• Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Mislim da je ovdje velika većina vas promašila poanta. Rekao je da se stvorio DOJAM da kao što je nekad bilo Mamić=Dinamo je sad Boban=Dinamo, samo da više sad nikom ne smeta. Dojam. Ove daljnje logičke dedukcije su vam pogrešne.

Kaj se tiče njega općenito, on prizna da nije odgledo tekmu HNLa nikad valjda i njegovo komentiranje za to nije pretjerano relevantno. Možemovac je, a najgora stvar od svega ima užasne bračne i seks savjete tijekom cijelog podcasta
  • mali M
    8.1k
    Rekao je da se stvorio DOJAM da kao što je nekad bilo Mamić=Dinamo je sad Boban=Dinamo, samo da više sad nikom ne smeta. Dojam. Ove daljnje logičke dedukcije su vam pogrešne.Tvrdica McTvrdi

pogrešno je shvatiti da je on to samo onako odokativno rekao, kao "dojam"... čim izgovara takve usporedbe je pogrešno, a ne naše "dedukcije"... taj njegov "dojam" je usporedba Bobana sa vremenom Mamića i da to sad kao nikom ne smeta, a Mamić nam je smetao..
    Doslovno nitko s gramom mozga ovdje ne shvaća da je Boban=Dinamo, što je i sam Boban u intervjuu naglašavao x puta! Samo nam je drago da je ovakav profesionalac sjeo na kormilo kluba koju mu je dan na upravljanje. Boban nije Boban=Dinamo, Boban je profesionalno upravljanje=Dinamo .
    Druga stvar je što je Boban ono što Dinamo treba predstavljati, gospodin, profesionalac, legenda i uzor ostalima na klupskoj, navijačkoj i poslovnoj razini...

Možemovac je, a najgora stvar od svega ima užasne bračne i seks savjete tijekom cijelog podcastaTvrdica McTvrdi

ovo mi je zadnje zašto je problematičan kao lik s podcastom koji komentira Dinamo..
  • Dr Hofmann
    3.4k
    Ajme majko mila, sad mi je YouTube Shorts uletio taj klip(Podcast Inkubator)...Ne pratim tu scenu podcasta toliko, ima ih baš previše, svi živi su neki podcasteri danas. Ali ko je ovaj pederkasti jazavac? Je li to ta intelektualna gromada i vrhunski poznavatelj nogometa? On je ekstremno protiv piramidalnog ustroja kluba...Pa kakve su to budalaštine, da ne psujem sada bezveze, izbrisao sam baš par sočnih. Doslovno je Boban neki dan opisivao kako funkcionira klub prilikom dovođenja igrača, i onda se pojavljuju ovakvi trogloditi. Usporediti Bobana s Mamićem, i to još na taj kvaziintelekltualni preseratorski način može samo teški jazavac.

Edit: Majko Isusova...Loss the Boss. Ne mogu vjerovati. Mesijanski je lik debilan
  • Sajla
    11k
    da, da... i glavati je rekao kako se stvorio dojam da si puše ispod stola... nemojmo biti naivni, pa ne ulazi se u takvu priču slučajno i to na ovaj način. vidio sam samo taj short i želudac mi se okrenuo. nije dovoljno što svaki debil ima platformu za svoje proljeve, nego se ovakve mamlaze još poziva da komentiraju i daje im se prostor. mislim da smo ga dosta razvlačili ovdje, i previše. takve beznačajne spodobe treba ostaviti u njihovom krugu jala i zavisti, molim vas da završimo s tom temom.
  • Crni86
    12.8k
    Stvorio se dojam pa ajmo jos malo tome dat na vaznosti u javnom prostoru i prosirit. I onda se jos fino izreze shorts.

