• Keyser Soze
    14.6k
    Ja ne vidim Varillu na slikama?
  • Ivdzo11
    7.4k
    Po informacijama koje smo dobili ponuda za Cordobu je bilo, ali trener Kovačević je htio pružiti šansu Cordobi te će i on sam na kraju odlučiti o igračevoj sudbini. Naime trener misli da Cordoba zaslužuje pravu priliku za razliku od igrača koji su otpisani već, jer ipak se radi o mladom dečku koji realno nije dobio pravu priliku. Također se misli da je isplativije zadržati Cordobu ako se dokaže, nego trošiti novce i vrijeme tražeći novo krilo.
    Juan tvoj je red!

Fb izvor
  • rioda
    8.9k
    VarilluKeyser Soze

Screenshot-20250628-133739-Chrome.jpg
  • Keyser Soze
    14.6k
    Hibrid Varele i Villara :monkey:Keyser Soze
  • badjibadara
    5.9k
    To je MPVrioda

Je, isprike. Villar se valjda skriva od kamera.
  • Orc123
    12.3k
    Par ih nije bilo na slikama ali mi bilo cudno za njega kad je ipak novi. Mozda dolazi direktno u Sloveniju danas avionom ili samo nije slikan....
  • wolfgang14
    2.5k
    uf ako damo toliko za Belju koliko novinari pisu... uf uf
  • NitkoBitan
    28k
    Imamo Varellu, Villara i Vinlofa. Mi koji pratimo sve svaki dan se zbunimo, mogu si mislit kak ce bit prosjecnom navijacu. Ni kriv ni duzan ce na tribinama naebat krivi momak :sweat:
  • Nogo
    7.8k
    Iako mediji tvrde da postoji sve manje šansi da dođe Beljo ili Mierez, čak tvrde da niti jedan neće.

Mi što smo dobili je to da su veće šanse da će se obojica igrača pojavit u Dinamu nego niti jedan.
    Također pisali smo u komentarima da se Beljo neće pojaviti na pripremama Augsburga iako mediji tvrde da hoće, a mi smo dobili vijest da neće jer se realizira transfer. Augsburg je težak za pregovore ali kao što smo pisali dali su zeleno svjetlo i transfer bi se trebao dogovorit, sad je cjenkanje.
    Mierez nije raskinuo ugovor. Klub nije zadovoljan njegovom odlukom da želi ići te dogovor još nije postignut, ali tvrde nam da će biti. Također dobili smo vijest da Mierez već traži smještaj u Zagrebu što čekamo da potvrdimo. (Zato upravo kažem da čekate da vam pišemo samo što potvrdimo sa sigurnošću).
    Uglavnom ukratko, Dinamo će sigurno dovesti 1 klasnog napadača NE BRINITE, ako ne i 2.

/FB izvor
  • mali M
    7.9k
    treba pojednostavnit i zvat ih Vale koji je Portugalac, Vili Španjolac i Vini Šved
  • Odani Zgd
    603
    I za Galešića smo dali 3 milje....mi kao klub ćemo kad/tad morati početi raditi ulazne transfere od 4-5 milja ako želiš dovest neko ime,bio sad to Beljo ili netko drugi u budućnosti.Za milju,dvije više nemaš šta dovest,Cordoba ti je jedan od primjera,inflacija je učinila svoj.Svi bi mi veliki europski,konkurentni Dinamo,a kad treba istovarit 4-5 milja,kočnica.Nama su Ivanušeca plstili 7 milja,pa ga sad u Feyenoordu nema na mapi.....to ti je tak
  • dd29
    736

Zapravo su poprilično različita prezimena
    Varela se piše s jednim L i čita kako i piše
    Villar je španjolsko prezime i to LL se čita više kao J
    A Perez Vinlof je peruanskog porijekla tako da mu je perez očevo prezime, a vinlof majčino, tako da ne vjerujem da će ga itko zvati samo vinlof, ili perez vinlof ili perez

Al s obzirom da ljudi još pišu xoxha, pogrančić i slično, vjerojatno će i s ovim prezimenima bit cirkusa
  • vjeko1701
    16.2k
    Varillarof
  • ElDorado
    4.4k
    Viljar se čita
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.