• Mlađi referent
    13.3k
    Ljudi moji, kaj je s mozgom.Haza

Kad se krene ovako, onda znamo da će argumentacija bit top

Da sad uprava dovede Benzemu, neko bi rekao da je star i skup.Haza

Neka ga dovedu, pa ćemo vidit komentare
  • Laugreano
    4.4k
    Cisto me zanimala usporedba statistike u HNLu. Pa eto...

Petkovic - 146ut 48g 38as 9.412' min, 64min prosjek, 109min za gol ili asist
    Mierez - 134ut 54 g 14as 10.418'min, 77 min prosjek, 153
    Livaja - 102ut 60g 31as 8.883'min, 87min prosjek, 98
  • Orc123
    12.4k
    Potpisao bi sutra da dovedu Miereza,tj. Neg dodje u ponedjeljak da prvo sprasi Hajduk....top igrac za nas i za igrace koje imamo...bio bi opca opasnost! Igrac koji ne staje 90min...nek ga plate koliko treba ali on je konstanta i vrijedi.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Dakle nemoguće, vidim da je većini ekipe Mierez, prvi strijelac lige loš, i da on kao nije za Dinamo. Ljudi moji, kaj je s mozgom.Haza

Dosta smo kao navijaci zahtjevni opcenito, meni bi ovo bio dobar transfer uz ok cijenu
  • Haza
    10k
    Za kraj od mene na temu statistike, biti napadač u Dinamu i Osijeku je nebo i zemlja. Prije svega jer u Dinamu imaš bolje suigrače, drugo jer u Dinamu imaš posjed 73 posto, i treće jer u Dinamu imaš barem duplo više udaraca i prilika po utakmici nego u Osijeku.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Da sad uprava dovede Benzemu, neko bi rekao da je star i skup.Haza

Može i Giroud...još je stariji.
  • rioda
    9.1k
    Prije nisam baš bio sklon dovođenju Miereza, no nakon više pogledanih utakmica Osijeka, par slabijih i derbiji protiv Dinama, Hajduka i Rijeke, mišljenja sam da bi nam bio top pojačanje u napadu.
  • keppi
    420
    Nitko osim SN ne piše o Mierezu, tako da je sve možda samo velika patka....ako je kud baš pred Hajduk. Olivari ovim potezom može samo unijeti dodatni nemir u nervozu u osječke redove.
  • Laugreano
    4.4k
    Naravno, ja sam apsolutno za dovođenje Miereza, i smatram da bi nam trenutno bio korisniji od Petkovica.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Nitko osim SN ne piše o Mierezu, tako da je sve možda samo velika patka....ako je kud baš pred Hajduk. Olivari ovim potezom može samo unijeti dodatni nemir u nervozu u osječke redove.keppi

I Olivari se upregnuo u kola za tovare. Prije je za Miereza objavio pred našu tekmu da ih uznemiri, sad pred Hajdukovu da im olakša posao. Smrad.:lol:
  • Jaro
    10.5k
    dobro kaj je vama s napadacima - kolko mi to sansi imamo po utakmici pa da napadace mozemo kriviti za manjak golova?
    to kaj nemamo vezni red, i sve se svodi na neke 1na1 akcije Kaneka i sada Hoxhe uopce ne utjece ni na sto...
  • Mr Anderson
    12.7k
    Stvaramo mi dosta potencijalnih situacija za napadače. Problem je što naš prvi napadač najčešće nije u 16, nego se izvlači stalno van.
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    pa meni je to isto da imaš ostaneš sa dva golmana od 17 godina i kažeš imamo golmane na plaći, ne trebaju. Pravi sd kojeg na žalost nemamo bi se prvo riješio viška. Kulena, brodica, emrelija, pa tek onda kad vidi sa kojim budgetom raspolaže našao pravog igrača koji je update u odnosu na ostale. I petko je tu sa ogromnom plaćom a čovjek je sa statusom boga. Od produžetka za sezonu koji u biti nije produžetak on nam absolutno ništa nije dao. Zašto je onda drma potpisan? Pa i on ide na ljeto. Kad je već na plaći mogli smo njega držat u rotaciji jer je sigurno bolji od brodica i u štediti brodice u i plaću i 500 tisuća keka. Poanta je dzaba ti 10 napadača kad ni jedan nije onaj pravi
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    ma I njih dvojicu nogirat lagano, to su igrači osrednji za jedan belupo, loksu, goricu. Ne za dinamo
  • austrijanac
    7.5k
    Augsburg krenuo po još jednog napadača, Pep Biel, španjolski nogometaš koji nastupa za Olympiakos.

Beljo gdje ćeš ti igrat?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.