• Jaro
    10.5k
    u Dinamu nije 100% dok ne prodje registracija u HNSu. Neki su se i slikali u dresovima pa nista od toga...
  • Infinity
    18.9k
    Neki su i grb ljubili :naughty:
  • Olmic
    5k
    Jel potvrđen transfer Stojanovića?
  • Eduardo
    24.9k
    Kod njega se radi o jednogodišnjoj posudbi s obveznim otkupom ugovora ukoliko određene stavke budu zadovoljene. Naravno, te stavke su "poslovna tajna", ali vjerojatno je riječ ili o određenom broju nastupa (kojih je skupio 35, što bi po svakoj logici trebalo biti dovoljno) ili o tome hoće li Empoli uspjeti zadržati prvoligaški status, a zadržao je.

Tako da bi se klauzula o otkupu trebala aktivirati 1.7.
  • Fanboy
    3k
    Kako su neki zazivali Bišćana za novog trenera, ne znam jeste vidjeli početnu postavu za u21 ?
    Zadnje dvije je nakrcao ekipu defanzivcima, ali ovo je još jedan nivo više....

Stanišić, Soldo, Šutalo, Čolina, Krizmanić i Vušković u početnoj 11 naravno, Kotarski kao golman...Da mu je tu drugi Šutalo i Franjić sve bih ih ubacio. Ne vidim kako bi ovaj čovjek mogao voditi Dinamo, kakv bi to nogomet gledali.
  • miro
    6.8k
    Kačavendu kupit
  • Captain America
    20.4k
    Pomislio sam potpuno istu stvar kad sam vidio sastav i što je defanzivaca natprao. Gledali bi nogomet ko s onim prije Antiše.
  • Mr Anderson
    12.8k
    Nije to nikakvo iznenađenje. To je Bišćanova nogometna filozofija. Prvenstveno zatvoriti sve otraga. I Rijeka je tako igrala pod njim.
  • Ali
    2.7k
    Sramota za HR mladu repku da igramo sa 10 igraca u zoni ispred kotarskog protiv norveske.
    A bas gledam, "novog ivanuseca" , sutra ako treba i 5 milja dati lokomotivi za kacavendu ! Top igrac !
  • Mr Anderson
    12.8k
    Ovaj Botheim je još uvijek član Krasnodara, ali nije igrao ovo proljeće. U Bodu je razvaljivao. Dobro bi nam došao.
  • Orc123
    12.5k
    Koliko ce se samo sad igraca naci na trzistu iz Rusije, a mozda i Ukrajine. Da smo imalo pametni iskoristili bi ti ali eto, sta da pricam uopce mi jos nemamo ni SD.
  • Armagedon13
    959
    Javljaju se Argentinci Ojeda bi trebao otići u idućih par dana.Ponude su iz MLS dvije, Brazila, Španjolske i mi
  • marcio amoroso
    43.1k
    Koliko ce se samo sad igraca naci na trzistu iz Rusije, a mozda i Ukrajine. Da smo imalo pametni iskoristili bi ti ali eto, sta da pricam uopce mi jos nemamo ni SD.Orc123

Ubijaš, stvarno ubijaš sa tom negativom. Imaš 67 postova, a od tih 67 ti je 66 pljuvanje po transfer politici. Shvatili smo da ti je želja da se potpiše 17 igrača i nepotrebno je da se ponavljaš svaki dan.
  • Orc123
    12.5k
    Prijatelju moj, nikako 17 igraca i nikako samo negativa, ali nakon katastrofalno odrađena 2 prijelazna roka sto ocekivati sada!? Nitko sretniji od mene ako me razuvjere. Svi mi zelimo jaci i konkurentniji Dinamo. Ako ne tezis ka boljem tesko ces napred. Da bi mogli biti bolji na mnogim pozicijama u klubu, mogli bi. A forum i sluzi da izrazis svoje misljenje, netko se slozi sa tobom, a netko ne. To je tako, nismo hdz da svi mislimo isto. To je zdrav odnos. . . Sve ostalo bi biko umjetno ali sam siguran da svi ovdje zelimo sve najbolje Dinamu i da ga joa dugo godina gledamo na vrhu.
  • Orc123
    12.5k

Kolega, to na twitteru ili? Nisam naletio na taj podatak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.