• ElDorado
    13.6k
    mozes i tak ali realno Mudri teško, a Šunta samo kao neke trash minute. Nsoki ce na krilo.
    Struka je igrala na Danija i Nsokija treba im vjerovati.
    Hoxha je dosao do zasicenja i njega s nama i nas s njim. Topic stvarno nije trazena razina.
  • Diavollo094
    237
    Također svi ovi mladi se prvo moraju dokazati da nebi bili Villar ili Ljubičić
  • joesimunic
    426
    Pa ljudi nismo mi Real Madrid ni sad ni ako/kad uđemo u Lp. Neki očekuju da mi za vezne/krilne pozicije imamo 7 igrača koji svi mogu biti jednako kvalitetni starteri pa ne ide to tako, nit bi takvi “kvalitetni” igrači htjeli bit kod nas B ili C opcija niti imamo platežnu moć za to. Uostalom i puno puno veći klubovi od nas imaju igrače koji su za taj rang nogometa slabiji ko kod nas Mudri/Topić i juniore koji pune kadar ko Šunta to je normalna praksa u svijetu nogometa. Nije nikakav napad samo moja razmišljanja možda su točna možda ne zato i jesam na forumu.
  • ElDorado
    13.6k
    Mislim da opcenito trebamo prestati gledati igrace kao ovaj je za hnl ali nije za europu. Ili jesi ili nisi. Jer u slucaju ozljeda svi moraju moci igrati sve potrebne tekme.
  • joesimunic
    426
    kažem opet mi nemamo tu privilegiju, a nemaju ju ni klubovi koji raspolažu s desetak pua većim novcima od nas. Moraš se kockat ko što smo se mi sada kockali s Danijem i Nsokijem npr. u nadi da će u budućnosti jedan od njih odskočit i eksplodirat jer kad bi mi dovodili igrače da nam budu prevaga za Europu to bi sve bili transferi u rangu Belje, a to nemožemo jbg, ja bi prvi volio da možemo.
  • ElDorado
    13.6k
    imamo dva para odlicnih stopera npr. Slazem se nacelno s tobom al jebeno je ak se trener okrene prema klupi pa nema kog ubacit kao protiv Vikinga prva tekma.
    A inace u nacelu mislim da su nam trenutno igracki krila najveci problem dok ne ukljucimo ove koji su dosli i jedna jaka, mocna osmica, nadam se da bu to Kravcov.
  • ElDorado
    13.6k
    inače naš najveci problem ovog ljeta su bas ti igraci koji jos nisu ukljuceni u tekme. Vjerujem da bi onda sve nekak bolje zgledali. Jbga ja sam uvijek optimist po pitanju igraca koje dovodimo.
  • Thor
    3.8k
    Ovaj decec +Ultra je nama dosel za koju ekipu i poziciju,zna se li sta?
  • badjibadara
    10.5k
    Riječ je o mladiću koji igra na poziciji šestice, a to znači da je još jedan dodatak za budućnost jer modri su ranije doveli Fuzya Taylora.

Prema prvim informacijama Ultra će igrati za B momčad, a ovisno o napretku priključit će se prvoj momčadi.

germanijak
  • joesimunic
    426
    točno to, jedini problem zašto je smanjena rotacija jer su neki igrači došli trenutno nespremni, ali kad se spreme ja kao optimist mislim da ćemo letit, nadam se da ćemo ovu diskusiju nastaviti sutra, jer ćemo danas uz Božju pomoć ući u Lp i dobit dobru lovu na račun. Pa lijepo kolektivno proslavit i popit koje piće s prijateljima, pa opet sutra mamurni na zonu :grin: :rofl:
  • Matija1711
    35
    Nsoki i Orsa lijeva krila
    Rodriguez i jos nekog treba tu kupit
    Nadam se i desnom bocnom i mozda jos koja osmica
  • vjeko1701
    28.4k
    Još nešto kad radiš popis želja?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.