• Masto
    1.9k
    Smail belji mentor prestat ce maneskin slušat
  • Droljo
    30.3k
    Imamo iskustva u napadu. To je dobro.
  • Kruno
    1.5k
    Za Belju odlicna zamjena.
  • Odani Zgd
    1.2k
    Nema stranca do Bosanca....dobrodošao
  • dinamozivivjecno
    3.3k
    Prevljak ce biti ono sto je Gavra bio Petku, za hnl izvanredno pojacanje a za Europu tek treba vidjeti.
  • Droljo
    30.3k
    za Europu tek treba vidjetidinamozivivjecno

Sigurno je bolji za Europu od 'nikoga' što smo imali do sada. Naravno, u slučaju ozljede belje i sl.
  • Kujtim Shalla
    10.5k
    Svaka čast ,dobro nam došao Smajo Zmaj ovo je vizija
  • hardek
    11.1k
    Od Ismaela do Smaila. Safe bet transfer, on će svoje isporučiti u to ne sumnjam
  • penetrisac
    424
    Prevljak je iskusan lisac šesnaesterca , igrao u Leipzigu , Salzburgu i Herthi , bio rezerva Haalandu u Salzburgu , odličan nogomet igrao je u Belgiji za Eupen gdje je zabio 35 golova i dodao 11 asista , u Bundesligi je zabio 28 golova i dodao 12 asista.Prošle sezone 14 golova u HNL-u.Za male novce dobijamo zbilja dobrog igrača.
  • skener
    8.9k
    Koliko ovoj sirotinji u Parizu treba da prihvate našu ponudu
  • Denle
    535
    Koliko ovoj sirotinji u Parizu treba da prihvate našu ponuduskener

Dobro pitanje. Koliko je sati trenutno u Dohi, Katru?
  • Hrc-Vg
    1.3k
    Prvi put kad sam ga vidio u dresu Istre nakon prvih par dodira sam pomislio: “ zakaj mi ne nađemo ovakve?”…I evo ga.
  • wolfgang14
    4.4k
    odlično! Zadovoljan sam

Jel može Stojaković desno krilo pokrit?
  • BPAM
    322
    Zašto nismo mi razmišljali o Šotičeku? Sigurno bi došao prije k nama nego igdje.
    Jer evo litamo se tko još može desno.
    Ok, Lisica, Dani i Topić su tu.
    Al s Danijem još nismo ziher kaj imamo, a za Topića se pričalo da će se prodati.
  • vlatkomarkovic
    3.7k

Pa evo da ti budem iskren, od svih tih potrganih kriznih ekipe iz Lokse, jedini koji je ispunio očekivanja je Stojković, ovi svi drugi su sjene samih sebe…. Ja sam iskreno isto popušio hype, ali vise ne pušim…. Vjerujem da nisu potrgali se da bi svi oni bili bolji igrači, ali isto tako nisam siguran da bi bili takvi talenti da nisu bili pretrenirani…. Tako da polako sa svime time….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.