• Dudu 9
    842

Da se nisu zajebavali protiv Varaždina, Istre, Gorice i Lokomotive bili bi prvaci.
    Nema LP veze s tim jer se već odavno ispalo iz nje, nego neprofesionalizam igrača.
  • Haza
    10.2k
    kaj di je sad? Sad je vise nedostizan, vrijedi 5mil po TM i odigrao fantasticnu sezonu u Belgijskoj ligi koja je btw. Jaca 10 puta nego nasa!Orc123

Ok, ako već suze ronimo za Titraueom, ili kako se piše, di su suze za Franjom Ivanovićem?
  • Haza
    10.2k
    Nek si ti nama upućen :up:FelceAzzurro

Isprike što ne pratim Titrauia, ti ga sva sreća pratiš, barem netko.
  • Orc123
    12.9k
    tko suze roni za njim? Ti si ga spomenuo, a ne mi, kolko ja znam, i podvukao si ga kao primjer nebitnog igraca iz divlje lige.....cisto da ti se skrene pažnja. Nitko nije spomenu Alzirsku ligu, ni jednu drugu, kao sto ih ti nazivas"divlju" ligu, nit se spomenuo Franjo Ivanovic....tako da ne vidim smisao daljnje diskusije o tome....
  • GeneralNapoleon
    1.9k
    Neki su rekli da je suludo davat 5 milja za Ivanovica. I sam sam mislio da je to pre vise. Ali realno sad smo dali slican ak ne i veci iznos za Belju. A od trojice Ivanovic, Beljo, Frigan mi se Ivanovic cini najpotentnijim. Sad je naravno pre kasno, ali mozda je stvarno bila greska ne uc u taj rizik.
  • Dino
    4.1k
    Covjek veli ono kaj zna i kaj prati, ne morate ga napadat zbog tog :monkey:
  • Zagi
    11.1k
    Bila HNL objektivno jaka ili ne (nije) , nama je dosta da po sezone izbaci 2-3-4 Valinčića, Lisice ,Ivanovića, Krivaka itd. i dobro.

Bila je tu mantra da nam za HNL ne treba sportski direktor. Itekako treba.
    Ne za završiti (to je mogla i Vlatka) ali za odlučiti tko može , a tko ne.

Možda da je Zvone bio tu , prepoznao bi Ivanovića. Možda ne. Sada je ionako nebitno.
    Ali baš da se forum trgao za Valinčićem dok doma imaš RPGa, baš i nije.
    Lisica je bio označen kao Špika v2.
    Možda se nebi bacili novci na Galešića.

Treba sada odlučiti između Krivaka i Jagušića. Obojica bi bila skupljanje pokemona.

Ako netko iskoči , tu smo. Ako ne, iskopati ćemo nekog Domingueza.
    Ja sam miran.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.