• CastAway1986
    2.2k
    pogodio si u srž , ne cijenimo naše a koliko su nam to stranci donijeli bodova u Ligi prvaka ??
    Samo nek ti ponovno pročitaju dio "da je Kule južnoamerikanac ili skandinavac koji je došao ovo ljeto, tu bi se ode pisalo o tome kakvo je bolesno pojačanje, samo eto, sad je malo loše jer jbg, sivilo momčadi, tempo nema odmora itd. A ovako je drvo koje je za loksu.."
  • Facke
    4.5k

Pjaca: Solidan, dobar na momente. Inace isto ko proslu sezonu u Rijeke puno losih utakmica.

Kacavenda: Ok za sad kolko je igral.

Filipovic: treci golman. Ok.

Cavlina: Tek bumo vidli kakav je i kakav bude. U Osijeku uzasan. Puno greski. Zgleda da je pod malo vecem pritiskem dosta gresi. Njemu treba samopouzdanje i klub di bu igral.

Torrente: Dober. Jedini kaj je konstante odigral na dobrem nivou.

Cordoba: Ak ne sredi glavu promasaj od preko 2 miljuna €.
    Pokazal nije puno.

Mbuku: Vise pokazal od Cordobe u puno manje minutaze.

Mmaee: Navijaci Ferencvarosa sretni kaj je otisel. Raspitaj se, pa bus saznal. El tocno tak kak je zgledal na terenu su ga i oni opisali. Nekad dobar a jako cesto izgleda ko da nema volje i zelje igrati. Uprave sme to i vidli. Promasaj.

Oliveras: Cemu ga se dovodile samo Maric zna. Ah da bil je v akademije Barce i Rome....

Tko od tih igraca osim Torrentea i na momente Pjaca je pojacal nasu momcad?! Nijedan. Pogotovo ne u ofenzive.
  • NitkoBitan
    21k
    Pjaca: Solidan, dobar na momente.Facke

Cordoba: Ak ne sredi glavu promasaj od preko 2 miljuna €.
    Pokazal nije puno.
    Facke

Cordoba ima bolji ucinak od Pjace (s obzirom na odigranu minutazu), cisto da se zna (netko ja poslao statistiku nasih krila). Ne razumijem kako uz slican ucinak jedan igrac moze bit promasaj dok je drugi solidan.

Pjaca daje pre malo Dinamu s obzirom na to koliko je placen i sta se od njega ocekuje. Cordoba ima manju placu od Pjace, a ipak se neki novac moze dobit za njega.
  • Joza
    598
    Ak ne sredi glavu promasaj od preko 2 miljuna €.Facke

Koji su to problemi sa glavom koje mora sredit ili ćemo ga do kraja epizode u Dinamu šikanirat zato kaj je zakasnio par minuta na sastanak?

Vise pokazal od Cordobe u puno manje minutaze.Facke

Slažem se da se pokazao u boljem svjetlu, ali nema puno manju minutažu koliko se ovdje želi naglasiti (112 minuta manje, to je malo više od jedne nogometne utakmice).
  • Daliban
    3.6k
    Još jednom ću ponoviti. Nama za titulu trebaju minimalno 4 igrača koja su trenutna pojačanja. Da li je to realno da Marić može dovesti? Nije. S obzirom da to, jedina racionalna klupska politika bi bila prodaja Baturine i Sučića ovaj prijelazni rok dok im je cijena u peak-u, pokušati se riješiti što više ''senatora'' - Petkovićasebenico

Znači ne vjeruješ da je Marić kadar dovesti pojačanja koja nam trebaju pa onda misliš da bi bilo najbolje da još i proda najbolje igrače koje imamo?
  • Efes Pilsen
    9.2k
    Ja mislim da Pjaca daje tocno koliko se ocekivalo. Povukao je malo u Europi kad je trebalo, u HNLu od njega ne mozes ocekivat puno na terenima koji su kakvi jesu. Pravi problem je sto je potpuno izostao bilo kakav ucinak Hoxhe. Tu nas je Jakir nasadio posteno.
  • CastAway1986
    2.2k
    Torrente u Ligi prvaka odličan u HNL-u ja ne vidim da je odigrao posebno
  • čovjekjogurt
    1k
    Pjaca je nemjerljivo bolji igrač od Cordobe i daleko je više dao u ovoj sezoni. Treba prestati nogomet pratiti poput Amerikanaca kojima režiseri non stop na ekran pišu brojeve golova i asistencija pa se oni po tome vode i ravnaju.
  • GeneralNapoleon
    22

Pjaca je nas treci igrac po ucinku ove sezone. Gdje je stalno mijenjao pozicije. Meni cisto solidan ucinak.

