• skener
    3.4k
    Moli se forumaš @Haza da napiše nekakvu informaciju jer smo totalno pogubljeni i ništa nismo doznali već danima.

Redakcija Germanijaka, T.N.
  • Nolifer
    11.5k
    Je ak napiše i ak se ne objestini, bu popljuvan ko Miro, bolje da ništa ne piše i da se radi u tišini, pa nek kopaju i kmeče idalje...
  • Orc123
    12k
    Dinamo zapratio Villara na Ig
  • Dzgšb
    1.6k

A Villar prati Vidovića ,netko je skupa danas u Maksimirskoj 128. :grin:
  • CISCO
    361
    Kada bi trebalo biti to predstavljanje?
  • Tvrdica McTvrdi
    492
    Nisu li ovi na Indexu il di već napisali da su danas njih dvojica na redu?
  • Yovitssa
    894
    O trenutnoj kvaliteti naših dojučerašnjih senatora najbolje govori to koji se klubovi zanimaju za njih:

Ujpest (Ademi, Rile)
    Alaves, Kocaelispor (Petko)
    Nitko (Pjaca, Rog)
    + Pafos (Oršić)
    dinamo vitez

Ovo ide pod komentar dana! Bravo!
    Kratko i jasno za sve hejtere koji bi kritizirali da dovedemo i prime Messija...
  • Ludovic IX
    8.8k
    I petko si ako i je dogovorio bogatiji ugovor, dogovorio si ga je zbog čistih papira. Da je klub morao plaćati odštetu, nebi on takav ugovor dobio. Sad zbog poreza, tko zna jel to bolji ili lošiji ugovor neg u dinamu. Ja neznam.

Ovo je bio obostrano dobar posao. Mi uštedite, on zaradio, mi možemo početi stvarati igru nakon petka, on može pokušati igrati istu igru u nekom drugom klubu koji neće bazirati igru na njega i vidjet ce samo njegove bljeskove tj 20% onoga što on može dati
  • E46
    1.4k
    uracunaj tu i da cemo prodar tj da smo prodali ovih sitmih otpadaka vec oko 3 milijuna, plus ustede na ugovorima petku pjaci i ekipi.. To je taman ta razlika da smo na nuli skoro. Stoper i napadac samo slag na tortu vrhunskog prijelaznog roka.
  • Paggini
    54k
    petko si ako i je dogovorio bogatiji ugovor, dogovorio si ga je zbog čistih papira. Da je klub morao plaćati odštetu, nebi on takav ugovor dobio. Sad zbog poreza, tko zna jel to bolji ili lošiji ugovor neg u dinamu. Ja neznam.Ludovic IX

Jel nije klub mogao s Kocalisayasporom/Alavesom dogovoriti besplatan transfer, sa svim bonusima glazbeniku Tarzanu ili da Petko raskine ugovor na svoju štetu (dobije 0 eura od zadnje godine ugovora) i potpiše za koga god na 3 godine što se pisalo?

Ne vidim kako je klub u ovom slučaju prošao dobro, jer smo iscoltali 600k da lik ima papire da potpiše još bolji ugovor
  • skener
    3.4k
    Dinamo zapratio Villara na IgOrc123

Zašto nitko ne prati Vinlofa?

Zono učini prvi korak
  • Ludovic IX
    8.8k
    zato što možda nebi htio u tu tursku ako ima slične uvjete doma
  • Infinity
    18.7k
    Mi vjerojatno nismo nista znali o njegovoj novoj opciji, te tako to nismo mogli ni koristiti kao argument.
  • Droljo
    17.1k
    Zono učini prvi korakskener

Nemojte se niti zajebavati sa ovime! Da skuže zonu pa dođu ovod pročitati bljuvotine o sebi i drugim igračima i pobjegnu na drugi kontinent...
  • Paggini
    54k

Pa mislim, valjda su bolji uvjeti 1.5m plus bonusi na 3 godine nego godina dana 1.2m. Mislim, tako se piše, ali ne bih se čudio da budu te cifre.

Mi vjerojatno nismo nista znali o njegovoj novoj opciji, te tako to nismo mogli ni koristiti kao argument.Infinity

Ma to sam siguran, što opet ne znam koliko je korektno od strane njegovog managera Tarzana, koji je sigurno u rukavu imao oba kluba. Ali to su opet neke druge priče
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.