• Crni86
    7k
    bit ce sta dovodimo taylora, dajte tog vallea hahaha
  • Dani Olmić
    699
    meni je nekako lijepše da se sto duze ne sazna o kojem se igracu radi i onda jednostavno izadje bomba … ovak dobijemo ime i onda se stalno vrti njegovo ime kroz svih stranica … i na kraju ne bude nista od toga (kao kod Hallera)
  • Paggini
    32.3k

Da ništa ne izlazi, bila bi apsolutna psihoza na forumu.

"JEL SE IŠTA RADI????"

"Pa gdje su pojačanja????"

"Opet sve u zadnji čas........."

A mislim da se ne lažemo, Galesic, Franjic i Ivanusec su samo PR mazanje očiju da nam smetne pažnju sa stvarnog problema - OTKAZA BJELICI!!!
  • Sibirski plavac
    2.6k
    Igra Old Firm na prepunom Ibroxu, a u glavi mu Istra na Maksimiru krajem siječnja. :cool:
  • Crni86
    7k
    Kad se valja neko ime duze vrijeme znaci da negdje zapinje. I za galesica,franjica i ivanuseca se doslovce pricalo jedan dan i drugi se vec tvrdilo da je sve rijeseno.

Kako je kolega naveo neka uz ovu trojicu sto prije dode i lijevi bek kako bi mi sto prije uigrali obranu. To ce biti kljuc za osvajanje naslova.
  • Omake
    4.6k
    da imaju naše granice i susjede bili bi zapadna Bjelorusija.
  • Crni500
    18
    Zanimljivo je kako Lecce pokusava od nas dovesti Hoxhu,a istovremeno se zele rijesiti Rebica,kojem ugovor istice na kraju sezone.
  • dzis
    926
    Misljenja sam da je ljudima u klubu prioritet bio obrana ( Galesic),pa veznjak, pa zadnje napadac. Nekako samo misljenja da sa spicom nece zurit jer ocekuju da ce oporavljeni Bruno iznijeti ostatak sezone u hnl-u.

Eto to je neko moje misljenje na poteze nase struke i ne kazem da se slazem sa istim.
    Ivanuseca vidim kao neplaniranu akviziciju i super da je tako ispalo ako ispadne.
  • Niko1986
    508
    Za Kulenovića stižu upiti iz inozemstva. Klub za sada sve odbio.
  • Pavinho
    137
    mislim da grijesis...bas je Bjelica rekao da im je od iznimne vaznosti dovest napadaca i beka
  • dzis
    926
    Sto se Taylora tice, znam par navijaca Celtica i svi bi ga se htijeli rjesit....e sada...
  • Nogo
    4.6k

Znam ja više od par navijača Dinama koji bi se rješili Špike, Hoxhe, Riste..ima nas svakakvih.
  • Jurki
    14.1k
    znam par navijacadzis

Bas su navijaci racionalni kad je u pitanju njihov klub.
    Samo pogledaj nas.. svakom igracu se gleda svaka sitnica.. i uvek se traze mozda i nerealne akvizicije.
    Nama je KTC najkonstantniji igrac zadnjih godinu, godinu i pol dana pa mu pogledaj temu kolko pljuvacine ima.
    Mi da dopeljamo Daviesa na lb, iskali bi koji kurac ne valja s njim.

dovoljno je kad pogledam njihov doprinos na terenu - sve mi je jasno. Hoxha se ugasio, Špika je isti otkad je dosel, Risto - njegov prime davno presel.
  • mosad
    692
    Klub za sada sve odbio.Niko1986

Šteta
  • Chempers
    420

Uh, bas sokantno da je Haller otpao. Taj drugi mora da je neka prava bomba kad su otpilili Hallera radi njega. :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions