• Majki2111
    4k
    Ma evo ti Sebastien Thill iz Sherifa, luksemburški reprezentativac, gazio u LP. A 99% ljudi bi za Luksemburg i Gibraltar rekli nešto slično ko ti.
  • Jurki
    18.3k
    Po meni nema logike zadrzat Gojaka koji ima pitaj Boga koliki ugovor, a da ga sad ostavimo trebas mu dat novi poboljsani ugovor znaci vecu placu. On na terenu vise ne radi razliku. Bolje gurat nekog juniora perspektivnog nego njega i dalje drzat na visokoj placi. Nek ide covjek neka zaradi lovu i osigura si egzistenciju.
  • Orc123
    12.5k
    Luxemburg? Izuzetak je on a ne pravilo. Uopce stavljati luxemburg u kontekst s nekom boljom reprezentacijom.je smijesno. Da nije isto biti rep. Hrv ili BiH. Uz duzno postovanje oni imaju 7-8 odlicnih igraca a sve ostalo je tak. Mislim Menaloni gojak su rep. , a kod nas debelo na klupi.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Ma evo ti Sebastien Thill iz Sherifa, luksemburški reprezentativac, gazio u LP. A 99% ljudi bi za Luksemburg i Gibraltar rekli nešto slično ko ti.Majki2111

Moram priznati da majki nije naivan nimalo :clap:
  • Orc123
    12.5k
    Prodat ga i doveati novog igraca. Tako rade drugi veliki klubovi
  • serbus
    5.2k
    Mene je strah kad vidiš koga smo prodali u zadnje vrijeme a koga doveli da teško upiknemo igrača koji je bolji od Gojaka. Došli smo u situaciju da oni koji su samo trebali krpat kadar su morali nositi sezonu a još ih je vodio asimetričar Kopić i to je izgledalo kako je izgledalo.
  • Neki tip
    21.3k
    jednostavno prirodno je da igraci odlaze i dolaze.Orc123

Pa nikome ovdje nije ogroman problem da Gojak bude prodan. Nije o tome ovdje riječ. Mora li se njega zadržati..

Jasno da ne mora.

Osvrćemo se na radost što će se to (vjerojatno) dogoditi. Kao da se rješavamo nekakvog igračkog i ljudskog otpatka, a ne fer momka koji je ono što je imao (mozemo diskutirati koliko je to, ali svakako nije ništa) pošteno dao.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Pa nikome ovdje nije ogroman problem da Gojak bude prodan. Nije o tome ovdje riječ. Mora li se njega zadržati..

Jasno da ne mora.

Osvrćemo se na radost što će se to (vjerojatno) dogoditi. Kao da se rješavamo nekakvog igračkog i ljudskog otpatka, a ne fer momka koji je ono što je imao (mozemo diskutirati koliko je to, ali svakako nije ništa) pošteno dao.
    Neki tip sa Zapada

Sve si objasnio :up:
  • Majki2111
    4k
    NE. Svakog tako se može izdvojit iz ekipe i igrači imaju nogometne kvalitete. Nemojmo se mi zavaravat. Doći do bilo koje A reprezentacije je opaka stvar. Svaka čast tim dečkima. I tu svjesno stavljam i Gibraltar i Luksemburg i Bosnu i Hrvatsku u istu rečenicu. Da.
  • Jurki
    18.3k
    kolega malo si zabrijal. Dapace da Gojak nije igracki i ljudski otpadak, nedo Bog. To je grdo reci za bilokojeg igraca ili covjeka. Ali ak on bu prodan time su sve strane na dobitku i to me veseli. Covjek bu osigurao egzistenciju, Dinamo dobio neku lovu, rijesio se njegovog ugovora, neki drugi igrac dobio priliku da iskoci. Svi sretni i zadovoljni. Gojak je prosao svoj zenit u Dinamu i to je to. Hvala mu na svemu.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Covjek bu osigurao egzistencijuJurki

Nemoj se ljutiti, ali ova rečenica mi donosi glavobolju. Koja jebena egzistencija? Šta Dinamov navijač ima i šta bi trebao imati sa egzistencijom Amera Gojaka? Ne bi da je Amer Gojak rudar i da ima 4 hiljade kuna kredita koji mu visi nad glavom.
  • Neki tip
    21.3k
    kad bi se tu levatinu uspjelo uvaliti Englezima.. top posaoJurki

kolega malo si zabrijal.Jurki

Ok, uvaljivanje levatine sam krivo interpretirao kao rješavanje otpatka.
  • Mali Zeus
    18.4k
    Nemoj se ljutiti, ali ova rečenica mi donosi glavobolju. Koja jebena egzistencija? Šta Dinamov navijač ima i šta bi trebao imati sa egzistencijom Amera Gojaka?marcio amoroso

A i dio da su sve strane na dobitku je dobar.
    Prodaje kao nagrade za vjernost itd.
  • Ludovic IX
    9.2k
    Oko transfera bi svima trebalo biti jasno. Razlikq između CL i EL je 20 miliona eura. Potroši 6-7 da bi zaradio 20. Nije to zagarantirana zarada ali nositelj si i imaš priliku i to jako dobru
  • Jurki
    18.3k
    ok malo jesam pretjeral s tim izrazom..isprika. Jbg i mene nekad budalu zanese kad se sjetim nekih utakmica koje su mu bile katastrofalne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.