• Yovitssa
    979
    Na FB se raspisali portali o odlasku Livija u Torino na kraju sezone. Odšteta Feneru 5 mil. eur, plaća 2 mil. eur.

Ne želim vjerovati u takav rasplet, ali logično je da ga Fener neće pustiti za siću, plus mi mu nemremo mečirati plaću...
  • NVKOD
    10.7k
    Na FB se raspisali portali o odlasku Livija u Torino na kraju sezone. Odšteta Feneru 5 mil. eur, plaća 2 mil. eur.Yovitssa

Da, nakon kaj je redom odbijao klubove samo da dođe u svoj Dinamo, sad bi odjednom išao u Torino. Dajte najte u sve vjerovati.

Isto kao što bi i Torino uzeo Bakrara, novinarske patke.
  • Yovitssa
    979

Lako meni za Livijevu odluku, to ne brinem. Nego mi nemamo definiranu otkupnu cijenu, a Fener ga sigurno neće pustiti za siću. Nadam se da su još uvijek za Arbera zainteresirani pa da "prebijemo" cijenu! :-D
  • hanibal
    99
    koliko su statistički Šotiček i Topci slični, jesu li slični profilno kroz analitiku
  • Omake
    16.5k
    nisu baš. Topic je kreativniji, barem bio u bih ligi. Soticek je jako sličan Bakraru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.