• Fatos Beqiraj
    861
    a ne znamo mi sta su se oni dogovarali i sta su mu obecali, al ja se prvi nisam nadao da ce Mckenna i dominguez ovako dobro igrati, i ne propustiti skoro ni jednu utk. Galesic nije mogao upast, a gdje neki junior. Sta predstavis mu dvojnu regu i nitko ga nece. Na dvojoj regi je Pavic, momak koji ima nastup u lp i par u hnl.
  • Fatos Beqiraj
    861
    zato jer ima 50 drugih koji ce jedva cekat uskocit na to mjesto. Npr. Ode Jakir, zebic jedva ceka uc na to mjesto prvog mladog stopera. To je samo primjer naravno.

Kad vec pricamo o tovarima isto Mlacic, da se Skelin njje ozljedio Mlacic nebi vidio prvih 11 do ko zna kad. A sad je u Interu.
  • Crni86
    19.1k
    znaci usporedujemo igraca od 17 godina s igracem od 28?

Porazno je da ne izbacujemo vise mlade igrace. Porazno je da nasi klinci svaki prijelazni rok imaju neke drame s odlascima.

I ne, pricamo o nogometu u kojem se stvari planiraju i rade s nekom vizijom. Svaki sport se sastoji od planiranja, odredenih zadanih podrazaja i napredka. Ne rade se stvari stihijski. Ali ako imamo sad vec uzorak dva klinca koji su nezadovoljni s onim sto im je obecano a nije isplanirano je onda za klub koji planira imat 80% igraca iz omladinskog pogona problem.

Ne bi ja imao problema da mi tvrdimo da cemo kupovat sergije, vinlofe itd a skolu ko sisa. Mi tvrdimo upravo suprotno, a sad ti u javnost iskacu jakiri i mikici. Jako dobra reklama za svakog mladog igraca kako da vidi dinamo. Jako porazno za nasu viziju su ovi dogadaji.

slazem se, ne znamo. Velim mozda mali i stari ne bi pristali na to, al onda fino izade da im se to nudilo i da su seratori. Dao si im 4 opcije, a oni oce samo minute u prvih 11 dinama. I odmah je ocito da im onda nije do seniorskih minuta vec nabijanja cijene i sto skuplje prodaje. A nakon toga onda ciao i dovidenja.

Za mene je samo porazno sta mi vicemo o jednoj viziji, a onda ti ispadaju ovakve stvari. Umjesto da ti taj jakir, mika budu ajmo rec predstavnici te vizije, jakir ce ti otic, sa mikom ko zna kaj bu. Jednostavno djelujemo totalno suprotno od onoga sta tvrdimo da zelimo bit. Svojom ili tudom krivicom, to znaju samo ljudi u klubu. Al mene samo to zalosti… eto nista vise. Drugi nek se ljute, nek vicu klincima nek idu. Ma nitko nek ne ostane. Al nemojte onda vikat o 80% igraca iz domace akole.
  • rokikaciga
    9.2k
    Benni hoce ostat u Dinamu? 10m je fakat puno ali je Išmael igracina i mislim da vrijedi te pare
  • deda
    42.9k
    Postoji uvijek viša sila. I ti dečki su po meni žrtve više sile, a ne nekakvog negiranja talenta ili već čega. Što je viša sila? To je loš tj. nedovoljno dobar rezultat prvog sastava, a druga još veća je to što je Dinamo 2 trebao igrati već ove sezone, ali su zadnji čas drugoligaši odbili naše pristupanje. To je jedna ogromna "viša sila" koju od vas nitko ne spominje tj. svi ste ju prespavali izgleda.
  • Fatos Beqiraj
    861
    da al ja i dalje mislim da se u pola godine ne moze spasit 3 godine rasula. Ne znam, vrijeme ce pokazat ko je u pravu
  • FelceAzzurro
    1.2k
    Porazno je da nasi klinci svaki prijelazni rok imaju neke drame s odlascima.

Samo su drame u vašim glavama na osnovu plaćenih novinarskih članaka koji nemaju veze s istinom.

Histerizirate ko tinejdzerke.
  • hardek
    8k
    Mislim da je vrijeme da se pomirimo s činjenicom da ovo nije razvojna godina. Očigledno je smjer izbjegavati rizike i igrati na sigurno da vratimo pehar u vitrinu. Ja prvi nisam zadovoljan sa minutažom Mikića(još od prošle sezone) i Jakira ali donekle sam se pomirio s time da je ovo takva sezona.

