• Droljo
    24k
    Radeljić je ball playing stoperKia pride

Jesi ti njega ikad vidio u životu?
  • Kia pride
    110
    vidjet ćemo, puno puta su nas neugodno iznenadili.

Nadam se ignoriranju bilokojeg igrača Rijeke zbog trauma iz prošlosti.

Prodaja Solde u Češku, još nek podebljaju na 2.5m, Mudri 700k, Vidovović i Villar isto neka kapu odštete i idemo po dva prava pojačanja.( ne računajući Livakovića)

Kulena možda zadržati do ljeta kad ističe transfer ban Hullu pa ga Jakir uzme za 5 milja.
  • Masto
    764
    Vidiš kad bi se haza sad javio bi bilo top
  • javolimtebejako
    3.9k
    ti kad god neko spomene radeljica u dinamu

destroying-door.gif
  • Jurki
    21.5k
    Ovo za Soldu je teska glupost.
    Odbili Sigmu za milju i pol i onda bi "pod racun" za Radeljica dali Soldu.
    Radeljica kojeg mozes dobiti za 6 mjeseci za dzabe, a u rosteru imas 6 stopera.
    Pa takve gluposti nebi ni retardiran covjek napravio.
  • Crni86
    18.9k
    Ako stojke ode i dovedemo jagusica (ili bilo koga drugoga) ja bi bio zadovoljan. I onda ta prodaja za mene ima smisla

Ako prodamo stojkovica i nikoga ne dovedemo, onda ne znam sta bi mislio. Jedini ofenzivniji vezni koji je dobivao minutazu. Mozda to znaci da bi se vidovica vise guralo na to mjesto? Tko zna, ali s obzirom da nam je falilo kreative u zadnjoj trecini, ne bi volio da ostanemo bez ijednog ofenzivnijeg veznog.

Svaka cast i benacceru i zajcu i misicu, ali od njih 3 ima mjesta u hnlu samo za 2 u 70% utakmica. I to ne znacii da su oni losi. Nisu, fenomenalni su, ali nisu ofenzivniji vezni. Najblizi je zajc od svih njih, al za mene bi trebali igrat beni/misic, zajc i ofenzivniji veznjak, da li to bio stojke, jagusic ili netko treci nebitno. Ali ako necemo imat ofenzivnijeg veznjaka opet cemo gledat dinamo bez kreativca i sa tri klasicnija veznjaka. Sto po meni dinamo nesmije igrat u hnlu.
  • Laugreano
    4.9k
    Od stopera ljevaka imamo Mckennu, Torrentea, Jakira, tako da sumnjam da zelimo radeljica.
    Ako prodaja Stojkovica znaci dolazak Jagusica, onda pozdravljam. Jednostavno.
  • Droljo
    24k
    kad god neko spomene radeljica u dinamujavolimtebejako

Pa juniora stavi na stopera a ne rijeci miljone i liku u tridesetima brutal ugovor koji bi tražio. Strašno me ošamari kad god se to spomene....
    Dovedeš škota za ugovor a prije godinu dana smo razmišljali jel puno da 3-4-5 miljona rijeci za faking radeljića koji izgleda kao da se sa planine spustio prodat drva....
  • Masto
    764
    Sad ode dolje i vrati se u hajduk za koju godinu
  • javolimtebejako
    3.9k
    apsolutno se slazem, samo mi svaki put bude smijesno :lol:
  • Jurki
    21.5k
    Nicota ili tko je to vec objavil, pise pizdarije.
    Imamo hrpu stopera oko prve ekipe, u juniorima imas valjda 10 stopera.. nigde veze.
    Al da u potpunosti te razmem.
  • Droljo
    24k

Ja dečku želim samo najbolje. Pa lik bi u suzama išao doma šta bi mu napravio zapad nakon prvog kung fu pada na glavu da je u dinamu. Još da istok postoji vjerovatno bi umro nakon prvog kiksa.
  • GOAT
    4.3k
    Jakir jr ne moze dobit minute i onda mi "dovodimo" jos jednog stopera? Ne znam kako se toliki broj ljudi uvijek zapali na kojekakve portale i informacije iz birtije svakog prijelaznog roka, stvarno postaje dosadno.

Samo click & share na sve i zaradite im jos koji euro
  • Kia pride
    110

a ko se jednom opeće i na hladno puše ( Nevistić, Štefulj za 4m)
  • GOAT
    4.3k
    Dovođeni od strane prijašnjih uprava, a mislim da je ova sadašnja dokazala kako se kvalitetnih igraca moze naci svugdje po svijetu bez da se rotiraju iste price u krug

Tako da opet ne vidim razloga za paniku i dramu oko nečega što se jos nije desilo
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.