• Diavollo094
    237
    Nadam se da nakon večerašnje pobjede stižu i pojačanja a ne samo igrači za Dinamo B
  • Chempers
    1.4k

I ja se nadam tome al nažalost ne očekujem ništa izuzev golmana.
  • InteraGal MGC
    60
    Rus kao zamjena za Zajca jer Zajca u jačim utakmicama nema čim prije tim bolje
  • tp1997
    3.1k
    Ne bih se tome nadao, imam dojam da je stav prema ovoj sezoni "što bude, bude" po pitanju Europe; tako nešto je rekao i Leko na podcastu, u stilu da to za Europu ionako nije još posloženo

No barem ako uđemo u LP to donosi i financijsku stabilnost i privilegiju da ne moramo prodavati
  • joesimunic
    425
    a na kojoj ti poziciji se još nadaš pojačanju (osim naravno i neupitno golman), mene zanima koja još pozicija?
  • Diavollo094
    237
    Ovo što je došlo je više za B momčad i ozljeđeno
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Kad prodjemo i ja ocekujem barem 2 teskasa, jednog veznog i jednog krilnog. Nebi me cudilo da Bennacer opet dodje jer je jos bez kluba. Uz naravno Kotarskog
  • tp1997
    3.1k
    a na kojoj ti poziciji se još nadaš pojačanjujoesimunic

Oba krila. Trpamo vezne kao da nema sutra a najbitnije pozicije za sustav koji igramo, na objema stranama, ladno na HNL razini
  • vjeko1701
    28.4k
    Krilo odolazi samo ako se proda Hoxha.
  • ElDorado
    13.6k
    Mislim da je desni bočni prioritet i osmica, realno sad smo na 5 veznjaka sto je premalo (ukljucujuci Kravcova)
  • joesimunic
    425
    i šta kad uđu u pogon Dani i Nsoki onda, na desnom imaš Lisicu Topića Danija, a na lijevom Oršu Hoxhu i Nsokija (za kojeg i dalje ne znam hoće li bit na krilu ili na osmici, moja pretpostavka je da će se probati na obe pozcije), meni je to pretrpavanje pozicija ako se dovede neko, a nitko ne proda. Jedino kad bi dovodio krilo je da utopiš Hoxhu npr. i onda dovedeš nekog kvalitetnijeg. A s ovim se slažem da ne treba više pretrpavat veznjake jer to nema smisla doveli bi se u istu situaciju ko prošle godine gdje nam je pola veznjaka bilo nezadovoljno minutažom. Ja prolaskom u Lp očekujem samo golmana i neku zamjenu u slučaju da se netko proda, ali dovođenje bez odlazaka nikako.
  • joesimunic
    425
    ja ih brojim 8, Mišić, Zajc, Stojke, Kačavenda, Kravcov, Nsoki, Mudražija, Šunta. Dovoljno.
  • ElDorado
    13.6k
    Realno Hoxha i Topic bi se trebali prodati
  • tp1997
    3.1k
    i šta kad uđu u pogon Dani i Nsoki onda, na desnom imaš Lisicu Topića Danija, a na lijevom Oršu Hoxhu i Nsokija (za kojeg i dalje ne znam hoće li bit na krilu ili na osmici, moja pretpostavka je da će se probati na obe pozcije), meni je to pretrpavanje pozicija ako se dovede neko, a nitko ne proda.joesimunic

Mogu i ja lijevo a ti desno, pa onda imamo po četiri krila na svakoj strani :smile:

Može pozicija biti i poduplana i učetverostručena, što to znači ako ti igrači kojima si ju natrpao nemaju neku ozbiljnu kvalitetu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.