• Facke
    6.3k

Imaju cijene ko Bundesligas...
  • scooniepenn
    5.1k

A plaće niže od hrvatskih :rofl:
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    kratko i Jasno,i jos Špikica tu i perica stavio bih i sve za 10, ode i drmic ,ako ode i Petko a otici ce . Sta je za zagorcem ? Da li on i dalje ostaje na golu ili ce zavrsiti karijeru ?
  • dzis
    1.1k
    Na koliko godina je Selahi produzio sa Rijekom?
  • Nogo
    8.4k
    Tokmac Nguen iz Ferenvarosa u Djugarden (750k) i Arber Zeneli u Elfsborg (free transfer).

Znam da je bilo priče oko ovih igrača ovaj ili prošle transferne rokove pa da samo napišem.
  • blue heart 72
    2.4k
    da, bilo je priče ali samo ovdje kod nas na forumu. Kod odgovornih u klubu, sa izuzetkom Šimića do sada su uglavnom tema bili samo igrači koji su igrali protiv nas
  • SjevernaStrana
    2.6k
    Na koliko godina je Selahi produzio sa Rijekom?dzis

Jednu i pol
  • Lynx17
    4.3k
    Olmo bi mogao/trebao jos jednom pomoci svoj Dinamo:

• Mayo
    194
    Njega bi primio natrag ko raspuštenica 20 cm..
  • Petar86
    1.3k
    Brekalo ce biti okej pojacanje ali prica da donosi i rjesava ligu nemaju veze s vezom... a i sumnjam da je isti igrac i da ima istu zelju ko prije 4-5 god kad je bija rubni reprezentativac... predzadnji ciklus, a po meni i gotovo svaki kad je bia u rep. nije zna di udara
    Opet kazem za Hoxhu i slicne avion ali potpis Brekala ne garantira titulu a ni 5 golova i 5 asista koliko neki forumasi pisu. Msm moze on to protiv Rudesa, Varazdina i Lokomotive ali moze i Vidovic... nama treba igrac da zabije i dobije Hajduka i Rijeku, a ja osobno sumnjam da je on bas taj
    Petar86

Jos da ovo izlikujem i odoh na spavanac :wink:

Malo je reci da je moj komentar naisao na teske kritike
  • Krizy
    59.2k
    Transferi i učinak istih u posljednje tri sezone.

4 :smile: - pogodak
    6 :grin: - prolazan
    4 :confused: - loš
    5 :sad: - promašaj
    5 bez ocjene

Robert Ljubičić :grin:
    78/6/9

Josip Drmić :confused:
    63/20/9

Petar Bočkaj :confused:
    46/7/9

Mahir Emreli :grin:
    45/10/5

Mauro Perković :smile:
    35/2/1

Takuro Kaneko :grin:
    33/4/6

Gabriel Vidović :grin:
    30/6/3

Boško Šutalo :confused:
    24/1/0

Arijan Ademi :confused:
    22/1/0

Kévin Théophile-Catherine :smile:
    19/0/0

Tibor Halilović :grin:
    18/3/1

Maxime Bernauer :smile:
    18/2/0

Deni Jurić :sad:
    17/2/2

Duje Čop :sad:
    15/2/3

Bogdan Mihajličenko :sad:
    15/0/2

Arbër Hoxha :sad:
    14/1/1

Emir Dilaver :grin:
    12/0/0

Fran Brodić
    7/3/0

Ronaël Pierre-Gabriel :smile:
    6/0/1

Takuya Ogiwara
    4/0/0

Joaquín Sosa :sad:
    3/0/1

Luka Stojković
    1/0/0

Lukas Kačavenda
    /

Marko Rog
    /

Od igrača koji su došli u posljednje tri sezone, samo Ljubičić i Drmić su odigrali preko 50 utakmica za Dinamo, ali nikada se nisu ustalili u prvih 11.

Dvoznamenkast gol pogodaka postigli su samo Emreli (10) i Drmić (20), ali nikada se nisu ustalili u prvih 11.

Najviše asistencija upisali su Bočkaj, Ljubičić i Drmić (po 9), ali nikada se nisu ustalili u prvih 11.

Od 24 igrača koja je Dinamo doveo u posljednje tri sezone po meni su pojačanja samo Theophile, Pierre-Gabriel, Bernauer i Perković.
  • Mihaljević
    13.3k
    Bernauer samo prolazan, Emreli loš, za ostalo se slažem.
  • Orc123
    12.6k
    prolazan? Salis se? Nakon kaj je sikaniran od pocetka sezone i bacen u najvaznijim tekmama u vatru koje je odigrao odlicno! Nakon kaj nam s njim konacno Misic prodisao i koji se vise nije trebao spustati iza 2 stopera ko na jesen!? Da, samo prolazno....mene samo zanima do kad ce se Max omalovazavati?
  • Mihaljević
    13.3k
    Ja sam rekao da je Max prolazan... Ako su tebi ovakvi igrači pun pogodak, onda nam se ne smiješi dobro na ljeto. Pogodak su Theo i RPG za koje vidiš da su mrcine, Max nije pružao partije poput Thea i RPG-a. Simpa dečko, daleko od top pojačanja.
  • Orc123
    12.6k
    daj Boze jos igraca tipa Max, karakternih, relativno mladih, jeftinih i kvalitetnih, Da!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.