• sanjinlego
    4.3k
    Imamo Sucica, 20 godina, odličan pregled igre, trka i napadanje prostora. Jedina mana možda duel igra ali i to se da popraviti .. bolje šansa Sucicu nego “milijun” iz kase za Selahija!
  • Gražvydas Mikulėnas
    12.9k
    Imamo i Ljubicica ali s obzirom na tretman ne bi se cudio da ode na ljeto, plakat cemo mi jos za ljubom
  • San Lorenzo
    24.6k
    Imamo i Ljubicica ali s obzirom na tretman ne bi se cudio da ode na ljeto, plakat cemo mi jos za ljubom — Gražvydas Mikulėnas

Ja bih ga prodao već ove zime samo iz razloga da tko god bude trener na proljeće, ne dođe u iskušenje da ovoga baca na beka. :lol:
  • cibona
    8.5k
    Mene jako zivcira kada ljudi po stranicama pisu u smislu "konacno smo se rijesili ljubicica vise nije u prvoj postavi", "neka se sada ljubicic vise potrudi pa mozda i dobije koju minutu" i slicno. Kao prvo, mi svi trebamo biti zahvalni njemu sto je u godinu i pol trpio biti zrtveno janje i igrati na neprirodnoj poziciji, nije se niti jednom zalio samo je sutio i radio. I sada kada smo dobili perkovica na LB, jakirovic je zacementirao ljubicica na klupu umjesto da igra u vezi. To je nepostovanje prema njemu kao igracu jer je on u ono malo utakmica sto je igrao u vezi pokazao da je top igrac za dinamo i sada kada konacno ima priliku da zaigra na prirodnoj poziciji, i dalje se gura bulata u paru s misicem iako je nebrojeno puta dokazano da ta kombinacija jednostavno ne prolazi.

U redu, sad je iskocio sucic i treba ga gurati, ali cijela ova prica oko ljubicica me istovremeno naljutila i jako rastuzila. Stvarno mi se cini da mu je dolazak u dinamo samo unazadio karijeru i to me zalosti.
  • Captain America
    20.4k
    Mislim da taj neće na kraju ni u Dinamo ni u Hajduk,miriše mi na MLS. — Peškaman

Silov s Ofenzive koji ima okej info od ovih dolje je to najavio prije par dana. Oni bi ga ako je potpuno besplatan, nama realno ne gori i onda dolaziš u situaciju da se oni ne mogu nosit s inozemnim ponudama kojih će biti.
  • Noel
    25.7k
    Ne treba ni hajduku imaju Žapera mi Ljubičića i Sučića.. MLS ili Turska
  • nemapredaje
    6.9k
    Možda Osijek?
  • Ban
    698
    Ljubičić nije zadnji vezni, osmica je.
  • marcio amoroso
    54.4k
    U biti je takvog igrača glupo propustiti ako je besplatan, ali je vezni red dosta dobro pokriven i zadnja “bauštela” kod nas.

Ja bi se ipak unatoč tomu svemu više radovao Selahiju nego Brodiću i Hoxhi.
  • wolfgang14
    5k
    Nije bitna ljubičićeva pozicija koliko činjenica da ne zna štopat loptu
  • Facke
    9.1k

Ha tehnicki je nazalost slab kaj se toga tice.
  • Kujtim Shalla
    12.1k
    Meni bi selahijev transfer bio najbolje što je uprava napravila zadnjih tri godine, i to još ako je besplatan, lider na terenu. Svaka čast sučiću ali previše tekmi mi imamo u sezoni osloniti se samo na mladog igrača. Uvijek za selahija, on je klasa ili dvije više od hoxhe
  • emilperska
    18.9k
    Što se Selahija tiče:

1. Naša uprava ga sigurno ne bi dovela besplatno (vidi pod Brodić). Došao bi 1.1.2024, a mi bi ga vjv, poznavajući odnose Miška, tajnice, ona dva fikusa i našeg (i njihovog) trenerskog maga, platili milijun do dva milijuna EUR.
    2. Mišić, Sučić, Bulat, Haliliović, Ademi, Ljubo.. Gdje bi točno i kad igrao Selahi i na uštrb čije minutaže?
  • San Lorenzo
    24.6k
    Gdje bi točno i kad igrao Selahi i na uštrb čije minutaže? — emilperska

Pa najavljeno je da Moharrami odlazi, zbroji dva i dva.
  • emilperska
    18.9k

Jakirov turbofolk nogomet :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.