• Patak
    3.1k
    A ja sam ti rekao da ti je razina komunikacije izrazito niska. Ne prihvaćaš tuđe mišljenje, mora biti po tvojem. Uopće ne shvaćam tu tvoju potrebu da budeš u pravu, da smatraš da je tvoje mišljenje o nečemu baš ono točno.

Na tuđe argumentirano mišljenje kreneš s ismijavanjem i vrijeđanjem. Ne znam zar ti je stvarno teško se suzdržati od toga? Ja do tvojih mišljenja ne držim puno, plitka su mi i neuvjerljiva. Ali mi ne pada na pamet ti uopće odgovarati ili te citirati. Niti na ovoj temi niti na bilo kojoj drugoj. Dugo smo i ti i ja na forumu, dobro znam tko me besmisleno citira ili ismijava. Nisam te zamijenio s nikim.
  • Patak
    3.1k
    Gle i ti si još jedan od onih koji ne podnose tuđe mišljenje koje se razlikuje od tvojeg.

Zašto to isto ne napišeš malom zeusu? Zašto samo meni?

Zašto vrijeđaš?
  • Mali Zeus
    16.1k
    Ali mi ne pada na pamet ti uopće odgovarati ili te citirati.Patak

Kaže lik nakon što me citirao. :rofl: :lol: :lol:

Ostalo bolje da ni ne komentiram, da ne kažem nešto ružno pa da dalje plačeš. Toliko besmisleno i kontradiktorno da boli glava.

nope-not.gif
  • Patak
    3.1k
    Ti si mene prvi citirao, još jučer, a danas si ismijavao sa smajlićima. Samo činjenice.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    nema smisla, odustajem, teski davež
  • Mali Zeus
    16.1k
    Teta, teta, on je prvi počeo!!

Gotovo, neću više, osjećam kako mi kroz ovaj razgovor pada inteligencija.
  • Patak
    3.1k
    Sve ok, mogao si odustati i bez uvreda, al ajde...
  • Patak
    3.1k
    Ok pa sve smo si rekli. Ne mogu reći da je bilo ugodno al eto...
  • Droljo
    12.5k
    Šta bi Sandro Kulenović rekao na to sve... :monkey:
  • jedan u nizu
    11.8k
    Šta bi Sandro Kulenović rekao na to sve... :monkey:Droljo

Sandro Kulenovic:

stare-angry.gif
  • DiddyGuela
    2.9k

Do kada ce moderatura iz dana u dan dozvoljavati ovom liku ad hominem rasprave na svakoj jebenoj stranici foruma? Pratim ga vec danima kako ljepi etikete, ustanovljuje dijagnoze i s visoka se obraca svakome s cijim se misljenjem ne slaze.

Marko Livaja ovog foruma - tip je svakog dana sve osorniji.
  • Jos-Optimus
    4.5k
    kome ljepim etikete? Tebi koji si vecinu vremena baniran? Ok "Baturina ne valja" stručnjače. Jedino prozivam likove poput tebe koji samo seru po Dinamu i igracima, to nije etiketa, to je činjenica
  • Mali Zeus
    16.1k
    Šta bi Sandro Kulenović rekao na to sve... :monkey:Droljo

Ne bi mogao vjerovati koliko se koplja oko njega lome. :D
  • vjeko1701
    12.4k
    Ajde fajrunt. Evo sad da dođem i krenem nabrajat: osobna nadjebavanja, višestruko postanje u nizu, offtopičarenje, kružna rasprava koja ne vodi nikud, zazivanje moderature, onda će biti plača po inboxima i emotivni oproštaji od foruma. Prestanite se ponašati ko djeca.
  • Dr Hofmann
    2.2k
    Nadam se samo da ekipa ne brije na Heroj ulice sheme; naš zagrebački dečko pri nekom rasuđivanju igrača. Vjerujem da bi svi voljeli da imamo (ko Celtic 1967) cijelu ekipu iz grada, ali to je danas baš teško. Krajem prošle polusezone Kulenović je baš bio loš i ne treba to sad opravdavati. U Gorici je na početku tekme imao baš dvije dobre šanse kod 0-0, a doma protiv Belupa je fulao mrtvu šansu kod 1-1 i to je moglo donijeti četiri boda s kojima bi sad bili prvi. Po meni da je Petković zdrav, Sandro je hladno treći napadač
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.