• Jos-Optimus
    8.4k
    Moris ne ide nigdje. Oreč? Dajte, barem malo ozbiljnosti molim
  • Praskaton
    4.8k
    Scott tek došao odlično igra a s malim Jakirom se već kasni trebao je imati minute.Tu je i Torrente.Premalo utakmica za sve njih.
    I netko bi kraj toga uzeo tarabu Radeljića.

Stvarno nas ima svakakvih
  • Mr Anderson
    15.8k
    Dobro je, nitko nije spomenuo Boseca ko potencijalnu zamjenu za Valinčića.
  • Fatos Beqiraj
    619
    ma kakve minute je trebao imat ima 17 godina. Polako doc ce vrijeme za njega, imat ce sad B momcad za igrat cijrlu sezonu seniorsku i pomalo u A momcadi kad se mogne. I ovako nam se neda odlijepit od drugog i izgubili smo titulu prosle god, a tek da igra mali jos
  • Praskaton
    4.8k

Evo zadnju utakmicu npr.Scott pod temperaturom igra na poluvremenu imas 1:4.
    Nebi se ništa drastično dogodilo da je ušao.Ako je tko od te djece spreman za seniorski nogomet to je on.
  • Mali Zeus
    20k
    Već se opraštamo od Valinčića?
  • Noel
    17.7k
    Kakva prodaja Valinčića. Nigdje ga ne bi pustio. Ni njega ni nikog drugog. Dok ne osvoje barem jedan naslov u HNLu nema nigdje. Kako bi glasila ona popularna na ovom forumu treba "zadužit klub".
  • blue heart 72
    2.9k
    Očito je tattičarski mentalitet preduboko urezan u glave kod previše ljudi. Naravno da je klub poput Dinama prinuđen prodavati, ali prodaje nakon desetak tekmi nemaju apsolutno nikakvog smisla
  • Netkos
    26
    Ma nebi ga ja pustio, ali taj njegov menadžer u sportskim danas govori da on sigurno odlazi najkasnije u ljeto. Pa nismo mi autobusni kolodvor ne možemo zadržati igrača koji nam treba niti jednu sezonu. Možda ako se stvarno da ponuda od 15+ milijuna ali ja sumnjam da bi netko trenutno toliko platio.
  • Fatos Beqiraj
    619
    vec sam rekao mali je dan prije igrao gostovanje za juniore. Ne znamo jel uopce spreman bio ili je tu za nedaj Boze. A i svejedno tih 30 min koji mu se oslobodilo u cijeloj polusezoni nece mu znscit ne znam koliko
  • The Undertaker
    9.3k
    Ako su podaci sa TM točni, mali Jakir je ove sezone sveukupno, uključujući juniore, odigrao dvije utakmice. Jel tu netko lud?
    Sergej se ljuti sa pravom.
  • FazeN
    4.7k
    A i svejedno tih 30 min koji mu se oslobodilo u cijeloj polusezoni nece mu znscit ne znam kolikoFatos Beqiraj

Prvo, mladom igraču znači svaka minuta za seniorsku ekipu, ja kad sam bio klinac i danas pamtim prvi termin kad su me zvali "veliki dečki" da igram s njima, a kamoli Dinamo jedan.
    Drugo, znači Sergeju jer mu je klub obećao da će mali upisat minute do kraja polusezone? Jel je? Nije.
  • Laki424
    25
    igrao je u pobjedi 2-5 protiv Osijeka i porazu od Hajduka 3-2
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.