• NitkoBitan
    34.5k
    Odlicna vijet za Benija, ako itko to moze zavrsit onda je to Zvone. Nadam se da ga gledamo i iduce sezone u plavom dresuCrni86

Za koju cijenu?

Veza nam je inace prenatrpana, vjerujem da ima i talentiranih klinaca koji cekaju priliku. Po meni je bolje novac ulozit u nesto sto "nemamo", a to su prvenstveno krila.
  • Crni86
    19.1k
    veza ce se vrlo vjerojatno rasteretiti ako ljubicic i villar ne proigraju.

A zamisli da ti klinci stasaju uz benaccera. Uz neku razumnu cijenu i ukoliko izborimo ligu prvaka ja bi ga svakako potpisao. Sa 29 godina, sigurno ima u sebi jos 4,5 vrhunskih sezona. U stanjivanju tog veznog reda ces cec vjerojatno skupit barem 4,5 miljki.

Za krila se slazem, samo je opet pitanje kakvi su planovi s varelom i hoxhom i kakav ce se vratit lisica. Dovodit nekoga desno ukoliko s lisicom sve bude okej mi nema smisla jer po svim info Zvone u njega ultra vjeruje i misli da mu je nebo granica.
  • fakin
    2.7k
    pisalo se da je otkupna cijena 9 mil eura. to je nemoguće da Dinamo plati, ali baš nemoguće.
  • rakurs
    2.3k
    Dinamo čak i da plati 5-6 milja, ja ne vidim kako bi Bennacer sa sadašnjih 4 milijuna plaće (možda griješim, ispravite me) na max 1,5 milijuna koliko bi mu Dinamo mogao ponuditi. Meni je to baš teški sci fi, koliko god se on i Boban poštivali.
  • Ljubo
    344
    i slažem se i ne slažem sa tobom. U jednu ruku je puno previše toliko dati za jednog igrača, mislim realnost je da su za nas to bas enormni iznosi, ali opet ako bi odigrao stvarno dobru polusezonu gdje bi ga se kasnije moglo za par milijuna vise prodati onda nemam problem s time. Opet sve ovisi ako će ga ozlijede izbjegavati i ako će dati još malo vise na terenu. Ali ne mislim da bi mogli platiti te novce i zadržati ga jer bi to previše opteretilo budget kluba, da ne govorim još da bi i plaća sigurno bila vise od 2m.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.