• marcio amoroso
    43.4k
    Zile ?Olmic

Sumnjam da ima šanse biti u rosteru za ovu sezonu. Trener je rekao da planira sa 24, 25 igrača i nema šanse da tu upada više od 5 stopera.
  • Fan
    1.2k
    Sumnjam da ima šanse biti u rosteru za ovu sezonu. Trener je rekao da planira sa 24, 25 igrača i nema šanse da tu upada više od 5 stopera.marcio amoroso

+ Torrente u drugoj polusezoni, za Živkovića nema nimalo mjesta.
  • Jurki
    18.4k
    + Torrente u drugoj polusezoniFan

Nebu Torrente igral u drugoj polusezoni. Siguran sam da se bu postupilo na identican nacin ko i sa Stojkovicem i Kacavendom.. mozda bu dobil par minuta i tjt.
  • tp1997
    1.7k
    Nebu Torrente igral u drugoj polusezoni.Jurki

Za Torrentea će biti dobro vrati li se ikad ozbiljnom nogometu, takva ozljeda na objema nogama...rijetki se od toga uspiju zapravo vratiti
  • Fan
    1.2k
    mozda bu dobil par minuta i tjt.Jurki

To su ti upravo minute koje bi Živković eventualno dobio da Torrentea nema.
  • Jurahrz
    13
    Nismo više u 2005. da se karijere prekidaju zbog križnih ligamenata. Ako bude imao dobru rehabilitaciju, bit će ko nov početkom iduće sezone.
  • Odani Zgd
    686
    Jel gotov taj lječnički?Kolko to traje uopće sat,dva?Ajde više ta objava,neka gori sve!!
  • KtcGoat
    795
    Jel Perić jos u Dinamu, u programu sam ovih dana pa nisam upucen bas
  • Mali Zeus
    18.6k
    još uvijek nema malog d, za popizdit.
  • Crni86
    12.6k
    trenutno je psiho test u tijeku
  • Mali Zeus
    18.6k
    Jebiga, 3 su liječnička pregleda, nemre to tak brzo. Nadam se da su sva trojica zdravi, Dion izgleda malo bucmasto.
  • rokikaciga
    3k
    Ako rehabilitacija prođe kako treba onda bi koljeno u teoriji trebalo biti jače nego prije. Naravno velik dio je tu i mentalno. Ja sam imao jedno 3-4 godine zadršku u glavi nakon što sam prednje križne potrgao, ali danas mi je noga jača i stabilnija nego ova na kojoj nisam imao dvije operacije i dvije rehabilitacije.
  • tp1997
    1.7k
    Neće prekinuti karijeru, ali te ozljede sa sobom nose niz posljedica...od straha od duela kod mnogih igrača koji nikad ne prođe, do toga da te klubovi gledaju kao "staklenog" i rizik koji ne žele preuzeti, do toga da si mnogo podložniji obnavljanju ozljede...

Daj Bože da se Raul vrati, uz KTCa jedan od najdražih stopera zadnjih godina. Ali da je teško, teško je.

Jebiga, 3 su liječnička pregledaMali Zeus

Tko je treći? Beljo, McKenna i?
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Pavić i Kulušić na posudbu, a ostali kud koji mili moji.marcio amoroso

Ako ne bude više dolazaka napadača, onda bi sa Kulušićem krenuo kao trećim napadačem.

Topića prodat ako se može upikirat što god, nije jednostavno igrač za Dinamo.
  • El Madrigal
    517

Uff, izgleda moćno!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.