• Orc123
    12.5k
    Dnovinari.....
  • NitkoBitan
    28.7k
    Sve je u clanku realno napisano.
  • Orc123
    12.5k
    Zaboravili su mozda jos dodati tu i Atienwena i Cuzea pa da zaokruze ovaj apsurdni clanak. Cuj Marin zamjena za Orsica. Marin mouze biti u kadru od 24. Igraca i tjt. Jos treba zganaca pojesti i dokazivati se. Igrati u oba pravca a ne fledati samo gol.
  • BBB Sibenik
    6k
    Prije ili kasnije Oršić neće vise bit u Dinamu. Njemu je vjer. životna želja liga petice, isto ka Perisicu PL koju je dočeka u 34.g. Kad je moga otic u taj Burnley navodno, osta je tu i pomoga Dinamu osvojit naslov kojeg vjer nebi bilo da je bilo suprotno. Taj dio se mora poštovat i ako sutra izrazi želju da zeli otic triba ga pustit. Dinamo će nastavit zivit i bez Orsica, ka i bez hrpe drugih velikih igrača koji su prošli kroz Dinamo. Na nama je da mu nađemo zamjenu. Mene je jedino strah kakve je poteze ova uprava vukla u sezoni, da neće mu nać dostojnu zamjenu… možda se varam.
  • Beowulf112
    390
    Ojeda jako tesko..odigrao je dobru sezonu i pokazao da pocetni dio sezone nije bio samo slucaj..ima ugovor jos godinu i pol...nevjerujem da je cijena vise 5-6M€ vec oko 10M€..sto je nama van dometa..mozda ukoliko ne produzi na zimskom prijelaznom roku bude dohvatljiv za 4-5M€ ukoliko nastavi igrati na jednakoj razini..tad ce im goriti..da zarade makar nesto ili da riskiraju odlazak za dzaba(sto je malo vjerojatno s obzirom da je to klub iz donjeg dijela tablice a ne boca ili river plate koji bi si to mogli mozda i dopustiti)
  • marcio amoroso
    43.1k
    Hejtate previše. Prelazni rok službeno nije ni počeo. Po svim informacijama su dva pojačanja već dogovorena, i to igrači koji bi za Dinamo trebali biti super pojačanja, a vi tu dramite kao da smo prodali Šutala, Ademija, Ivanušeca i Oršu i kao da nikoga nismo doveli.
  • Infinity
    18.9k
    Slazem se. Kod nas ljudi je*u majku upravi zbog clanaka u kojima novinari nagadjaju nesto.

Meni je najsmjesnija ta prica o Ademiju i pet milijuna eura. Cijenim ga kao malo kojeg igraca, al tko ce dati pet milijuna eura za igraca koji ima 31 godinu i koji je nacet ozljedama ove sezone odigrao tek desetak utakmica u cjelosti.

Ademi nama znaci igracki, ali vise nam znaci zbog karaktera. Ademi nikome ne vrijedi onoliko koliko vrijedi Dinamu i od njega ne bi imao koristi ni jedan klub koji je razina iznad Dinama. Da ode u klub razine Dinama ili razinu ispod? Mislim da njega to ne zanima, a mislim i da ti klubovi za pet milijuna eura mogu dovesti mladjeg igraca koji ce im vise znaciti.
  • Neki tip
    21.3k
    Kod nas ljudi je*u majku upravi zbog clanaka u kojima novinari nagadjaju nesto.Infinity

Dobro primijećeno. Fascinantna je razina nepovjerenja prema medijima, prema brojnim istraživanjima, i istovremeno uzimanje zdravo za gotovo svake pizdarije koju objave, kao da je istinita.
  • Captain America
    20.4k
    Ja sam odlučio nakon one gadarije o Akiju od portala jedino otvarat Večernji i Germanijak. Ako nešto novo izađe negdje dalje, imam Zonu. :cool:
  • Orc123
    12.5k
    Realno jedine insajderske info ima germabijak i Lesicki jer je radio dugo u Dinamu i sigurno ima nekog svog tamo. To se vidjelo i u zadnje vrijeme kad su oni uvijek prvi saznali određene info iz kluba
  • deda
    38.5k
    Mislim da je i Lesi izgubio kontakte zbog svojih grijeha :joke:
  • Olmic
    5k
    Mogu samo potvrditi da su Ljubičić i Drmić naši igrači, mislim nije neka novost, ali je 100 % točna :)
  • Orc123
    12.5k
    Sta je sa kacavendom, parrisom, ojedom? Jel se pise sta? Prica sta u koluarima? Insajderi? Netko drugi mozda? Necu pitat za capana i pavicica jer se nadam da nismo toliko mutavi
  • deda
    38.5k
    Polako ljudi, godišnji su.
  • Mlađi referent
    13.3k
    Jesu godišnji, ali Dinamu sezone počinje za 5 tjedana, a ne polovinom osmog mjeseca da imaš vremena čekati.

Još je luđe ako ti je u planu ostavit ovaj kadar da se kvalificiraš u LP, a tek onda ih prodati i tražiti nove igrače. Nadam se da je to novinarsko lupetanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.