• modri-kibic
    571
    Ako može MPV bez kuka, može i DDB sa napuknutim.
  • Nogo
    8.3k
    Kako je Mierez načuo da novi igrači dolaze bez kuka, ramena itd. odlučio je odgoditi svoj dolazak za još koji dan i poraditi u teretani na masi.

Screenshot-20250716-134225-Instagram.jpg
  • ElDorado
    4.8k
    Mierez je gotova priča, zaboravite na njega.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.1k
    Izraz lica je ono što bi psihijatri opisali kao "vidno nesretan".
  • Nogo
    8.3k

Ako je gotova u ljetnom roku, ima još rokova za doći.
  • BPAM
    275

Čije je kulen? Pa od Belje
  • Vedraca
    174
    Vec vidim kako se Mierez na Godinu opet povezuje s nama. Nadam se da Boban nece dozvolit to...jer se ne budemo dali zajebavat vise. Ako nije htio Ove Godine treba Mu zatvorit Vrata jednom zauvjek. Sad tek u potpunosti sumnjam da je bilo vec sve dogovoreno i da je ceko OK iz Osijeka prije 1 god.

Samo se bojim da bi mogo za 2 god zavrsit nekim Cudom dole kod Tovara neznam zasto ali et.
  • BPAM
    275

Dominguez je bez kuka, nemoj sad dezinformacije širit
  • Hebimir Strašni
    97
    Mene stvarno brine jedna stvar, ak' dopeljamo sve kaj smo htjeli ovaj prijelazni rok nebum imal kaj čitat na zoni za vrijeme zimskog prijelaznog roka :grin:
  • bazooka93
    24
    Belje su inače iz Rame poznate po Ramskoj šljivi, Drena je obiteljski nadimak.
    Kad se pomiješa ramska šljiva i slavonsko vino dobijete paklenog igrača.

Kad je Štimac gostovao na PI posebno je istaknuo Belju, navodno mu je igrao s starim u Cibali iz Vinkovaca i rekao je vrela krv.
    Beljo je imao brutalnu sezonu s 19 godina u Istri, Nadam se da ćemo dobiti napadača koji će prebaciti 20 golova u HNL-u nakon dugo vremena (Henriquez ili Čop). Samim spletom okolnosti otvorit će mu se put u reprezentaciji jer Kramarića i Budimira jebe biologija a Ivanović nije čisti špic
  • Twisted1
    842
    Onda nek predstavljanje bude u vinogradu.Marktwain

Ovo je baš dobra ideja. haha
  • Blueshadow86
    3.7k
    Htio bi i ja da Mierez dođe. On je možda poludio u Emiratima, ali toliko poludio baš i nije. Pa šta mi mislimo da će se on odreći 1,5 milijuna eura i preći u Dinamo i igrati za duplo manju plaću, a pri tome nije siguran hoće li uopće igrati u prvih 11 pored Belje... Malo morgen. Ili vi mislite da bi igrali sa 2 napadača? Ništa od toga. Ja bi bio sretniji da dovedemo dobro krilo.
  • Paggini
    59.2k
    Pa šta mi mislimo da će se on odreći 1,5 milijuna eura i preći u Dinamo i igrati za duplo manju plaću, a pri tome nije siguran hoće li igrati u prvih 11 pored Belje..Blueshadow86

Da, spreman je odreći se dobrog dijela plaće da živi, trenira i igra tamo gdje želi igrati, a ne u paklu od 50 stupnjeva i striktno muslimanskog zemlji. Sumnjam i da mu je obitelj tamo sretna, tako da da, Mierez je spreman odreći se, to ti mogu potvrditi.

Ali njegovi "agenti" itekako nisu se spremni odreći svih tih silnih provizija koje vade iz guzice kako im dodje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.