Promijenili smo brdo igrača i očito im treba vrijeme da sve sjedne na svoje mjesto. U idealnom scenariju mi bi trebali biti na 6+ bodova prednosti već ali jbg, ups and downs. Osvojiti naslov ove godine, a sljedeće sezone konačno se vraća i B ekipa koja će riješiti 80% ovih problema. Ovih 20% odnosi se na one najperspektivnije kojima se sljedeće sezone mora naći jasan put prema minutaži. Nažalost rizik je takav da ćemo možda ove godine dok sve ne sjedne na mjesto iduće godine izgubiti neke perspektivne igrače, ali u smislu šire slike ako treba tako biti neka bude, koliko god mi žao bilo.
  • Zagi
    14.2k
    Postoji neki razlog zašto Jakir jr nije odradio polusezonu u Sesvetama kao Pavić i Šepić?
  • CastAway1986
    4.9k
    Oni koji misle da ce gotovo sve probleme rjesiti B momcad grdno se varaju...
  • hardek
    8k
    Postoji neki razlog zašto Jakir jr nije odradio polusezonu u Sesvetama kao Pavić i Šepić?Zagi

Ako se dobro sjećam, po podcastima se vrtila priča da kao najperspektivniji mladi igrač on ne želi posudbu već minute u prvoj momčadi i dogovor je bio da će do zime dobiti nešto minuta.
  • Zagi
    14.2k
    Mislim da je vrijeme da se pomirimo s činjenicom da ovo nije razvojna godinahardek

Ali to je bilo jasno prije početka prve utakmice sezone. To je i trebalo biti iskomunicirano mlađim igračima.
  • Goncalo Santos
    3k
    jos su jaci ovi koji misle da ce se pokazivanjem zubi prema par menadzera ubuduce postici to da svi na pregovore dolaze bobanu s darovima i ljube mu prsten.

Pa menadzeri drmaju klubove ko psg, real, man city, di nece drmati po hnlu. Ona rabiotova majka svaki prijelazni rok glavna zvijezda i ne moze joj niko nista.

Nogomet je postao takav da se bez tih menadzera, svidjelo se to nama ili ne, ne moze nista. Kao i u svakom poslovnom odnosu, za izvlacenje maksimalne koristi od njih moras jednostavno nauciti nositi se s njima, znaci nekad popustiti, nekad ih stegnuti i balansirati sve to.

Ovdje je doslo do toga da se po vec 3 nasa mlada igraca pljuje jer zele otici, svoj trojici su problem menadzeri i nerealni roditelji, sta jel ima onda i jedan nas igrac sa normalnim ljudima koji mu vode karijeru ili nas je bas potrefilo da su svi nenormalni, ili je pak istina u sredini negdje?

zato jer ima 50 drugih koji ce jedva cekat uskocit na to mjesto. Npr. Ode Jakir, zebic jedva ceka uc na to mjesto prvog mladog stoperaFatos Beqiraj

Da majstore jer zebicu i drugim igracima je zivotni smisao staviti se na raspolaganje Dinamu pa i pod cijenu vlastite karijere. Sta mislis da drugi klinci ne vide odnose prema ovima koji su ispred njih?
  • Thor
    1.8k
    A i tu konstantno zapomaganje za mladim igracima i njihovu afirmaciju. Da, trebamo proizvoditi igrace,. Da, trebamo im dati sansu. Medjutim ne mozes prdnut i stisnut u isto vrijeme.
    S jedne strane trazi se maksimalna ozbiljnost,dobra igra i isporuka rezultata. Moramo biti prvi. Igrati LP. S druge strane di su klinci,zakaj oni ne igraju?!
    Klinci ne mogu isporuciti trazeno. Klub moze izdrazati jednog,max dva klinca (16,17,18g) u sezoni i to je to. I to jedino rotacijski. Sve drugo je samoubojstvo. I ne moze se ostvariti trazeni rezultat.
    Ako dignemo svake sezone jednog klinca (a i oni moraju imati strpljenje) to je jebeni uspjeh. Zato bu B momcad pravo mjerilo koliko zapravo ti klinci znaju i mogu za seniorsko natjecanje pa bumo vidjeli.
    A to kaj veliki kupuju klince...kupuju kao investiciju. Kupe posalju po posudbama pa ko uspije dobro tko ne teraj dalje. Veliki klubovi si to mogu priustiti ko investiciju Od njih 10 dva ili tri ce ostvariti izvanprosjecan uspjeh i iznos kojeg ce zaraditi i vratiti uloge za sve a ostali ce biti prosijek ili ce i nestati.
    I to je to. Ni jedan klub nemre igrat sa vise klinaca niti ih gurati osim ak si bez love ko tovari pa nemas izbora. A to znamo kak zgleda.
    Bolji i veci klubovi gurat ce jednog ili dva izvanprosjecnog a za druge niti ne znas da uopce postoje. Jamal je izuzetak koji potvrdjuje pravilo.
    Zato ok mi je da na klupi imamo 2,3 probrana klinca koji obecavaju vise nego drugi a ostale dati na posudbe, u B ekipu, mozda nekog tko bas zeli prodati i to je to. Pa kak se pokazu,pokazu tak bus dalje s njima hendlal.
  • deda
    42.9k
    Naravno da neće, ali će stvoriti most za prijelaz iz juniorskog u seniorski nogomet i osim toga svatko od nas će moći vidjeti tko vrijedli ili ne vrijedi. Igranje u juniorima to jednostavno ne može odrediti, a činjenica je da od svih vas ovdje 90% nije odgledalo utakmicu juniora vjerojatno ove sezone.

Nezadovoljnih će uvijek biti. Nek biraju tada hoće ići dalje ili uprijeti. Lakše će i nama biti procjenjivati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.