• Crni86
    8.2k
    Dolazak Belcara bi pozdravio s obzirom na ljeto kada slijedi redizajn vezne linije bio bi nam stvarno potrebit, ali ne mislim da bi on bio taj koji bi nam napravio razliku pri osvjanju naslova u ovih par mjeseci tako da i ako propadne ne bi bio previse razocaran jer do ljeta stignemo osigurati minimalno igraca jednake kvalitete.

Prijelazni rok cu sudit tek nakon koji mjesec. Ljetni je vecina nas sudila odmah i bili smo odusevljenj pa smo tek nakon nekog vremena otvorili oci.
  • Jurki
    15.7k
    mislim da se mozemo sloziti da je prijelazni rok odrađen lose - zato je sd i platio glavom.
    Nije rijeseno pitanje LB (svaka cast Franjicu ali on nije rjesenje za tu poziciju)
    def veznog nismo dopeljali, Belcar ako i dojde nije šestica.
    Posudba Roga nema nikakvog smisla - niti igra ni nist.
    Kanga daje naznake da moze biti pojacanje.
    Galesic mi je ok rjesenje za godine koje dolaze, a moze pomoci i ove sezone.
    Sve u svemu mrsavo.
  • Keyser Soze
    12.6k
    Evo propao Belcar.
  • E46
    1.2k
    jedan od rijetkih za koje mi je bilo svejedno oce doc ili ne, ne vidim iskreno tu kvalitetu više u odnosu na ono sto imamo a stariji je od Baturine.. Nama treba brža šestica i terijer i to nemamo vec dugo vremena i tu je izvor vecine nasih problema u igri tako da Belcar kao slican igrac Misicu ne bi riješio problem koji imamo a pare bi potrošili.
  • Jurki
    15.7k
    Evo propao Belcar.Keyser Soze

Kaj je tu je. Treba glave deti na kup i zvleci ovu sezonu.
    Mislim da bez obzira na sve imamo dovoljno kvalitetan kadar da uzmemo prvenstvo.

Sad moramo najti postenog sportskog direktora i do ljeta mora snimiti situaciju u momcadi i pripremiti sve za ljetni remont ekipe.
  • E46
    1.2k
    generalno imaš najjaci kadar ali imas jako veliku rupu na šestici i lijevom beku(ako franjic nastavi sa ozljedama). Rpg je iz utakmice u utakmicu sve losiji i za to ga ne krivim jer covjek jednostavno lijevu nogu nema, a sesticu nemamo vec godinama i te dvije pozicije su velika rupa da ne znam kakve igrace imaš po ostalim pozicijama.
  • Blueshadow86
    2.6k
    Odakle info da je propao Belcar?
    Sve ide u krivom smjeru ovu sezonu, peh za pehom...
    Ako ovu sezonu izvučemo i postanemo prvaci, bit ćemo prvaci još 50 godina zaredom!
  • Sibirski plavac
    3.6k
    A možda izvuku nekog free agenta iz rukava idućih dana pa ipak dovedemo nekog? Netko je ranije spomenuo Illaramendija.
    Samo je pitanje koliko je trenutnih igrača bez kluba, a da bi htjeli doć u Dinamo i ono najvažnije, koji bi nam bili od koristi. Od defenzivnih veznih koji su slobodni vidim da su to većinom igrači debelo u 30+ kategoriji. Sad, utječu li im godine na formu i bili radili razliku kod nas, ne znam. I onaj Điđi Miđi je lani stigao u Hajduk sa solidnim CV-em a kasnije se vidjelo koliko im je "dobrog" donio.
  • Ivdzo11
    5.7k
    Ovo ce biti ako dode Belcar gore nego s transferom Maura Perkovica, 5 minuta do 12.... I on je doveden u posljednim trenutcima prijelaznog roka
  • CastAway1986
    2.6k
    Nije mi drago ako je nakon Ivanušeca propao Belcar jer nam treba radilica i svježa krv u veznoj liniji..Užasno loše odrađen prijelazni rok ali me ne cudi s obzirom tko nam je bio sportski direktor donedavno
  • GeneralNapoleon
    848
    Bas me zivcira kak smo ovo opet hendlali. Dosta amaterski. Ali jbg kad nemas SDa nije ni neko cudo kod ljudi koji nisu iz sporta.

Slazem se da imamo najjaci kadar ali je problem sto u tjedan u kojem se lomi sezona ulazimo polurastureni. Bez 6ice, bez glavnog igraca i sa poluzdravim lijevim bekom.

Mislim da je bio no brainer uzet Selahija ako ima klauzulu. Al kaj je tu je. Nadajmo se da budu ovi koje imamo izvukli tri pobijede.
  • Noel
    8.7k
    Idemo pričekat još sa službenim vijestima..
  • JMastermind
    426
    Ekipa koja ima pristup na comet, udri po refreshu
  • Sibirski plavac
    3.6k
    Odakle info da je propao Belcar?Blueshadow86

Zasad jedino članak gol hr-a od prije cca 20 minuta. Ostali portali nisu ništa novog objavili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.