• Droljo
    11.5k
    Meni cordoba izgleda kao da bi mogao eksplodirati. Da mu malo fali. Ima ono nešto.
  • Vedraca
    72
    Jos nemogu prezaliti Ivanovica....gledam Tekmu od USG-a i mislim se kakvog smo igraca Mogli imati. Mora pod hitno u Repku.
  • NKDZ86
    2.7k
    dobrodošao dalibane ili srodniče njegov!
  • marcio amoroso
    39.1k
    dobrodošao dalibane ili srodniče njegov!NKDZ86

Prestani sa provokacijama. Opomena.
  • Jurki
    14.6k
    dobrodošao dalibane ili srodniče njegov!NKDZ86

Ovaj iskace ko iz paštete.
    Cekaj da jos onog Rusa spomene :rofl:
  • marcio amoroso
    39.1k

Na tebe se isto odnosi Jurki. Prestanite spominjati čovjeka koji je baniran i provocirati ljude bezveze.
  • Zagi
    9k
    Jos nemogu prezaliti IvanovicaVedraca

Nemaš kaj prežaliti. Ivanović uopće nije bio povezivan s nama.
  • Paggini
    35k
    Isti ljudi koji zale za Ivanovicem bi ga potjerali u tri materine kad bi imao isti učinak kao u Rijeci prošle godine. Evo, Kulenović trpa pa je panjina očito...
  • scooniepenn
    3.7k
    Kad smo kod Kuleta nikad mi ne bi palo na pamet niti njega niti bilo kojeg našeg igrača nazivati panjinom. Ono što je kod njega problem su jednostavno limiti koji postoje i neće nestati. Hajdemo čak na stranu staviti realizaciju, ali protiv Arsenala je baš bilo iz aviona očito kako on jednostavno nema kapacitete i kvalitete da je u stanju primiti loptu leđima prema golu, bilo na zemlji ili ju uzeti u skoku, zadržati i distribuirati veznjacima koji se priključuju. U drugoj polovici 1. poluvremena i prvih 20 minuta 2. poluvremena mi smo se u više navrata lijepo otvorili u tranziciji odnosno nekolicina kvalitetnih lopti je išla na njega, ali mi iz toga niti jednu situaciju nismo dobili. Da smo imali barem Kangu vjerujem da bi bez problema dobili 4 do 5 situacija za ozbiljno ugroziti protivnika, jer protiv njega baš ne bi Gabriel dobio svaki duel. Osim toga, trčanje s loptom u nogama u tranziciji kod Kange je neusporedivo.
  • Droljo
    11.5k

On bi konstitucijom trebao biti sličan šokoti a ispada lošija verzija olića. Tu leži njegov problem.
  • Paggini
    35k

Sve točno, ali Kule nije igrač koji će ju primiti leđima, osvojiti u duelu ili zagraditi, a igru nogom da ne spominjem. Jbg, on će ju pospremiti, a ako ju ne pospremi, igrač manje je.

Ovo gore da je panjina sam napisao ironično, da ne bi bilo. Gotivim Kuleta u Dinamu.
  • scooniepenn
    3.7k

Da, nevjerojatno je da on sa svojom konstitucijom i visinom ne može skoro niti jedan duel na zemlji i u zraku dobiti.
  • scooniepenn
    3.7k

Ma jasna mi je ironija, više sam pod dojmom utakmice u Londonu gdje smo se na tribini svi međusobno pogledavali u nevjerici koliko je beskoristan bio. Što se tiče njegovih mana koje se protiv jačih ekipa potpuno ogole, najveći problem leži u činjenici kako je on nama nažalost upitno upotrebljiv odnosno može proći za 3. napadača, ni više ni manje.
  • rokikaciga
    100
    Kule bu proigrao uz Kangu i opet Petka..on nažalost nije kapacitet za biti solo devetka jer je tehnički...loš. A i mislim da se pregrijao jer igra 90min svaku utakmicu.

Njemu treba neka mantinela od koje će on igrati, napadati prosto, koja će za njega navuć jednog ili dvojicu na leđa i onda Kule iskoristi taj prostor. Pa Kule je pao otkad je Petko u banani.

I ono najvažnije - Kule je Dinamovac i gine za ovaj klub. Trebao bi imati više kredita iako sam ja prvi koji će reći da je drvo. Al je naše drvo i drvo je koje bi zabilo 20+ golova prošle godine da se Petko nije ozljedil.
  • ShanKu
    1.3k
    ako se traži lijevi bek, treba pazit na još jednu stvar, a to je.. da bude kvalitetniji od Pierra na lijevom beku jer inače smo na istom :chin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions