• sebenico
    1.2k
    Što se tiče Sučića, uvjeren sam da će za godinu dana kad se još isprofilira i kad postane reprezentativac, ići za 20+ milijuna. Trkački kapaciteti su mu top, tehnički je isto dobar i tu nema greške.
    Dinamo se mora ponovo etablirati kao klub koji ne prodaje na prvu ponudu svoje igrače. Prošla godina je s iznosima transfera Ivanušeca i Livakovića bila užas, ali zato sada kad imamo osiguranu barem LE se treba postaviti na tržištu kako bi se za ubuduće znalo da kad se pregovara s nama nema daj šta daš.
  • sport
    4.9k
    Mati,Olivari,Ničota
    i ostali prodavači magle kad budu u poziciji sadašnjeg I.O. mogu prodavati po svojim kriterijima do mile volje, a do tada im preostaje švrljati po papiru ono što čuju od "insajdera".
  • CrouchTomislavgrad
    323
    Sad kad nema pripremne utakmice treba nam neka insajderska da ova tema poludi.
  • CastAway1986
    3.5k
    Evo debili od novinara pišu da Ristovskog želi zvezda
  • Crni86
    12.7k
    odmah je negirano to pise germanijak.
  • Dzoni
    1.7k
    Ne znam sto je gluplja vijest, da rileta zeli zvezda ili da modric ide u hajduk
  • Paggini
    59.4k
    Jebemti kad nema utakmice da slinimo nad juniorima, ok bi bilo od kluba da nam pusti neke informacije s kim se kuhaju transferi i odlasci da barem ovdje malo pucaju postovi

Mislim da Rile ni mrtav ne bi išao u Zvezdu, iskreno.
  • Pop corn
    8.7k
    Mislim da Rile ni mrtav ne bi išao u Zvezdu, iskreno.Paggini

GNK Dinamo dok je ovog IO-a i Uprave sa Zvezdom neće imati razgovore oko takvih tema kao što su transferi.
  • Paggini
    59.4k
    GNK Dinamo dok je ovog IO-a i Uprave sa Zvezdom neće imati razgovore oko takvih tema kao što su transferi.Pop corn

Da ti 10 lajkova mogu dati, dao bih...
  • deda
    38.6k
    Peta kolona ima duge pipke. Samo to ću reći.
  • Mihaljević
    13.3k
    Tamnoputa zvijer...
  • NitkoBitan
    29.1k
    Tamnoputa zvijer...Mihaljević

Nije to nijansa koju zelimo :joke:

Sala na stranu... Bas sam jucer malo proucavao desna krila na trzistu i naisao sam na vijest kako smo u zimskom prijelaznom roku 2023. godine bili zainteresirani za Tekpeteya iz Ludogoreca, a navodno smo bilo spremni dat 4-5 milja. Zasto opet ne probamo njega uzet? 26 godina, dobra statistika... u manjem klubu i slabijoj ligi se nalazi. Ako Ludogorec ne dohvati LP bilo bi izvedivo dovest ga.

Mislim da bi sa njim bili mirni nekoliko sezona na poziciji desnog krila.
  • San Lorenzo
    19.9k

Taj mi djeluje puno starije od tih 26 godina koje navodno ima.
  • Droljo
    18.7k
    Nije to nijansa koju zelimo :joke:NitkoBitan

Ni blizu! Tamnoputi crnac mora biti puno tamniji, niži, brži i krilo :grin:
  • Slush
    962

https://youtu.be/gL_zPqN-Hhw?t=33

Ima da se ovo pjeva na Maksimiru. MMAEMEME MAMEMEEE MAMEMEEMEAME
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.