To su ko one fore nisam za mamica ali….
  • Mlađi referent
    13.6k
    U pravu je Los ovdje

Boban je zapravo Mamić, samo ako izuzmemo financijski kriminal, ratno profiterstvo, divljačke ispade i vređaonu svih oko sebe, neuredan život i drogu, guranje igrača iz vlastite agencije, demokratski proces dolaska u klub, rad na statutu za još veću demokraciju, plaćanje sudaca, davljenje delegata, slavljenje četnika i četničkih simbola, jugonostalgiju, pokušaj nasilne privatizacije kluba, promjenu imena, godine osnutka bez referenduma, kupovanja jacuzija na dinamov račun nekim sitnim kokošarima i vucibatinama.

Zapravo, sve ostalo je identično. Ime im počinje na Z.
  • PetkoDaniOršaGol
    392
    Los je smijurija. Teška tragedija dok je vodio sportski dio na Podcast inkubatoru. U prosjeku, nakon 10 sekundi počne pričati o sebi, što on misli, što on smatra, ja, ja, ja i ja... ovo sa Zvonom neću ni komentirati. Govori samo da nešto kaže. Ona vrsta lika koji ne uspije zbarit na kućnom tulumu pa u dnevnom boravku u pol 2 ujutro sjedi na kauču i vodi glasne rasprave o socijalizmu i kapitalizmu...
  • modri-kibic
    614
    Mene zanima samo koji bedaki to gledaju...mali M

Ako si gledao u subotu utakmicu preko dinamo+ mogao si čuti u pozadini njegovo deranje kao da se igra u najmanju ruku zadnje kolo prvenstva, a ne pripremna utakmica. Nije mogao proći nezapaženo. Pa sam otišao na yt samo vidjeti jel su mu stvarno to dopustili nakon prošle sezone i izdrkavanja po svima kroz sezonu.
  • Filip85
    352
    Možemovac jeTvrdica McTvrdi

Trebao si vidjeti dok je vodio nogometni podcast na PI bilo tko od gostiju kad i ako je spomenuo Zvezdu i(li) Partizan kako se lik onako uzbuđeno (za)trljao o stolicu, a oči mu se zacaklile maltene.

Najbolje mi je bilo kad je Samovojska bio i pričao o tome kako se nekada u YU slagala repka po ključu i da mu je drago da se danas (misli na sve ove naše uspjehe) pokazalo tko je bolji i uspješniji, a voditelj malo onako šuti...i promrmlja "...da".

:lol:

:vomit:
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

Pa i u ovom podcastu je rekao da je Zvezda uvjerljivo najbolja ekipa (sad je li dan izraz ex Yu, JI Europa ili nešto treće ne znam). I kad je došlo pitanje 5 najboljih ex Yu igrača u povijesti stavio je neka 3 Srba random od koje za 2 nikad nisam ni čuo. Jebiga, klasični možemovac
  • Filip85
    352
    Pa i u ovom podcastu je rekao da je Zvezda uvjerljivo najbolja ekipaTvrdica McTvrdi

Nisam gledao podcast, jel to rečeno u kontekstu ex-yu ili da je danas "najbolja" ?

Jer ako je ex-yu onda mu donekle mogu dati za pravo, jebiga nitko ih ne voli ali imaju kup prvaka, interkont.kup, ali ako je mislio na danas onda je na teškim drogama.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k

U ovom trenu da je Zvezda najbolji klub i da će imat najbolju europsku sezonu
  • Filip85
    352
    Ma sunce moje (ne)možemovsko... :zip:
  • NitkoBitan
    29.2k
    Los je srbin iz dalmacije, takozvano srpce.
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Lik je nedavno u inkubatoru za vrijeme q and a imao pitanje tko su mu top 5 igrača svih vremena sa "ovih prostora" i lik veli Modrić, Džajić, Prosinečki, Piksi i Vukas.

Čak ni Modrića nije odmah stavio na prvo mjesto jer se dvoumio između njega i Džajića argumentirajući "da je dotični bio jako podcijenjen s obzirom kakav je bio igrač u 60-ima, ali ajde Modrić prvi, no Džajić nije daleko".
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.