• crophantom
    3.7k
    zasto bi išli prodavati oba stopera i opet iznova uigravati cijelu obranu?
  • Paggini
    81k
    Hipotetski, bi li dao 2 mil eur ovo ljeto za malog Subotića?BlueDD

2 milijuna za Subotića :lol:

Dobrodošao Šikiću na Zonu, lukav pokušaj!!!
  • BlueDD
    52
    Vjerojatnl i klub slično rezonira po pitanju mlade šestice, jer da im je to visoko na razini prioriteta mislim da ne bi pustili Pavića u Rijeku, iako ja osobno smatram da je sljedeća sezona period kada bi trebali početi davati minutažu pomalo i novoj šestici...Pitao sam jer se spominju po forumima cifre do oko 2 mil eur za njega iz inozemstva i ostao malo šokiran, ali opet s druge strane dosta veliki talent na poziciji šestice...
  • Omake
    17k
    vjerujem da će Radoš dobiti minute u drugom dijelu sljedeće sezone ako se dokaže u B ekipi. Kao Steur u Ajaxa ili Pitarch u Realu.
  • BlueDD
    52

Kad bi još rekao da sam istu noć pogodio srnu kad i oni, samo cca 100 km sjeverozapadnije
  • Common Sense
    1.4k
    Prodat će se oni igrači koji će bit najzanimljiviji tržištu. U ovom trenutku to su njih dvojica, Beljo i Stojković.
  • crophantom
    3.7k
    znaci u principu prodajemo sve nositelje osim Misica po tebi i iduće godine opet od 0 krećemo. E jadni Kova :rofl:
  • rokikaciga
    13.3k
    ↪Haza
    tako je, Faze je to napisao, pardon
    Josip Frank

I to si fulao..pih
  • scooniepenn
    6.7k

Iz ovoga se da iscitati ono sto je dosta razvidno, a to je da je zdravi Peric bio razmjerno bolji igrac cak i od lanjskog Radeljica, a pogotovo ovogodisnjeg.
  • Common Sense
    1.4k
    Ja bih volio da svi ostanu, ali prodaja je naša realnost. Svako ljeto prodajemo neke od ključnih igrača, mislim da je realno razmišljati da će i prije iduće sezone biti tako.
  • scooniepenn
    6.7k

Ako se zelimo vratiti na pocetak umjesto odraditi nadogradnju onda je prodaja oba startna stopera ono sto nam treba. Ovo bi bilo previse cak i za Marka Marica.
  • crophantom
    3.7k
    jasno je meni da moramo prodavati, ali prodati oba startna stoper i opet uigravati novu obranu je malo suludo.
    Osim ako ne planiramo opet privikavanje do proljeca, pa onda zgaziti sve.

Šaraj malo po linijama brate, a ne da kicmu momčadi prodaš :grin:
  • Fan
    2.2k
    Dobro je, potpisali smo (još malo) igrača i propali, niti dan od osvajanja naslova.
  • hb1
    640
    Nemam nikakvo mišljenje i znanje da pričam o momku, ali mi je drago da ste se poklali, bili smo letargični otkad imamo dvoznamenkastu prednost ispred magaraca :love:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.