• ElDorado
    4.7k
    I još jednom razmisliti o treneru
  • BBBaranja
    3.8k

I to jako dobro razmisliti..
  • Common Sense
    1.2k
    Svejedno je imamo li mjesec dana priprema ili dva mjeseca kada dolazo trener kakav dolazi.
  • crophantom
    1k
    sad imamo nešto više vremena i možda nije kasno razmotriti druge opcije, neznam
  • Sibirski plavac
    5.7k
    Ne znam može li se više razmisliti s obzirom na medijske natpise zadnjih mjesec dva da je on 99% iduće sezone kod nas. Ako se ne varam i ovdje su neki pisali da je njegov dolazak praktički dogovoren.

Vidjet ćemo što nam slijedi u idućim danima/tjednima...
  • Danko
    2.2k
    Kovačević;
    ...navečer u pol 9 sam se tuko s riječanima na rujevici, ujutro u 7 sam već pio kavu i slagao igračke križaljke na Maksimiru s Bobanom.
  • Omake
    10.5k
    Zadnje 2 sezone Stoice. Dvije sezone zaredom iznadprosječan strijelac/finišer za krilo. Ove sezone duplirao kreaciju i progresiju. Djeluje kao iznimno kompletan krilni napadač. Igrao i kao krilo u 343 i kao napadač u 352. Debitirao s 14 godina i zabio. Mislim da je na par FM bio wonderkid. Kada je imao 18 godina pričalo se o interesu Arsenala. Po ovoj Transferfeed stranici ga želi pola Balkana, uz poljske klubove i Dynamo Kiev. Otac mu je igrao lijevog beka, pa mogu u paketu kod nas. Možda ga je Kopić preporučio.

zADzHkH.png
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Iako u njemu vidim nešto Oršićevsko, malo me brine njegova moć probijanja/dribling kakav je. Plus ne igra obranu čini mi se po ovim grafovima, ali jbg nisam niti jednu jedinu tekmu pogledo gdje je igro tako da stvarno ne mogu suditi ništa.
  • Nogo
    8.1k

Znam da se ovdje dosta spominjao pa zato stavljam.
  • Crni86
    12.4k
    a brate di u arabiju… sa 21. godinom…
  • Vedraca
    174
    Nema veze vratit ce se za 1-2 Godine mozda nama za manje od tih 2mio€
  • Orc123
    12.5k
    Mislim da je Djuahra iz Rijeke jako dobar primjer preranog otpisivanja stranaca bez prave prilike. Populist Sopic si je gradio ego na njemu i trenirao strogocu. Trebalo mu je jedno vrijeme da pokaze sto moze i sto zna i da bi se sad pokazalo da moze biti i igrac prevage i tko ga je gledao vidi se da je dobar igrac. Naravno, kako bi to mogao pokazati ako ne igra!?
    Samo jedan od pokazatelja kako se pre brzo i mi rjesavamo nekih igraca jer nije samo tako doci negdje i odmah iskociti pogotovo ako si jos u nemilosti trenera i upadnes u ekipu koja nije na razini koje se ocekuje.
  • Vedraca
    174
    Tu se slazem .....Mmaaee npr je dobio svoje Prilike i jednostavno nije Igrac za Dinamo....ali od Mbukua se moze Jos nesta izvuc mislim da je dobar Igrac Koji ima Kvalitete na malome prostoru i dobar Sut....Cordobu BI se isto trebalo izkoristiti i ne pre rano rjesiti
  • Ivdzo11
    7.7k
    Zato je dogovoreno da Dinamo kupi igrača za 400.000 eura pa je time Mbuku službeno postao igrač Dinama, ali zagrebački klub ima opciju da ga vrati Augsburgu i dobije 200.000 eura. Izgledno je da će Dinamo to i napraviti jer Mbuku nije poboljšao plavu momčad i nisu zadovoljni njegovim angažmanom. U Zagrebu je odigrao samo 584 minute, zabio dva gola i imao jednu asistenciju.
  • Carrasco
    6.3k
    Soldo prodan za 400 tisuća pa kupljen za milijun. Mbuku kupljen za 400 tisuća pa će biti vraćen za 200 tisuća. Belcar plaćen 400 tisuća za pola godine posudbe. Kakve mi genijalce imamo!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.