• rokikaciga
    17.7k
    ak se ne varam morski cucek je na kraju umro. Pa ti vidi!!
  • Archangel
    288
    A moguće je da sam nešto krivo uhvatio.
  • eol12
    1k
    Almena će imati priliku dokazati na terenu dal je pojačanje ili ne, ja vjerujem da ima kaj pokazati i želim mu svu sreću i da zabije gol na Poljudu! Jako mi je drago da se nije slučajno desilo da ga uzmu oni, a pričalo se kak je sve gotovo, osim na terenu treba im zadavati udarce na svim poljima, tako i na transfer politici.
  • crophantom
    7.3k
    a frende, je, ali ne prije nego kaj je pojel Quinta, pa ti vidi.
  • ElDorado
    14k
    to ti ide ovako: Boban kaze nije nuzno da moramo prodavati sada ali na zimu ćemo morati (što je vrlo pozitivno). Onda Ničota napiše Boban će na zimu prodavati Stojkovića. A onda Nacional nspiše eto dali mu broj 10 i odmah ga prodaju na zimu. I tak u krug.
  • SanctaSanctorum
    544
    Još samo Ivanušec, nadam se da danas ide to predstavljanje.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Boban kaze nije nuzno da moramo prodavati sada ali na zimu ćemo morati (što je vrlo pozitivno). Onda Ničota napiše Boban će na zimu prodavati Stojkovića. A onda Nacional nspiše eto dali mu broj 10 i odmah ga prodaju na zimu. I tak u krug.ElDorado

I na to se nadoveže stotinu tetaka na Indexu s komentarima kako Možemovac Boban sve rasprodaje, a dok je bio Tatta nikad nismo prodavali glavne igrače.
  • Kujtim Shalla
    11.6k
    ulazem žalbu, zašto meni nije ponuđen tablet?:rofl:
  • Keyser Soze
    20.7k
    Tatta nikad nismo prodavali glavne igrače.Mr Anderson

Sjećam se kad smo nakon ulaska u LP prodali Ćorića i Roga, a nismo doveli nikog. To je rezultiralo s gol razlikom 0:15 i 0 osvojenih bodova, jedini od 80 klubova u LP i EL bez postignutog gola, ali nema veze UTRŽILO SE, BRAVO TATTA.
  • NekiTamo
    106
    i nema nijednog negativnog komentara, jer je TATTA MENAGER VRHUNSKI :death:
  • Jos-Optimus
    13k
    znači, ima tih par grupa na Facebooku, kao Dinamovih, pa to oboliš dok vidiš komentare. Dobro je rekao Ricky Gervais, treba maknuti upozorenje s izbjeljivača da se ne pije i onda za dvije godine raditi izbore
  • Paggini
    97.7k
    znači, ima tih par grupa na Facebooku, kao Dinamovih, pa to oboliš dok vidiš komentareJos-Optimus

Inače ih ne pratim, niti komentiram, ali valjda algoritam zna za Dinamo i stalno mi ih nudi dok skrolam Fejsom, pa par puta stanem, čisto da vidim kako dišu.

Boban će pokrasti Dinamo, prodat će klub arapima pa onda nakon toga će arapi prodat srbima, imali smo toliko milijardi eura od velikog menežera i Boban sve to manijakalno troši i srozava nas, pa onda naravno možemovci, komunisti, ovi oni u klubu, svi nam se "u regiji" smiju, idemo u sunovrat, hajduk dobro radi...

Mislim, sumnjam da je Dinamo iznimka s postojanjem takvim imbecila, ali ne postoji ni elementarna svijest tih ljudi oko toga gdje je klub bio, gdje je klub sada, a kamoli išta kompleksnije da se traži od njih, tipa čitanje statuta ili dolazak na članski dan. Ili čak dolazak na utakmicu lol. Ili počesto čak i gledanje utakmice.

Kompletna šizofrenija
  • Jos-Optimus
    13k
    ma da, to je posebna sorta ljudi koja se divi likovima kao Mamic, Sanader, Bandic...je krao, ali...
  • Jaro
    12.6k
    Ako ne vec ranije, nakon zadnjih nekoliko tjedana - tko kako cinjenicu shvati i ponovi laz/ismisljotinu/ tlapnju/vic/podvalu sa portala srpske kladionice - fakat ne zasluzuje da ga itko ovdje shvaca ozbiljno.

Boban je za Stojketa rekao kako je zadovoljan njegovim razvojem kao osmica, ali da u buducnosti ocekuje da mu se dobre predstave ne desavaju, nego da redovno odlucuje velike utakmice...
    Prodaja nije spomenuta ni u jednom normalnom opisu druzenja...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.