• Laugreano
    4.7k
    'pravi' Dinamov podcast.rakurs

Moje misljenje je, da je to bas i trebalo istaknuti, dok god zbog lajkova i pregleda tovara, ugoscuje ljude koji pljuju po dinamu.

Da stvar bude gora nitko od njih osim kad gostuje Kvasina, ne kontrira, nego pasivno slusaju tovarsko orgijanje.
  • Niko1986
    3.4k
    To pravi Dinamov podcast je značilo upravo to. Da se na njemu neće pričati ni o čemu osim o Dinamu. Drugi klubovi bit će tema samo ako s njima igramo u idućem kolu. Nejasno mi je da se čovjek uvrijedio
  • badjibadara
    7.5k
    Stvarno nemam pojma o podcastima, ne znam tko je Profa, Denis i sva svita koja se spominje... Zanima me samo da li je tim potcastima fokus jedino i isključivo Dinamo, ili se bave i ostalim klubovima?
  • vjeko1701
    18.5k
    Al pazi, oni koji daju platformu klaunovima poput tog Zoke da sere i orgija po Dinamu i to samo za koji klik više sad kmeče na možda mrvicu nesretnu izjavu dečkiju sa samog početka prve epizode.
  • javolimtebejako
    3.1k

prvi put gledam ovaj podcast, zanima me sta je bilo, vec 20 min mi je upaljeno i ovaj tip trabunja nesto cijelo vrijeme, oce rec ista?
  • doubletrouble
    1.6k
    možda mrvicu nesretnu izjavu dečkiju sa samog početka prve epizode.vjeko1701

Može se raspravljati o tome jesu li se dečki nespretno izrazili ili ne, moje mišljenje je da podcast koji u goste dovodi tovariju i još u “studio” postave par njihovih rekvizita i Livajin dres sebe ne može nazivati Dinamovim podcastom
  • Crni86
    15.1k
    A kmecavca… pa o ukusima se ne raspravlja. Tko ti kriv sta nisi imao muda plasirati proizvod za kojem zude pravi navijaci dinama.

Sad je on ljubomoran jer ce jedan projekt preko noci ga pretec. Jadnik.
  • Sibirski plavac
    6.1k
    Zanima me samo da li je tim potcastima fokus jedino i isključivo Dinamo, ili se bave i ostalim klubovima?badjibadara

Bave se Dinamom, ali redovno u podcast zovu tovarsku youtube svitu koja nerijetko čak i sere po Dinamu, a ovi umjesto da im kontriraju smiju se s njima i nekako sramežljivo pokušaju promjenit temu. Kvalitetu podcasta im spašava Kvasina koji jedini zna kontrirat tovarskom smeću, šteta što ga ne zovu češće.
  • badjibadara
    7.5k
    redovno u podcast zovu tovarsku youtube svitu koja nerijetko čak i sere po Dinamu, a ovi umjesto da im kontriraju smiju se s njima i nekako sramežljivo pokušaju promjenit temuSibirski plavac

I tu sva priča o nekom relevantnom Dinamovom podcastu prestaje i treba ju sasjeci u korijenu.

Više mi smrdi na prodaju za klik i pol.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Taj lik je izgorio, gledao sam još jučer taj podcast tj, prvih 40 minuta i čovjek je savršen materijal za Noćnu moru...započne rečenicu sa jednom temom, završi na potpuno desetoj, u pola rečenice vidiš da se pogubio i da nezna šta je htio reći...već par puta u rukavicama sere po Bobanu, a prošli tjedan je tako rekao kako to da Bobanov salary cap odjednom ne vrijedi kad se dovodi Bennacer, ali je vrijedio za Petkovića.

Uglavnom, nadam se da će ZDP u nekoj bližoj budućnosti ići češće od jednog emitiranja tjedno jer prosječnom navijaču Dinama treba takvog sadržaja pogotovo u tjednima reprezentativne pauze.
  • Noel
    15.6k
    Sad sam išao poslušat to kaj ste stavili, probao sam 15-20 minuta slušat ,čovjek nije mogao doslovno dvije suvisle rečenice složit. Ne znam jel se šprda ili ozbiljno tak uvijek priča jer ne pratim taj profa podcast , ali ovo je baš bilo teško za slušat odustao sam.
  • javolimtebejako
    3.1k
    ja 40 minuta poslusao i tolko sam se nazivcirao da to ne mogu opisat. covjek u jednoj minuti 12 puta kaze "ummmm"
  • San Lorenzo
    21.6k
    ja 40 minuta poslusao i tolko sam se nazivcirao da to ne mogu opisat. covjek u jednoj minuti 12 puta kaze "ummmmjavolimtebejako

Ummm, neznam...neznam...ummm, neznam evo...ummm...da...
  • mlinchica
    3.9k
    17 min sam izdržala i frajer se s temom nije pomaknuo milimetra.
    I to mu je prvi problem.
    Jedino kaj je meni gledljivo od te ekipe su Reljićeve epizode s gostima.

Nazvao je podcast po Kobeu, CR7 mu je nekakvo božanstvo, ugošćuje tovare, pljuvače Dinama iz vlastitih redova, …
    Dobije konkurenciju i onda napravi podcast u kojem cvili zakaj su oni sad došli i govore da su bolji od njega.
    Zna se dobro kaj su dečki mislili kad su izrekli to kaj su izrekli.
    Ima svoju publiku, nek osmišljava nove ideje za veći broj klikova i to je to.
    No hard feelings, samo izdrži, profica :roll:

I divim se svima vama kaj ga uspijete odslušat kad solira. :grin: Kakve su to akrobacije… ko oni tipovi kaj sjednu kraj tebe dok negdje sam(a) putuješ i onda dave o svemu i ničemu.
  • Laugreano
    4.7k
    Ne znam. Samo sam na brzinu prosao.
    Nemam nis protiv tog lika, ali ga ne mogu slusat jer previse zamuckuje, zastaje, sporo priča, usred svake recenice ubacuje "aaammmmm"
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.