• vjeko1701
    18.4k
    ima utjecajne frendove ovdjeKanekoJustice

Tko su ti utjecajni frendovi ovdje?
  • Sajla
    13k
    Tko su ti utjecajni frendovi ovdje?vjeko1701

everybody-loves-a-moose-post1.jpg
  • KanekoJustice
    10

I da znam usernamove, tko si ti ja tebi odgovaram. Real life imena su već doxanje a pretpostavljam da je forum kao svaki drugi protiv doxanja.
  • Laugreano
    4.7k
    Pa Ima ih par koji su uvjek kontra, samo da budu kontra. Izdvojis najveceg filozofa među njima, I eto ga Los.
  • vjeko1701
    18.4k
    tko si ti ja tebi odgovaramKanekoJustice

Lijepo sam pitao, al evo lakše pitanje, koji ti je ovo ovdje profil?

Real life imena su već doxanje a pretpostavljam da je forum kao svaki drugi protiv doxanja.KanekoJustice

Imaš iskustva s tim.
  • KanekoJustice
    10
    Lijepo sam pitao, al evo lakše pitanje, koji ti je ovo ovdje profil?vjeko1701

Komentar je zračio pasivnom agresivom, i ne planiram tebi odgovarat jer umjesto da si me lijepo dočekao i pojasnio mi ako sam što krivo rekao, odma u glavu kreneš. Postoji mogućnost da si bio iskrenih namjera i da si stvarno lijepo pitao, ali to je 0.1%, doslovce si na par stranice prije iznio neke točke i praktički ispada da novi profili ovdje nisu dobrodošli. Ugl nerijedak fenomen da se real life kompleksi rješavaju zloupotrebom totalitarnih ovlasti u online komjunitijima.

U životu nikoga nisam doxao, a ako ćemo se već razbacivati neutemeljenim pretpostavakama, ja pretpostavljam da nisi osjetio zagrljaj ženske osobe, a da ti nije mama.
  • vjeko1701
    18.4k
    I to će ti biti zadnji post na ovom profilu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.