• puxigadjurdja
    2.1k

Točno to. Mislim da ni njemu nešto veća plaća koju možda može u jednom tipa Bešiktašu dobiti presudan faktor. Ali motiv i rezultat sigurno jesu.
  • xavier
    12.1k
    Govorimo o igraču kojem prošlog ljeta igranje utakmica EP-a nije bilo motiv tako da je stvarno teško procijeniti što njega može pokrenuti.
  • Captain America
    19.6k
    Tu je dio krivnje i na izborniku. Kad te nadređeni otvoreno proziva i daje do znanja da mu nisi po volji, jasno da će se u tebi javit revolt i da nećeš ić 100%.
  • Jaro
    9.2k
    al Petku su svi krivi... Jbt, dodjes na prvo veliko prvenstvo u karijeri i neda ti se igrati? Pa da ti je krvi neprijatelj n klupi pucao bi od motivacije ak ti je glava barem malo poslozena...
  • NORTE
    13.7k
    Svaki (izlazni i ulazni) transfer sadrži naknadu koju koriste bjegunci, to je neupitno. Vode sve i preko kluba plaćaju svoj raskošan život.
  • deda
    35.5k
    Pa koliko su ponudili, 500 keka?
  • NB86
    16k
    Bitno je da ima interesanata, svakako se moramo rijesit 3,4 igraca na ljeto. Ja bi prihvatio i 500 keka za menala.
  • Krizy
    53k
    Najjače dio je "talentiranog 25-godišnjaka"
    Wonderkid :sweat:
  • deda
    35.5k
    A i ti Ameri još nikad nisu kupili niti jednog našeg igrača. I onda nude kikiriki.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Kako da nam drugi cijene igrače kad ih mi sami ne cijenimo. Iz ove momčadi maksimalni support ima možda 8 igrača.
  • Imamo Dinamo
    3.8k

Da nam ga se rjesit :rofl:
  • Krizy
    53k
    Menalo ima ugovor još 4 godine, solidnu statistiku u 3 lige i 3-4 kluba.
    Milijun i pol eura valjda mogu izvući
  • NB86
    16k

Ma imaju svi oni respekt samo imamo 30 igraca, prevelike place i ne igraju, pa taj menalo sigurno nema ispod 200k eura godisnju placu. Pandur i vlatka trose ko pijani milijarder.
  • marcio amoroso
    39.9k
    Menalo je zahvalan igrač koji može funkcionirati u puno sustava. Mnogi ne shvaćaju kako se slaže kadar. Ne slaže se kadar da su svi igrači za prvih 10 mjesta. Trebaju također rotacijski igrači koji će popuniti mjesta 14-20 u kadru. Dinamo mora imati 14-16 odličnih igrača, 5-7 rotacijskih i 4-6 mladih igrača u kadru.

Od Menala se ne može očekivati da bude Oršić, nema ni primanja koja su u rangu Oršića. Od Menala se može i mora očekivati da ne pravi probleme u kadru, da uvijek daje sve od sebe kad dobije šansu i da ima solidne brojke. Sve to Menalo ispunjava i zato ja ne bi imao ništa protiv da i za sljedeću sezonu dobije sedamnaesto ili osamnaesto mjesto u kadru.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.