• mlkaskic
    330
    Nažalost u ovoj sezoni moramo, ali baš moramo, biti prvak i zato ja mogu shvatiti da se ne ide u rizik s mladim igračima. Bit će na proljeće ili sljedeće sezone jako puno prilika da se opet polako uključe mladi igrači u prvoligaški nogomet. Ja ne znam ni za jednog juniora koji bi trenutno trebao dobiti ozbiljnu minutaža kad nam je svaki bod važan. Ova situacija je 100% zbog ukidanja B-ekipa i ta greška će se ispraviti od sljedeće sezone.

Meni nema ništa draže kad naš mladi igrač uspije u prvoj ekipi ali jebi ga realnost je da tako trenutno ne možemo poslovati.
  • Jurki
    21.5k
    super ajmo se rijesiti onda Zajca i Bennacera koji su nam najbolji igraci u momcadi, da moze igrati Vrbancic.
  • Masto
    760
    zajca ne bih mijenjao jer je "naš", bennacera bih za vrbu
  • Jurki
    21.5k
    aha ajmo zamijeniti klasnog igraca za 3x losijeg. Bome bi s takvom politikom napravili sve zacrtane ciljeve.
  • miro
    8.3k
    Zajcu svaka čast, da bi riječ rekao, isto kao i za McKennau i Domingueza. Ali želim li ja gledati Dinamo s 11 takvih igraca - apsolutno ne. Klub koji je jos od vremena Građanskog imao top domace igrace da se svede na skupinu stranaca? Fala lepa. Bennacer je fenomenalan igrac (s fenomenalnom placom za Dinamo), a ionako je tu samo do kraja sezone. Nakon toga nas čeka velika rupa u sredini - tko ce to popunit? Villar? Ljubicic? Kaj ne bi bilo bolje da su se tu rotirali Kača i Vrba? Sto puta bi bilo bolje
  • Masto
    760
    moje misljenje jer sam dojma da nije velika razlika između bennacera i vrbe
  • keppi
    491
    Ja se slažem da trebaju igrati najbolji i najkvalitetniji pa bili oni stranci ili ne, ali ovo je već debelo previše.
    Ja sam iz Slavonije i svaka čast recimo Mišiću, ali smatram da u Dinamu uvijek treba prevladavati purgerski duh (tu trebaju biti "neki Cico ili Mlinka").
    Oduzmi Mudražiju, Soldu i Stojkovića, a i Kuleta svaki drugi dan sele iz kluba i tko ti ostane ...možda Topić ili recimo možda Goda plus neki klinci za koje njihovi menađeri i očevi imaju više izjava po novinama (kako su nezadovoljni) od ukupnog broja njihovih nastupa.
    Sad su se još spominjali taj M.Ryan iz Japana, Guliashvili iz Sasrajeva pa Tabinas iz Vukovara...
  • Orc123
    14.4k
    Boban, daj neki ulazni transfer, Boze premotaj 13 dana unaprijed do prve utakmice samo da se smirimo jer ocito tudum udara jos od Bozica i Nove Godine.

Zar fakat vise nije dosta sa rim strancima i domacima? Jel fakat to vise mije izlizana tema? Jbt problem su vam stranci kojo su btw gotovo svi igraci za prvih 14-15, ali s druge strane u ZG na svakom autobusnom lakse nađeš Nepalca, Filipinca. . . Nego naseg i to Vam nije problem...hehe

Mozds neko misli da nema poveznice ali ima ima. Nasi zdravi, mladi i sposobni otisli raditi vani za bolju placu i odlazit ce i dalje jer to tu ne mogu dobiti.....tako je i u nogometu.

Soldo, Mudrazija, Stojkovic....sve purgerska prezimena? Dajte molim Vas razdvojete Dinamovce od purgera....purgeri su ostali statisticka greska u Zg nazalist. Jedno je biti Dinamovac, a drugo purger. Malo mi je izlizana vise ta patetika s tim.
  • Jos-Optimus
    8.7k
    nije velika razlika između bennacera i vrbeMasto

Ovo je, dame i gospodo, sve što trebate pročitati danas kako bi shvatili zašto su ipak neki ljudi plaćeni da rade u Dinamu
  • Masto
    760
    de uživo sliku napravi
  • CUCAK
    610
    veliki Kača je uspio u Linzu od listopada skupit 16min
  • Masto
    760
    ništa, ocu rec s obzirom na vrijednosti jednog i drugog igraca bi mi draže bilo da se trpi vrbu nego bennacera koji ne daje koliko vrijedi i koliko ga se plaća da bude u formi na afričkom kupu
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Nije toliko do purgerstva i da svi igraci moraju biti iz okolice Maksimira ali okosnica momcadi bi stvarno trebala biti s nasih podrucja a to pomalo gubimo.

Sto se tice Solde i Stojkovica, koji je vama tocno dio kod Solde toliko euforican da bi njega zadrzali a Stojketa ne? Oboje su tu s godinama, jedan se nije bas nametnuo ni u Gorici ni u Osijeku previse, kod nas je bljesnuo sad na 1-2 utakmice. Ako cemo na temelju tog jednog prodat za sicu a drugog zadrzat necemo daleko.
  • Droljo
    24k
    o kome bi se trebalo raspravljati nego o njemu ako je članak koji je izašao o njemu, a ne o Villaru?Teofil Kateran

Kao kad su bareta pitali jel se još uvijek drogira, pa veli car zašto mene stalno to pitate? Pitajte massima jednom... :meh:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.