• Nogo
    8.4k
    Kako god, tema koja je dominirala tijekom leta za Malagu i poslije na večeri bila je informacija da Dinamo radi na dovođenju Dejana Lovrena. Iskreno rečeno, odmah nam je bilo jasno da od toga neće biti ništa, čak i bez insajderskih informacija koje su, uzgred rečeno, bile posve negativne.

Ma, tko još posuđuje drugom klubu igrača na kojeg računa i još financira glavninu plaće. Nisu Francuzi sisali vesla, a ni Lovren, čini se, nema baš namjeru smanjiti potraživanja, a kamoli značajno.

Druga tema je bila što će biti s Jakirovićem ako Dinamo loše odigra i izgubi od Betisa? Naime, kruže glasine da mu je dano na znanje da ne smije šaptom pasti u Sevilli.

Netko će reći da to nema previše logike jer su seviljska brijačnica i općenito Konferencijska liga označeni u Maksimiru manje bitnima u odnosu na prvenstvo.

Doista se tako čini, no u Plavim salonima već podulje malo toga ima veze s logikom. Na maksimirskim daskama godinu-dvije igra pravi cirkus Colorado i nema naznaka da će ubrzo stati. Realnije je da će se čekati ishodi s Varaždinom i Rijekom.

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/nogomet/dinamovi-navijaci-stizu-u-sevillu-jakirovic-dobio-ultimatum-je-li-opasno-cekati-derbi-s-rijekom---828536.html
  • Captain America
    20.4k
    18 stranica danas, može neki TL;DR :pray:
  • Vučko53
    298

TLDR
    Lovrena (ne)treba dovesti, sto je na kraju i nebitno jer ga ni necemo dovesti.
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Jesam li ja stvarno ovdje pročitao da su našli zamjenu za Jakira ako izgubi od Betisa??? Ili sam si počeo umišlja neke stvari? Neznam vide ni sam što je san a što java. Ko koga jebe, osim oni nas sve ovdje. Ako je stvarno ro neko napisao onda je stvarno to lagani antiklimaks na valentinovo:lol: lokomotivu ne mora pobijedit nikad, nema veze to. Ni baøkanija it'd. Ali Jakire nedo ti bog da izgubiš od Betisa hahaha mislim da je neko od ovih samo prozvanih stručnjaka u klubu malo pomiješao Betis i Belišće ovdje
  • dd29
    765
    Eh, šta sve čovjek doživi, omalovažavaju se naši hrvatski igrači, legendarni igrači, jedan od najboljih naših stopera ikad, drugi i treći na svijetu, branič dinama, liverpoola i lyona, koji igra poziciju na kojoj smo praktički ostali na juniorima
    A valjaju nekakvi drugoligaši, igrači kojima su plafon karijere klubovi koji nisu ni među 20-30 u svojoj državi
    Radije bih pola godine lovrena platio milijun eura nego 3 godine tog krassoa kojem je najbolji stoper protiv kojeg je igrao bernauer
    Da nije smiješno bilo bi žalosno
  • mlinchica
    3.4k
    Eh, kaj sve čovjek doživi…
    Bivši branič Dinama, Lyona, Liverpoola, osvajač srebra i bronce s reprezentacijom, potkrada svoj klub, svoj “voljeni” Dinamo.
    Nije smješno niti malo, jako je žalosno.
    :victory:
  • Crni86
    12.7k
    Tresla se brda rodio se miš, ukratko nas prijelazni rok na zimu….
    Tolike najave, price vec od pocetka prosinca. Najave i price nastavile do danas, a u stvarnosti doveli opet samo igrace za popunit kadar. Nadao sam se kao i vecina ovdje da cemo se stvarno pojacat u ovom prijelaznom roku, ali sad razmisljam koliko smo naivni bili i da nista nismo naucili na ljeto. Ista prica, samo nema Simica da prima udarce
  • Crni86
    12.7k
    Trener neznalica: : “zato smo i tražili još jednog iskusnog stopera, da Perković i Živković rastu uz njega, ali nismo ga uspjeli dovesti, morat ćemo se snaći s ovime što imamo ”

To je to od naseg transfer roka i sluzbeno.

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/jakirovicne-mislim-da-mi-je-ovo-kljucna-utakmica-lovren-probleme-je-napravio-lyon-a-ostali-stoperi-su-skupi/125603
  • Orc123
    12.6k
    Boze mi oprosti kako jedan Cipranin npr. Moze biti skup? Kakvi panjevi na celu sa Upravom i trenerom!
  • diebalo77
    268
    Samo nas Betis može spasiti
  • Jurki
    18.5k
    Hahahah kaj reci.. 3 mjeseca priprema, gledanja igraca, 2 mjeseca trajal prijelazni rok.. i na kraju su se kolektivno usrali i trenercina i uprava.
    Bravo. Treba vas sve nabit nogom u 3 picke materine.
  • Juznjak
    4.3k

Lako što je Cipranin. Njemu je 30 godina. Vjerojatno 90% Zone nije nikad ranije čulo za njega. To je vjerojatno jedini tridesetogodišnjak na svijetu za kojeg toliko ljudi koji prate nogomet nije čulo, a da je Dinamu preskup.
  • Crni86
    12.7k
    prema podacima na netu cipranin ima milju eura godisnje u belgiji. Kazu da su se s Lovrenom sve dogovorili, a sumnjam da je Lovren pristao na manje od milje eura na godinu. Vjerojatnije je kad je Cipranin vidio da otezemo i da je druga opcija da nas je otkantao

Meni je sam fascinatno kako nam je uvijek netko drugi kriv, jucer bara, danas lyon. Valjda oni misle da kad dodu pondar i mamica svi padaju sa stolica i daju nam igrace i jos oni nama plate da ih uzmemo
  • Orc123
    12.6k
    Ajde treba nam jedan jos transfer i to izlazni....sutra navecer ili u petak, sasvim nebitno...
  • Facke
    6.3k
    Segej Sergej. Ako igrac raskine ugovor sporazumne onda on dolazi ko free agent ! To znaci da more dojti i izvan transfernog perioda.....Al Sergej Sergej kak bi ti to znal?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.