• BBB Sibenik
    6k
    Jankovic ce vjer biti bonus igrac kojeg u Rijeci ocekuju. Zamjena za Andrijasevica.
  • Kwedi
    3.9k
    LokoRI
  • deda
    38.5k
    Kod lokosa imamo trenutno samo Gjiru.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Kad se kupuju igrači onda se pod račun daju oni koji su nepotrebni, a ne najveći talenti kluba. Nemam ništa protiv posudbe tih igrača, ali sve osim posudbi je pucanj sebi u nogu.
  • Kwedi
    3.9k
    A kad kupujemo nepotrebno i onda dajemo Rijeci da Miško ne talasa radi mira u kući?

Meni je sve ovo zadnjih deset godina s Rijekom degutantno.

Šleper igrača poklonjen ili kupljeno nepotrebno.
  • marcio amoroso
    43.1k
    A kad kupujemo nepotrebno i onda dajemo Rijeci da Miško ne talasa radi mira u kući?Kwedi

Na koga točno misliš?

Meni je sve ovo zadnjih deset godina s Rijekom degutantno.Kwedi

Meni također.
  • Kwedi
    3.9k
    Na koga točno misliš?marcio amoroso

Štefulj i Nevistić u smislu kupovine.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Štefulj i Nevistić u smislu kupovine.Kwedi

Za Štefulja se i slažem jer će teško biti za ovakav Dinamo, ali za Nevistića se ne slažem. Odigrao je odličnu polusezonu i u EL branio vrhunski. Nama je Livaković na odlasku pa mi je kupovina Nevistića apsolutno ok.
  • Papastrumf
    17.5k
    Nevistic po mom misljenju sasvim logican odabir.
    Stefulj mi nije niti za Rijeku, kamoli za dinamo.
  • xavier
    12.1k
    Štefulj je sasvim nepotrebna kupnja, a Nevistić je golman za kojeg se čini da itekako ima potencijala. Hoće li postati odličan igrač za Dinamo ili neće, to je jako teško znati.
  • Beowulf112
    390

Jos da smanji pacere i da bude konkretniji kod istrcavanja .Livi ga sije u tome.Nekad me zadivi s obranama a nekad tako jeftino reagira.
  • xavier
    12.1k

Ja uopće ne govorim hoće li biti pravi golman za nas ili neće. To je jako nezgodna pozicija i neke stvari se moraju poklopiti da nađeš odličnog golmana. No da ima potencijala, ima.
  • Mali dioničar
    17.7k
    Da se samo prisjetiti onih redikula kad je Livaković postao broj 1 u reprezentaciji koji su negodovali da se ignorira Posavec.

Ni meni se ne čini da ima bolje alternative u Hrvatskoj nego je to Nevistić.

Sa stranim golmanima nije bilo sreće. Koch ok, Migliore no comment, Sandomierski ništa, Eduardo loš usprkos onom Cicinom prolasku Salzburga.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Eduardo lošMali dioničar

Eduardo je meni odlično branio u Dinamu.
  • xavier
    12.1k

Meni isto. Meni recimo Koch stvarno nije bio ništa posebno, ali zbog njegovih poznatih izjava, svi nekako i njegovo branjenje gledaju puno pozitivnije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.