj liniji po jednog: Šutalo, Julardžija, Franjić, Kim.. Bolje nego za Dinamo 2..
  • Infinity
    16.9k
    jesam ja nešto pomiješao ili je on već jako dugo u krugovima u kojima ovo nije iznenađenje?Neki tip sa Zapada

Ja sam mislio da je to vec godinama jako poznata cinjenica. Zvuci mi cudno da netko ne zna da je Kasalo kriminalac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.