• Zagi
    10.5k
    Treba mu dat novi ugovor pod hitno. Bez klauzula.
    Ne želim se trest 2 puta po mjesec dana svaku sezonu.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Kad bi bili u stanju kompletirat transfer onda bi ga mozda i prodali, ovako..
  • Jurki
    18.3k
    Menalo je korektan, ne jambra, ali njegove nogometne kvalitete nisu razina Dinama.
  • BBB Sibenik
    6k
    Menalo tehnički ok al po meni za krilo toliko neprodoran igrač. Sa takvim krilom nemas stra trazit u HNL kamoli u Europi. Iako je pozitivan dečko al ne živimo od tog
  • marcio amoroso
    43.1k
    Menalo je igrač koji može pomoći u Europi jer je jako brz i dobar u kontri. Za HNL i igru Dinama na posjed je nažalost igrač manje.
  • Zagi
    10.5k
    I HNL se polako mijenja. Nismo protiv duplog bloka baš cijelo vrijeme.
    Ionako smo na 2 i pol krila. Kud bi još i njega prodavali...
  • NB86
    16.9k
    Ocito nisu sposobni zbog stanja u klubu dovest zamjene pa su odma menalu rekli da ne moze nigdje do ljeta, inace ponude su maccabija koja nije ni blizu da zadovolji (ne pise kolika valjda bi oni pregovarali da dođe besplatno) i kirila sovjetov je kao dala konkretnu ponudu, ne cini mi se bas kao pozeljna destinacija tako da vjerujem i da se digla rampa pitanje je bi li ovaj otisao.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    hmmm da, ali konverzija sansi mi se ne cini na nekom visokom nivou..
  • Neki tip
    21.3k
    Valjda Čačić zna kaj radi, ali ovako sa strane gledajući (a kako drugačije), sve mi se čini da bi mogao imati nezadovoljne igrače u svlačionici.. premda je nedovođenje Kleinhaslera argumentirao upravo time da ne želi gomilati igrače u vezi (valjda kako ne bi imao nezadovoljne).

Ne otvaram ovime raspravu o Laszli, to smo valjda zatvorili, nego podsjećam na argument.

S druge strane, Menala ne pusti, a radije će na krilo staviti i Ivanušeca (koji krilo nije, a svakako nije lijevo krilo) nego njega.

Meni je Menalo ok za zamjenu u Dinamu, ali onda ga kao zamjenu treba i koristiti. Ako Čačiću nije ni za zamjenu (a sudeći po minutaži baš i nije), u redu, no onda mi se čini pametnijim pustiti igrača van za nekakvu odštetu.

Naravno, pod a) ne znamo kakva je odšteta ponuđena i pod b) Menalo nije igrač koji će se puno buniti, čak i ako mu je na štetu tako da nikakav potres sigurno neće nastati iz ovog, samo naglas razmišljam. :)
  • Zagi
    10.5k
    Menalo nije igrao zbog ozljede koju dugo vuće.
    Na početku sezone je imao dosta dobru minutažu.
  • Armagedon13
    959
    Kolumbijac Andres Colorado kojeg su povezivali sa nama ide u Partizan,posudba uz mogućnost otkupa 2M.
    Vidjet ćemo jesmo li ....
  • NB86
    16.9k
    Imao je ok minutazu i u njegovim godinama sasvim razumljivo je da hoce i vecu trazit negdje drugdje ali 4 mjeseca ce se morat strpit, vrlo moguce da ako dinamo pobjegne na 10+ bodova ima manje minutaze jer se onda moze pocet davat malom rukavini prostora ali isto tako ne znas da li ce ti netko doci na -4 pa ti je menalo odjednom potreban da imas dokazanu hnl kvalitetu s klupe.
  • Orc123
    12.4k
    Glavno da su sposobni bili potpisati 2 izlazna transfera i za to klub normalno funkcionira. Dok su pak ulazni transferi u pitanju tu klub ne funkcionira i ne bi doveli igraca iz Kuršanca Međimurskog. Naravno na krqju godine ce se mahati izvjescima kak smo 175 000 eura u plusu. Top!
  • NB86
    16.9k

Ja se tresem sto su pustili cetvrtog stopera za 3 mil eura, ne znam kako ti ali ja ne spavam
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.