• jakov1
    694
    nama ne fali sirovina na stoperu, nego igrač koji je jak na lopti, ono što tražimo još od odlaska Šutalarioda

Bernauer, Mmaee pa Galesic, svi majstori s loptom, stopanje prsima, iznosenja, progresivna dodavanja, duge lopte... Jedini problem je sto je Sutalo jedan na svijetu, a ovi imaju sto mana.
  • Jurki
    17.8k
    Jel nije klub mogao s Kocalisayasporom/Alavesom dogovoriti besplatan transferPaggini

Nije.. jer tad Petkovic nebi dobil 600 keka.. ovak bu obral na obje strane.

Vole svi oni Dinamo, ali eure ipak malo vise.
  • Ivdzo11
    7.1k
    @Niko1986 znaju li se satnice :grin:
  • E46
    1.4k
    iso bi on meni na tribine i kurac bi on vise igro nogomet dok sam ne trazi raskid ugovora.
  • mlkaskic
    179
    Jel su 100% dogovoreni Vinlöf i Goda ili ima još mogućnost da Sosa bude prvi lijevi bek? Čudi me da nisu zajedno došli Vidović i Vinlöf...
  • hardek
    4.8k
    Ne možemo biti ovako naivni. Ovo je biznis, ako itko misli da je Tarzan u roku od dan i po našao tamo neke turke koji će Petku dati plaću 1,5m€ je jako naivan.

Tarzan i Petko su dobro znali šta rade.
  • E46
    1.4k
    vjerojatno je to bilo to za danas.
  • Izet Hajrović
    5.5k
    isto meni nije jasno do koje razine ide vrijeđanje legendi kluba kako bi neki dokazali da je raskid njihovog ugovora na našu štetu 100% dobar potez, to isto ponavljaju jedni te isti.
  • Jurki
    17.8k
    greska ga slati na tribine.
    Ostavljas u klubu tempiranu bombu.. i to nemre dobro zavrsiti.

Tarzan i Petko su dobro znali šta rade.hardek

Tak je.. to meni smrdi na dupli pas.. Tarzan šupak taticevski, a Bruncek jbg ne pustil 600 keka ak se nude.

Risto, Ademi, Petko i Pjaca zarađuju trecinu godisnjeg proracuna Rijeke ak ne i vise.. ispred njih je bil Menalo i Gojak (zbog cijih se odlazaka otvaral šampanjac kad su odlazili iz Dinama) i penzioner Čop..
  • Ivdzo11
    7.1k
    prosla su obojica lijecnicki, steta ne objaviti danas kad je vec gotovo....
  • E46
    1.4k
    bruno bi lijepo bi isključen iz prve ekipe i ne bi imao dodira sa trenerom i ekipom, do kraja ugovora treniranje ako hoce. A tarzanu bi poručio da se kurca napuši ako bi se doso zaliti.
  • E46
    1.4k
    tko? Nisam u toku
  • Ivdzo11
    7.1k
    Villar i Vidovic
  • Paggini
    54k
    steta ne objaviti danas kad je vec gotovo....Ivdzo11

Ma mislim, ako za sutra nemaju nista, bolje ostaviti za sutra, pa neka kapa malo po malo. Mi ionako znamo da su potpisani, to je najbitnije
  • Droljo
    17.1k
    Mi ionako znamo da su potpisani, to je najbitnijePaggini

Ne znam ja ništa.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.