• Orc123
    14.5k
    Po videu ovaj Culibaly mi izgleda jos 3 razine losija verzija od Cordobe npr.....
    Ne vjerujem da ga uopce gledamo. Ima odlicnih Africkih mladih igraca ali ovaj mi se cini teski prosjek....
  • Kujtim Shalla
    8.1k
    da vrijedi nešto davno bi bio u Europi,ovo je patka samo takva. Puno se nagađa ,dnovinari isfrustrirani jer nema informacija iz kluba, ništa ne curi. Pa zbog toga blate klub ,dovodimo anonimne iz Afrike a naše klince tjeramo. Propada klub i te fore. Uskoro Zvone i Dabac puknu šamare svima . Smradovi očekuju opet 20 novih igrača , a zato je Boban i radio danonoćno ljetos da bi sad laganini samo korigirao. Nama Ljubo , Villar , Vidović ,Mudri mogu biti ogromna pojačanja o kojima drugi mogu samo sanjati. Još jedne pripreme bogatiji i bar neko od njih može eksplodirati. Samo Livi i ja sam najsretniji čovjek na svijetu . A još da uspijemo spustiti cijenu ,pa onda imamo i mahera za šefa a i mahera na golu. A ne ko dosad samo preplaćivali a naše davali prvim ponudama ispod cijene
  • ElDorado
    8.9k
    Ja samo ne razumijem za te juniore i mlade igrače koja je razlika igrati od jeseni našu drugu ligu u Dinamu B ili neku četvrtu španjolsku ili sličnu ligu u nekoj B momčadi većeg kluba koji bi ih kupio. I gdje bi im bilo lakše pokazati i dokazati se i probiti do A momčadi.
    I napisaću opet. Po onome što smo vidjeli Mikić još uvijek nije dovoljna kvaliteta za nas. Možda u tekmama gdje potpuno dominiramo.
  • Droljo
    24.1k
    koja je razlika igrati od jeseni našu drugu ligu u Dinamu B ili neku četvrtu španjolsku ili sličnu ligu u nekoj B momčadi većeg kluba koji bi ih kupioElDorado
    Krivo si se odrazio. Bogatijeg kluba...
  • Praskaton
    5.1k
    Nadam se da Jakir neće otići,bio bi to još jedan poraz ljudi koji vode Dinamo.
  • ElDorado
    8.9k
    ma da nisam mislio većeg od nas nego većeg u okvirima svojih zemalja kao što je taj Inter. Zar misle da će biti priključeni prvoj ekipi? Jebo iha razvojni plan. Još jedna nogometna floskuletina.
    Inače bio je i Kule u Juventusu s 18 godina kaj ne?
  • emilperska
    13.6k
    Zatim taj isti njihov agent nam je vrlo vjerojatno usro i transfer malog Jagušića i radi nam sigurno cirkus i dalje sa MikićemDragon1Warrior123

Koliko sam ja upućen, agent Pjace i Petkovića je Tarzan s kojim je Boban i više nego dobar i privatno i poslovno i sigurno ne buši Bobana. Dolazak Gode for free je bila njihova zajednička ideja kao i povratak/ostanak Filipovića.
  • Zg123
    3.3k
    Jakir ako ode u Inter ce mu biti tesko samoubojstvo. Ajde da se zainteresira Brugge ili Salzburg pa ode tamo to bi stvarno imalo smisla, ali ovo s Interom je smijurija
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Ne bih nikad trošio rekordan iznos za zadnjeg veznog, imaju premali impact faktor. Ukoliko imamo 6,7 ili 9 mil i milju plaće za jednog igrača to mora bit krilo za koje ćemo ruku u vatru da će zabijat svaku tekmu. Stopere, zadnje vezne je punolakše iz škole ili free agent
  • hardek
    8k
    Teška depresija ako prodamo Jakira za manji iznos nego što su tovari dobili za 10x netalentiranijeg Mlačića
  • ElDorado
    8.9k
    Koliko je nama primjera mladih igrača potrebno da se prestane u pitanje dovoditi Uprava, sportska politika kluba, zle namjere i ne znam kaj.
    Sjećamo se Rukavine i koliki je pritisak bio oko njega?! Sjećamo se svih onih koji su otišli sa17-18 u nekim bombastičnim transferima. Gdje su danas? Sad imamo petog ili šestog trenera u 2 godine, zar su baš svi oni bili slijepi i nisu prepoznali Mikićevu kvalitetu?
    Ne bi se uopće nervirao oko svega ovoga. Ako ti je pritisak transferom i medijsko izdrkavanje potrebno da bi se nekako uguzio u veću minutažu onda to nema veze s tvojom stvarnom kvalitetom.
  • Zg123
    3.3k
    Teška depresija ako prodamo Jakira za manji iznos nego što su tovari dobili za 10x netalentiranijeg Mlačićahardek

A na temelju cega bi ti prodao Jakira vise od Mlacica? Na temelju utakmica u nekim miki maus internacionalnim kupovima? Za seniore ne igra, u juniorima ga isto nema osim na spomenutim turnirima, mozes ga jedino na lijepe oci prodati za dobru cifru
  • Jurki
    21.7k
    A na temelju cega bi ti prodao Jakira vise od Mlacica?Zg123

Ako Jakir ode u Inter, i njega i Mlacica vidim za 2-3 godine kak se podvijenog repa vracaju u Rijeku ozivljavati karijeru.
    Prije cu ja nastupiti za Dinamo nego njih dvojica za Inter.
  • Fatos Beqiraj
    869
    Kad cemo prestat sve komentirat kroz tovare i usporedjivat se s njima. Isto da se man city usporedjuje sa wolvesima.

Da hajduk ne prodaje mlade, nebi se ni spomenilo pola ovih problema u nas.

ne slazem se, vezni red ti je onaj koji donosi pobjede i titule. Ako odneses pobjedu u vezi 90% da ce dobit utakmicu.
  • Mali dioničar
    19.3k
    Za Leona postoji vrlo jednostavno rješenje, a to je prodaja za nekih 4-5 milja i 20% idućeg transfera u Hull City.

Na taj način su sve strane zadovoljene.

Leona će trenirati najbolji trener koji zna kako ga treba razviti u vrhunskog igrača, a to je Sergej Jakirović.

Sergej će si pojačati ekipu jer ako Leon može igrati u Dinamu, sigurno može i u Hull Cityju.

Sergej će si napraviti i jako dobru poziciju kod turskog vlasnika Hulla jer će mu za bagatelu dovesti top stopera kojeg će razviti za prodaju, usput napravno ostvarujući i rezultatske ciljeve.

Sinergijom Leonovog talenta i Sergejeve trenerske ruke naravno da će Leon vrijediti 20 milja plus pa će ukupan prihod Dinama nakon što Sergej od Leona napraviti gotovog igrača narasti do 10tak milja, a 10 milja će i zaraditi Hull pa će i turski vlasnik kluba biti oduševljen.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.