• Netkos
    66
    Ma nebi ga ja pustio, ali taj njegov menadžer u sportskim danas govori da on sigurno odlazi najkasnije u ljeto. Pa nismo mi autobusni kolodvor ne možemo zadržati igrača koji nam treba niti jednu sezonu. Možda ako se stvarno da ponuda od 15+ milijuna ali ja sumnjam da bi netko trenutno toliko platio.
  • Fatos Beqiraj
    1.2k
    vec sam rekao mali je dan prije igrao gostovanje za juniore. Ne znamo jel uopce spreman bio ili je tu za nedaj Boze. A i svejedno tih 30 min koji mu se oslobodilo u cijeloj polusezoni nece mu znscit ne znam koliko
  • The Undertaker
    9.5k
    Ako su podaci sa TM točni, mali Jakir je ove sezone sveukupno, uključujući juniore, odigrao dvije utakmice. Jel tu netko lud?
    Sergej se ljuti sa pravom.
  • FazeN
    5.3k
    A i svejedno tih 30 min koji mu se oslobodilo u cijeloj polusezoni nece mu znscit ne znam kolikoFatos Beqiraj

Prvo, mladom igraču znači svaka minuta za seniorsku ekipu, ja kad sam bio klinac i danas pamtim prvi termin kad su me zvali "veliki dečki" da igram s njima, a kamoli Dinamo jedan.
    Drugo, znači Sergeju jer mu je klub obećao da će mali upisat minute do kraja polusezone? Jel je? Nije.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.2k
    A možemo i malog Žnuderla baciti u vatru...
    Ak je mogel Casillas s 18 debitirati za Real, može i Žnuderl za Dinamo :cool:
  • Laki424
    35
    igrao je u pobjedi 2-5 protiv Osijeka i porazu od Hajduka 3-2
  • Davieboy86
    1.2k
    Onaj osjecaj u Sijecnju vidjeti najboljeg Hrvatskog golmana u najvecem Hrvatskom klubu! :strong: Vamos! :victory:
  • NORTE
    22.3k
    DINAMO je poslao Fenerbahčeu ponudu za šestomjesečnu posudbu Dominika Livakovića, uz opciju otkupa za tri milijuna eura, piše turski Haberler.
  • keppi
    518
    Još ćemo se od Turaka naslušati kombinacija i opcija da te glava zaboli...pa tko sve to preživi.
    Bitno da nam Livi dođe.
    Inače, ako bi recimo potpisao za nas na 5 godina (to on može bez problema odraditi na top razini) ovih 3 milje se i ne čine puno za takvog golmana.
  • Mr Anderson
    17.4k
    Inače, ako bi recimo potpisao za nas na 5 godina (to on može bez problema odraditi na top razini) ovih 3 milje se i ne čine puno za takvog golmana.keppi

Pitanje je još koju bi on plaću tražio za potpis na duži rok. Ako sam dobro zapamtio, on u Feneru ima 2,5 milja godišnje. Jasno da kod nas može dobiti maksimalno pola tog iznosa.
  • keppi
    518
    Ja što sam zadnje pročitao bilo je da tamo ima 1,7 milijuna.
    Bila je prije priča da je kod nas htio ostati do kraja karijere za 1,2 milje i da tada nebi niti išao u Tursku, ali kod nas ipak to nije dobio.
    Sada, kada je usput već i podosta zaradio mislim da bi trebao pristati na plaću najviše do milje i to s kojekakvim bonusima (recimo vezano uz nastupe u europi kada i klub ujedno dobro zarađuje).
  • Mali Zeus
    20.1k
    Liva više nego izgledan, ono o Valinčiću je obično lupetanje.
  • dd29
    866
    i nevistić i filipović su kikseri i skroz nesigurni golmani, kad god lopta ide prema njima već vidim da će nešta zeznut

njima je plafon neka ekipa hnl-a koja će se boriti za europu

livi je za obojicu buffon
  • Tranzicijski Napad
    1.1k
    Svasta se tu moze procitat. Eh da barem imamo 10 bodova prednosti pa nebi tu morali citat o miralistima ko kaj je onaj zohar koji je ostavio Dinamo u dugu i najlosijoj kreditnoj sposobnosti al i dalje laje po facebooku ili ljudi koji ne citaju statut.

Kikseri od kojih ti je jedan donio prvenstvo prije dve sezone, ima problema sa samopouzdanjem ko i ovaj kaj ce doc, a kad bude kikser tkog cete onda kriviti bas me zanima.
  • Mali Zeus
    20.1k
    Kikseri od kojih ti je jedan donio prvenstvo prije dve sezone, ima problema sa samopouzdanjem ko i ovaj kaj ce doc, a kad bude kikser tkog cete onda kriviti bas me zanima.Tranzicijski Napad

Liva je svoje probleme sa samopouzdanjem riješio i ne moš ga baš nazvati kikserom, dapače. Nevistiću svaka čast, ali ti stvarno misliš da možemo s njim na golu izdurati proljetni dio sezone?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.