Jos-Optimus
Fatos Beqiraj
Crni86
emilperska
FrenchMontana
Fatos Beqiraj
Crni86
da al trebas shvatit u kakvom rasulu je klub bio zadnje 2 3 godine — Fatos Beqiraj
Ne sumnjam ja u bobana. On gasi vatru za drugima. Ako sam dobro procitao on je ugasio pozar izmedu malog jakira i kove koji je nastao. Al nije ni Boban svemoguc, treba suradnike i operativce koji ce njegova obecanja i viziju ispunit sve do terena. Nemre Boban nis bez suradnika koji su sposobni.Ako Boban i ekipa uspije vratit klub di je bio, — Fatos Beqiraj
Ma da, boze moj 5,6,7,10 miljki eura sim tam…. Mi od toga zivimo. Nije boze moj. Trebat ce prodavat i za godinu dvije. Pa onda dolazimo i do reputacije u svijetu i medu mladim igracima koju polako gubis time. Efekti su losi po nas sa svih strana.ako smo izgubili par njih, — Fatos Beqiraj
Jos-Optimus
Pacho
Fatos Beqiraj
Crni86
sto se tice dvojne registracije ko zna jel ga htio neko uzet, jel on htio ic. Lako je napisat poslat ga na dvojnu — Fatos Beqiraj
Thor
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.