Cordoba s druge strane mene nicime nije odusevio osim trkom. Cak mu je ucinak bolji od prikazanog. Ne ocekujem puno od njega. Vise mi se dopao Mbuku koji mi djeluje barem za klasu bolji a manje nas je kostao.

Cordoba mi je s obzirom na cijenu takoder promasaj ovog roka, zajedno sa Oliverasom, Mmaeom i Filipovicem.
  • CastAway1986
    2.2k
    Pjaca uz Kulenovića najviše pridonio ulasku u Ligu prvaka..Cordoba je talentiran a nakon priprema tek očekujem da pokaže što i koliko zapravo može..
  • MAGDA7
    8
    Dao je daleko vise jer je daleko vise igrao i cordoba je cijeli drugi dio sezone bil ozlijeden i to uzmi u obzir. Ako sredi glavu slazem se sa onima koji kazu da ce cordoba bit pojacanje i to veliko ako dobi konstantu. Puno je korisniji od mbukua jer je brzi i ima bolji dribling.
  • NitkoBitan
    21k
    Cordoba je klasicni latinos kojem su instagram i gay objave sastavni dio zivota. Ako nista drugo vise banci po gyms4you nego po nocnim klubovima kao neki mu prijasnji kolege iz Dinama.

Ima gro igraca koji nisu 100% glavom u nogometu a opet isporucuju dosta na terenu. Momak suti, ne radi probleme i nemir u momcadi, nisam primjetio pretjeranu skrtost na terenu klasicnu za podneblje iz kojeg dolazi...
  • Paggini
    30k
    Cordobi neka se da tri sezone kao Špikiću pa ćemo pričati o promašaju.

Ako pričamo o dojmu, Cordoba meni osobno ima daleko najbolji dojam od naših krila. Ima dodavanje, ima pljucu, ima snagu, ima kurčevitost i ima 21 godinu, ali ga se opetovano ne gleda kao "mladog" igrača, što jest.

Zašto ne igra i zašto ga Bjelica ne šmeka je jako dobro pitanje, jer iako se čini blesast (što je normalno za klinca iz južne amerike), ne čini mi se destruktivan kao recimo Mmaee.

Tu se može postaviti pitanje i o pedagoškim metodama trenera. Cordoba je igrač od 2 milijuna eura te s velikim potencijalom. Nitko ne govori da ga se zbog toga treba tetošiti ili maziti, ali treba pokazati razumijevanje da je to klinac koji je došao iz kolumbijske divljine i da njegovo ponašanje neće u startu biti savršeno i germanski "po pesu". Korigiraj ga, odgoji ga, nauči ga.

Škartirati ga jer, eto, kasni na sastanak i jer je vjerojatno glasan u negodovanju je krivo jer, opet kažem, ne možeš od klinca iz Južne amerike očekivati istu razinu razumijevanja discipline koju dobijaš od KTCa.

Dobar primjer za to je ona anegdota o Fergusonu i Cantoni. Ferguson je od igrača zahtjevao točno savršeno uređen dress code i poštivanje istog. Jedan dan, prije utakmice, došao je Cantona u svlačionicu furajući neke divlje tenisice i cijela svlačionica je čekala da Fergie uđe i podivlja na Cantonu jer ne poštuje dress code. Kad je Fergie upao, vidio Cantonu i rekao je "gledajte momci ovo, ovo je STIL, ovako se treba oblačiti".

Postoji disciplina i postoji tvrdoglavost. Kod Bjelice mi se čini da se radi o tvrdoglavosti, gdje ne želi niti malo shvatiti i razumiti Cordobu, te me strah da ćemo ga s tim stavom upropastiti. Ako mu se izađe u susret, to ne znači da je iznad kluba, nego je način da ovaj klub od njega dobije maksimum.

Opet, to je moje viđenje iz onoga što se može pročitati i isčitati iz izjava, kao i informacija koje imam.
  • Chempers
    358

Aha, nije dugo trebalo da dođemo do toga kako smo fantastični i ništa nam ne treba osim da se ozlijeđeni vrate. Super je bio ljetni dakako, novi Soudani kažeš :rofl:
  • Omake
    4.2k
    off topic if I may, još bolja anegdota o Fergusonu i Cantoni je nakon one utakmice s Leedsom, kada je Cantona Kung fu potezom riješio čovjeka na tribini. Ulazi Ferguson u svlačionicu, ljut ko ris. Dere se, sve grmi. Jebe svakom igraču sve po spisku . Dođe do Cantone potapša ga po ramenu i kaže, Sine, to se ne radi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions