• Kia pride
    68
    top. Ajmo sad definitivno po Kevina.
  • Nogo
    4.1k
    Neka igra protiv Zire i oprosti se a onda puno uspjeha u Arabiji. Nadam se u nedjelju 0:3 za nas i nastavak pobjedničkog niza!
    Samo Dinamo! :strong:
  • Marquis Manners
    53
    Mierez u S.Arabiji.
    Nakon bojazni da dođu Šunjić, Vipotnik, Pašalić ( još uvijek ima šanse ), Šotiček... možemo odahnuti.
    Samo da ne dođe Šimić umjesto Miereza, onda je to puno lošija opcija.
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Vec vidim zimski scenarij.. Mierezu ne pase Arabija, trazi se novi poslodavac :rofl:
  • IstokKa96
    761
    Samo da je istinita vijest pa da se posvetimo nekim novim potencijalnim bombama...
  • don
    7.1k
    ne znam dal je netko stvarno mislio da se može na tako velikom transferu raditi u tišini :lol:
  • Veljko
    68
    Eto ga .. gdje su sad ovi koji su sanjali o tome da cemo ga dovest na zimu ili ljeto sta vi mislite da cijeli svijet spava dok mi polako skupljamo i brojimo lovu u blagajni?
  • Nadmocniji
    264
    Boto blindiraj vozilo!
  • Bosskovitz
    12.7k

Zašto ti misliš da mi polako skupljamo i brojimo lovu za Miereza? Ili da - sad kad je otišao u Arabiju - ga zato nećemo dovesti na zimu ili ljeto? Zato što je poznati da svi igrači koji tamo odu ne samo da odrade ugovor do kraja, nego često potpišu još jedan?
  • Veljko
    68
    ja u takvi pricu ne vjerujem… mierez je rijesena tema odlaskom u SA
  • Bosskovitz
    12.7k

Nisam te to pitao.
  • ShanKu
    995
    Bil sam za Miereza, ali sad je situacija objašnjena kaj su čekali i klub Osijek i sam igrač (tj njegov agent). Više ga ne želim, ima drugih napadača koji znaju zabit, recimo Kulenović :cool: okrenut se nekim opcijama koje nisu iz HNLa
  • M94
    1.4k
    Nece se on tamo dugo zadrzati.
    Dovest ce ga Dinamo samo je pitanje kad. Vec vidim probleme u privikavanju na kulturu, nogomet itd.
    Taman kad Petko ode eto nama Miereza.
  • Nolifer
    8.5k
    Mene zanima jedna stvar. Ako pojačavamo konkurenciju našim igračima, koji "nisu za Dinamo", ali jesu za njih, zašto nema nekog "popusta" radi toga natrag prema Dinamu? Svi žele zaradit na Dinamu, ali su im zato dobro došli igrači koje se Dinamo htio riješiti. I onda Dinamo ne dobije ništa natrag ili se varam?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions