• Crni86
    12.7k
    sta pise u ovoj recenici, da nema otkupne ali da je ona sluzbeno dogovorena? Nase novinarstvo je vrh.
  • Filip 91
    1.7k
    Pa napiši javno o kome je riječ.
  • NitkoBitan
    29.1k
    da nema otkupne ali da je ona sluzbeno dogovorena?Crni86

Usmeni dogovor. Tako je nekako i sa Perisicem. Nista nevideno u svijetu nogometa, doduse moze se prekrsit bez pravnih posljedica.
  • NitkoBitan
    29.1k
    Poslao sam moderatoru u inboxmokoxax468

Neka moderator javi jel zadovoljan. Ako je onda je to to :cool:
  • Crni86
    12.7k
    sa perisicem je druga prica. Istice mu ugovor na ljeto.

Mislite stvarno da bi fiorentina napravila usmeni dogovor, bez da se stavi u klauzulu ili netko pokusava napraviti dodatnu pricu di je nema? Ili se smiriuju tudi navijaci jer ovo je vec drugi igrac samo na posudbi do ljeta. Plus sumnjam da bi brekalo pristao ostat tamo i dalje za 500k po sezoni nakon 1,8 u fiorentini.
  • Nogo
    8.4k
    Nadam se samo da nam Caktaš nije novo pojačanje
  • Nogo
    8.4k

500k na račun, a ostalo na ruke. Vjeruj mi da se tako posluje i sigurno je i ovdje takva priča.
  • Droljo
    18.7k
    Vratimo tovarima istom mjerom i dovedemo andriju balića i ćorića. Zamislite dva zadnja vezna balić - ćorić
    Isto i izgledaju a talent nije upitan. Jedino bi nam skok malo patio...
  • Crni86
    12.7k
    znam da se posluje. Ali i dalje mislim da je ovo rekla kazala jer se taj usmeni dogovor vrlo lako mogo stavit u ugovor o posudbi i svi sretni.
  • CastAway1986
    3.5k
    Daj barem reci jeli taj iz La Lige lijevo krilo ako jest onda najviše želim da je Uzuni iz Granade
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Uzuni po Transfermarktu košta 9 milijuna i teško da bi ga Granada pustila ispod bar 5-6. Mi nemamo ni za platit mu avionsku kartu u ovom trenutku.
  • Slush
    962
    Od sljedece sezone

Golman: Cavilna
    Desni bek: Ristovski
    Centralni: Lovren, Zivkovic
    Lijevi bek: Ogiwara
    DM: Modric, Misic
    Lijevo krilo: Hodza ili Orsic
    AM: Rakitic
    Desno krilo: Taki
    CF: Beljo
  • i more je plavo
    1.3k
    Hajduk nece biti prvak zbog Brekala, on nece biti prevaga, moze samo biti teret ako je uglavio u ugovor da mora igrati.

Hajduk je bio dovoljno dobar za to i bez Brekala, vise ce im znaciti Mađar ako vrati formu iz Osijeka.

Ali biti ce prvak samo ako ce Dinamovi igraci izlaziti na teren ko p... bez zelje, agresije i sa strahom.

Nije Gorica toliko slabija od Lokse, niti Rijeka od Dinama, ali Rijeka je imala želju, hrabrost....i nagradilo ju je i okrenula je 0-2.
  • CastAway1986
    3.5k
    ma pao mi napamet jer Granada loše stoji na tablici pa sanjam da čovjek želi promjenit klub...Ako je tamnoputo lijevo krilo a nama dostupan jedino mi ovako na prvu pada Amath Ndiaye iz Mallorce ..možda je i Januzaj u pitanju :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.