• ElDorado
    8.7k
    ok ajd sad ti objasni kako Krivak nije krilo ako stalno u Loksi igra krilo. Ne kuzim
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Serginho iz Viborga i dalje dostupan
  • Goncalo Santos
    2.9k
    ne znam jel na istoga mislimo, ali serginho je otisao u al wasl za 3.5 mil
  • MarK
    1.3k
    Pitanje je jesmo li likvidni za dovesti kvalitetno krilo, možda ako prodamo Rpga za barem 3 milje. Rezervu Morisu siguran sam da može dobro odigrati, barem defenzivno, dobri stari pomalo zaboravljeni ktc.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    vratio bi se u europi, tamo prije svega nije on Sam ni htio
  • Goncalo Santos
    2.9k
    Prije 20 dana je potpisao, sumnjam da ga se prije ljeta moze dovesti, a i odstetu bi trazili arapi.
  • Kujtim Shalla
    7.9k
    Svakako na zalost nije realan ,sad trenutno i ako dodje neko ,bude to ili sa custom papirima ili pozajmnica
  • Crni86
    18.8k
    Cudna opet situacija s cordobom. Prema ig storijima je opet u kolumbiji….
  • Haza
    11.4k
    Lokomotiva ima već dobru ponudu iz Rusije za malogFazeN

Ponude iz Rusije ti dolaze preko srpskih menadžerskih kanala, i služe uglavnom samo kako bi se igraču fiktivno podigla tržišna vrijednost. To ti izgleda ovako, menadžer donese ponudu za npr. Krivaka iz Sočija koja kao iznosi 1.5 mil eura, pa Šika kaže Bobanu, ne mogu ti ga dati ispod 1 mil eura plus bonusi jer Rusi nude toliko, a realnost je da bi dupe dao da mu netko ponudi 750 tis eura:)
    O Krivaku ću znati sve vjerojatno do petka, dal' ćemo krenuti ili ne po njega (mislim da će Boban reći na kraju NE).
    Što se tiče Krivaka, o njemu dobro govori Jerko Leko koji ga je trenirao u Jarunu, ali i generalno sportska struka Dinama, problem svakako postoji, jer naravno nije sve bajno, a to je da igrač ima konstantne probleme s ozljedama, nakon koljena, sad ga zna mučiti i kuk tako da određeni rizik kod njega postoji, ali zato cijena i neće za njega ovo ljeto biti veća od 750 tis eura.
  • rokikaciga
    8.8k
    Jebote jos jedan igrac s problemima s kukom. Ajde Krivak ga barem ima
  • Droljo
    23.8k
    Nama treba tamnoputi crnac na kriluNitkoBitan

Glas razuma.
  • MarK
    1.3k
    Kad smo kod tamnoputih crnaca ovaj je baš tamnoput.
    https://www.transfermarkt.com/abdoulie-manneh/profil/spieler/1229808

Mjallby vodi u ligi, a on ima dobre brojke, čini se malo tromiji u prvom dodiru i dok se okreće s loptom, ali kad ubrza ko metak je. Tehnički ok nije drven. Sorry falio sam trebalo je u scout temu.
  • ElDorado
    8.7k
    možda je mula. Bez zajebancije kae taj Marić nama radio to je za ispizditi.
  • Haza
    11.4k
    Možda je offtopic dio poruke pa ću krenuti s temom koja je usko vezana uz nas.
    Niki Jankoviću je propao transfer u Tursku, obzirom mu ugovor istječe iduće godine, lako je moguće da ode bez odštete iduće ljeto, ili uz neku manju lovu na zimu, poradi čega možemo manje žaliti što smo prepustili postotak na njega.
    Drugi dio je offtopic, Rijeka je prodana, Ameri su je kupili, Mišković ostaje počasni predsjednika, a djelatnici kluba i Uprava će još koju godinu ostati u klubu, kako bi novim vlasnicima pomogli u prilagodbi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.