• dzis
    1.6k
    Sto se Taylora tice, znam par navijaca Celtica i svi bi ga se htijeli rjesit....e sada...
  • Nogo
    12.5k

Znam ja više od par navijača Dinama koji bi se rješili Špike, Hoxhe, Riste..ima nas svakakvih.
  • Jurki
    27.6k
    znam par navijacadzis

Bas su navijaci racionalni kad je u pitanju njihov klub.
    Samo pogledaj nas.. svakom igracu se gleda svaka sitnica.. i uvek se traze mozda i nerealne akvizicije.
    Nama je KTC najkonstantniji igrac zadnjih godinu, godinu i pol dana pa mu pogledaj temu kolko pljuvacine ima.
    Mi da dopeljamo Daviesa na lb, iskali bi koji kurac ne valja s njim.

dovoljno je kad pogledam njihov doprinos na terenu - sve mi je jasno. Hoxha se ugasio, Špika je isti otkad je dosel, Risto - njegov prime davno presel.
  • mosad
    2.9k
    Klub za sada sve odbio.Niko1986

Šteta
  • Chempers
    1.4k

Uh, bas sokantno da je Haller otpao. Taj drugi mora da je neka prava bomba kad su otpilili Hallera radi njega. :rofl:
  • jedan u nizu
    19.1k

Sada kada dode Pato, Cannavarov miljenik
  • Omake
    20.5k
    Pitanje oko Taylora. On ima oko 900k navodno, ali koliko mu ostane nakon poreza? Koda nije porez u Škotskoj iznimno visok?
  • Ivdzo11
    10.8k
    Raić-Sudar:

Iako su zagrebački mediji objavili da Niko Galešić danas prolazi liječnički pregled u Dinamu, igrač se pojavio na prvoj prozivci momčadi. Sportski direktor Raić Sudar je potvrdio interes Dinama i komentirao situaciju:
    „Mediji svašta pišu, ali ništa još nije dogovoreno. Niko je s nama i na raspolaganju je Rijeci dok se situacija ne razjasni. Očekujemo da će se sve razriješiti u sljedeća 2-3 dana.“
  • Nogo
    12.5k

Kada Dinamo iznenadi i novi/stari stoper je Mmaee :scream:
  • hardek
    12.3k
    Mislim da je nešto divlje tipa 45-50%
  • Maki85
    231
    Da, 48% za taj razred, dobro si ubo, zato i Švedska liga ne može naprijed, a imaju top infrastrukturu.
    Inače, slažem se da je ta škotska amaterska liga bez Celtica i Rangersa, a rekao bih da je i Nizozemska slična, samo ih ima više od 2 na vrhu koji su vrhunski. Ćorić je reko da su ti niži klubovi raspad što se infrastrukture tiče, čak su ga pokrali u svlačionici, a Halilović ako može normalno igrat sa svojim poluprofesionalnim pristupom sportu, onda znamo kolko je sati.
  • ElDorado
    13.5k
    Kaj mi nist nemremo normalno?! Galesic u Rijeci?!
  • Crni86
    23.8k
    Sutra cemo biti pametniji.
  • NitkoBitan
    38.4k
    Ovi masu ponudama neimenovanih inozemnih klubova i traze koji euro vise, nista cudno i neocekivano od njih.
  • don
    21k
    Kaj mi nist nemremo normalno?! Galesic u Rijeci?!ElDorado

:groan:

da, posao je propao. Navodno Galešić traži 53 eura veću plaću a Marić neda iznad 50...

Galešić je Dinamov igrač.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.