• ElDorado
    14k
    ma sve je negativno sve je u kurcu. Sportski sektor sve krivo radi. Lazio uopce nije htio Sergija to je izmisljotina, najveca ponuda bila je 3,5 milja. Financijski smo u kurcu u zimi ces morat prodavat posto poto i tak. Na klupi je kaos nitko nista ne zna i tak.
  • vjeko1701
    29k
    Hmm, jučer tokom ZD podcasta je jedan profil nekoliko puta naglašavao tu priču, da je za Sergija jedina ponuda bila 3,5M. Ako se ne varam isti koji je prije koji tjedan pisao da ako ne uđemo u LP moramo pod mus prodati igrače za preko 20M eura. Da nisu možda neki od tih laprdala tolko nisko pali pa da trolaju ZD podcast komentare :lol:
  • Shimano9
    65
    Ma gamad, i oni na SN isto, zato sam im kresao mater unaprijed nakon Vikinga, znao sam da je gamad jedva dočekala da pljuju, hrane se s tim. Ono, završio sam novinarstvo, nemam muda biti istraživački, nemam veze ili izgled za TV itd... idem ja u sportskog to je lagano. Nema veze kaj nemam pojma i nisam se bavio sportom, samo malo pljujem i klikaju. Žvaljavci svi redom lešinarski
  • ElDorado
    14k
    sve je moguce. Ali imaju oni i vjernu ekipicu ne brini
  • ElDorado
    14k
    U zadnje vrijeme sam se nekaj češće taksijem vozio. E kad nakon kukanja kak su u kurcu počnu srati po Bobanu i upravi i hvaliti krimosa. Nemoguće koliko među tom ekipom ima ritarda koji nista ne razumiju.
  • vjeko1701
    29k
    Ok, al baš to ponavljanje nekih stvari u kratkom vremenu na puno različitih platformi. Mislim, ne sjećam se da je to pisalo u nekom članku tolko nedavno znači da je svakako netko tko je to osobno čuo od njih ako već nisu oni sami.

Mislim, znam da ima i plaćenih bot farmi koje šire određene narative. Barem je bilo u ne tako davnoj prošlosti pod pokroviteljstvom bivših klupskih funkcionera. Al ovo oko Sergija mi je relativno nebitno u odnosu na priče kakve su se prije širile. Nema to toliku važnost da upregneš botove.

Igor Bišćan je bio vizionar.
  • Shimano9
    65
    Kad oni za sebe bestidno tepaju da su "Opinion makeri", znači znaju da imaju kao pastrir na ovce utjecaj, i onda ovako seru. A ukinuli su komentare, jedini način da ih bar malo sputavaš, iako su debelokožci očito ih je peklo. Nema nikakve odgovornosti, u jednom danu mijenjaju mišljenje i "vijesti", a kroz tjedan po 100 puta
  • criticus
    9.3k
    Možeš bit opinion maker, ali upiši u tražulici lesički sport nedjeljom i prođi naslove. Lik nije nijednu jedinu stvar točno rekao, peedvidio, opinionmejkao yea.

Lesički i bageri na Kranjči

Možeš tog izvuć koliko oćeš. Al on i dalje priča i dalje ga zovu i dalje ima istu samodopadnu facu. Zato jer ga boli briga. Samo buba i ljudi klikaju, njemu sjeda plaća i super. Kad ljudi prestanu klikat, a neće nikad, tad će i novinarstvo naprijed, neće nikad.
  • JMastermind
    1.8k
    Ekipa s pristupom Cometu, jel ima novosti? :lol:
  • ElDorado
    14k
    Daj više nek potpišu
  • Facke
    8.8k

Refresha se sakih 5 minot
  • rakurs
    3.3k
    - Brozović zato, prema svemu sudeći, čeka ponudu projekta koji će ga potpuno uvjeriti. Želi klub s jasnim ambicijama, važnu ulogu u momčadi i izazov koji bi mu mogao dati novi motiv u završnoj fazi velike karijere.

Mnogi spominju mogući dolazak u Juventus, Luciano Spalletti vrlo bi ga rado vidio u svojoj momčadi, posebice nakon fantastične suradnje u Interu. Je li to poziv kojeg Brozović tako željno čeka? Vidjet ćemo...

Naime, u nogometnim su kuloarima krenule glasine kako bi se Brozović, ako mu sve opcije propadnu, kao slobodan igrač mogao vratiti na Maksimir u redove Dinama! Sigurno je da bi Broz bio veliko pojačanje u veznome redu Dinama, ali treba biti realan i priznati da su te priče - barem za sada - na razini znanstvene fantastike. No, i veća su se čuda događala, tko zna...

Hoće li takav poziv stići do kraja prijelaznog roka, tek ćemo vidjeti. No jedno je sigurno – Brozović za sada bez puno razmišljanja odbija bogate ponude i čeka opciju za koju smatra da vrijedi pričekati.

https://www.tportal.hr/sport/clanak/marcelo-brozovic-odbio-tri-velika-kluba-slobodan-je-igrac-i-ceka-samo-jedan-poziv-20260901

A mi se cijelo ovo vrijeme pitamo gdje je zamjena za Mišića...
  • vjeko1701
    29k
    A i ne znam kolko bi značio da dođe nakon prijava za europu.
  • CastAway1986
    6.4k
    Btw, Ivanušec ako dolazi onda Hoxha odlazi? Ili će i njega u vezu gurnutiShimano9
    Jeli vi pojedini prespavate par dana pa uskačete ovdje kao padobranci ili što ,ne kužim?! Pa par dana se piše na Zoni a cak je je jucer i Zvone rekao da ce Luka igrati u veznom redu ..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.