• NitkoBitan
    33.7k
    20-25k nas clanova po 20 eura za clanarine... bumo tak skupili ak nis drugo :grin:
  • Captain America
    20.4k
    20-25k nas clanova po 20 eura za clanarineNitkoBitan

Ta lova je namijenjena za vikend za 2 u wellnesu za vlatkicu i miličevića i slične tekuće troškove.
  • badblueboy86
    23
    potpisujem sve! Sve to nesto smrdi, od samog pocetka prosle polusezone pa evo i sve do sada. Previse je nelogicnih stvari, ponekad imam osjecaj da s ciljem u unistvaju klub, a pare naravno trpaju u svoje dzepove jer je nelogicno da Dinamo nema ni kinte nakon svih onih uspjesnih sezona plus pare od transfera i bonusi.
  • Jaro
    11.4k
    sada, bacena lova...
  • Thompson
    52

Jos se stignemo vratit, pa nece ovi dolje pobjedit sve do kraja. Ali mi uz Brekala moramo dovest još veznjaka, top klasu stopera i Kenta.
  • Jaro
    11.4k
    ako Yakir ostane do podne, ovo je gotovo, ako se i naoravi zamjena, jako je upitno kolko sanse ima - ipak novi trener nece proci pripreme i nece odabrati momcad :rofl:
  • dumitrumitu
    1.7k
    Barem ćemo uštediti ovih 100k za osvajanje prvenstva.
  • Dzgšb
    1.9k
    Bez smjene jakira s lukom Modrićem bi izgledali bezidejno
  • Sixthway
    563
    potpisujem. Sram me kad vidim za koje novce se mi natežemo , koliko je samo transfera propalo radi takve politike zadnje dvije godine.
  • Fanboy
    3k
    Kako je Kaleb rekao za Perkovca, ne vrijedi dati formulu u ruke onome tko ne zna ju voziti....Daj Jakiroviću Brekala, Modrića, Kramarića i taj nebi mogao napraviti normalnu taktiku.

Nek on vozi škodu po osalim klubovima, nama treba iskustvo i znanje.
  • Ban
    698
    Ja se samo molim da dovedemo dobrog desnog stopera. Za ostala pojačanja me ni nije previše briga.
  • keppi
    468
    Kakvi Brekalo i Modrić ....dajte nam Duju.
    Ovi naši izgleda malo piju, a zna se da alkohol daje hrabrost. Da više piju, više bi pucali na gol, pa bi bilo više golova. Ne mogu bez alkohola ni trčati dovoljno. Eno Brozovića pije ko smuk, a trči tri dana ako treba.
  • Zagi
    13.5k
    Ah to pucanje po golu....
    Probalo se to kad je Jakir došao. Baš je bilo vidljivo da im je sugerirano da češće pucaju.
    Ja nikada nisam vidio momčad sa lošijom selekcijom udaraca od naše.

Krila stoje slobodna ,a Bulat puca sa 40 metara. Mišić nabija golubove , a Ademijeve se jedva dokotrljaju do gol crte. Bolilo me čelo od face-palmanja.

Kao da ti moraš pro nogometašu narediti da puca po golu.
    Ne pucaju jer znaju da ne znaju.
  • dzis
    1.3k
    Isplati li se zvati pet do 12 Osijek za Miereza??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.