• CastAway1986
    4.7k
    Franjo Ivanovic je igrao u Rijeci pa rasturio u Unionu koji je sad kupio Florucza iz slabašne slovenske lige..Svakako da je liga jača, infrastruktura milijun puta bolja , sponzori , gledanost ali je podcjenjivacki reci da je 10 puta bolja...Hajduk i Rijeka su također imali solidnih utakmica protiv njihovih klubova..
    ma slazem se sa svime , Dinamo na dvije utakmice moze proci svaku ekipu iz Belgije iako je recimo Club Brugge financijski puno moćniji
  • Orc123
    14.1k
    frende, liga nam je u k..cu.....to je cinjenica, a nasi klubovi nam to potvrđuju u Europi iz godine u godinu....cinjenica je da nema Dinama Liga bi nam bila smijurija. Gledas sad Rijeku protiv 5 kluba Irske lige? Lazemo sami sebe.....
  • CastAway1986
    4.7k
    ma nisam ja rekao da je HNL dobar samo sam se referirao da ovi nisu uopće toliko jači s obzirom na novac koji imaju !
  • Orc123
    14.1k
    sve 5...kuzim kaj hoces reci...samo kazem da se svake godine razocaram kad vidim koliko zapravo smo nekonkurentno u Europi....samim time Dinamova ostvarenja u Europi dobivaju jos vecu tezinu.....
  • Str1nger Bell
    3k
    Uopce se nije povela priča o jačini klubova neke lige nego o igračima Alžirske lige, hrvatska reprezentacija je sastavljena od igrača koji su 90% prosli HNL, Alžir ima dobru repku, a igrači im nisu vidjeli Alzirske lige.

Upravo kako je netko gore i napisao, vec sa 15-16 godina zavrse u kampovima Francuskih klubova.

Ti si promjenio ploču i poceo pricat o Rijeka - Shelbourne zbog nedostatka argumenata.
  • San Lorenzo
    23.6k
    Rasprave o Ojedi i Despodovu su bile zanimljivije od ovoga što god da to je o alžirskoj ligi.
  • Haza
    11.3k
    Nisam pratio Titraouia, ali ispada da je ok ispao (barem po cijeni na TM). Isprike ako sam fulao opisno kad sam ga spomenuo. Međutim, i dalje stojim iza toga da takav profil igrača moramo sami proizvesti, a ne uvoziti.
  • FelceAzzurro
    1.1k

Nek si ti nama upućen :up:
  • Orc123
    14.1k
    Jel da kupimo Radeljica? 2 mol eura nije puno? Heheh Isuse kako amaterski postavljanje.....ostavio si je igraca samog ko duha i to amatera kojo valjda sutra ide konobariti....
  • Davieboy86
    1k
    Offtopic: Mislim da je Djalovic prvi iduci bivsi…Uvjeren sam kako ce protiv Osijeka,Shelbourna,Dinama,Varazdina i Jogurta max uzeti 1 bod. Sa porazom od Bugara i pobjedom protiv Belupa u zadnjim sekundama te ovakvom „Dinamovskom“ proslogodisnjom igrom je i budali jasno zasto su prvaci…
  • Ijayi Atiemwen
    5k
    Kad se sjetim da su nam stoperski par u jednom trenutku ljetos trebali činit Radeljić i Jedvaj…Živili meni Dominguez i McKenna još sto godina
  • Orc123
    14.1k
    Realno, da Dinamo prosle sezone nije igrao LP i da je ko i Hajduk i Rijeka igrao samo HNL i takav los kakav je bio prošetao bi se ligom! Ono sto govorim vec duze vrijeme da se samo tjesimo kako nam je liga nikad jaca, ovo ono....a jedino sto je istina da sve ovisi o Dinamu....kad smo losi, kad ne mozemo igrat na 2 fronta, kad je ekipa nezainteresirana za hnl, e tad svi drugi imaju sansu....

Mi smo 2. Dio sezone, kad vise nismo igrali europu, zavrsili na 1. Mjestu i to sa dobrom prednosti, a bili smo losi za popizdit...to cemo se svi sloziti!
  • Dudu 9
    937

Da se nisu zajebavali protiv Varaždina, Istre, Gorice i Lokomotive bili bi prvaci.
    Nema LP veze s tim jer se već odavno ispalo iz nje, nego neprofesionalizam igrača.
  • Haza
    11.3k
    kaj di je sad? Sad je vise nedostizan, vrijedi 5mil po TM i odigrao fantasticnu sezonu u Belgijskoj ligi koja je btw. Jaca 10 puta nego nasa!Orc123

Ok, ako već suze ronimo za Titraueom, ili kako se piše, di su suze za Franjom Ivanovićem?
  • Haza
    11.3k
    Nek si ti nama upućen :up:FelceAzzurro

Isprike što ne pratim Titrauia, ti ga sva sreća pratiš, barem netko.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.